Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Řidič na Slovensku uháněl v BMW 242 km/h. Bizarnější výmluvu pro rychlost byste nevymysleli

28 komentářů

praděda7
že změřili ten kamion na obrázku a chudák v M2 to odskákal............. 😉
speedfred
>😁 >😁 >😁
Jenik3
Jet takto po A3 u Frankfurtu, tak se policie ani nehne. A3 je tam siroka 4+4 pruhy.
bacilonosic
5 mesiacov stara vec.
Anonym
kolman
bacilonosic
Vysvetlite mi to.. Ak to spravne chapem, tak ten Polcam je len obycajna kamera a monitor? Takze policajti prisposobia rychlost k vodicovi, ktoreho meraju a podla toho urcia jeho rychlost. Na zaklade coho ale policajti ich rychlost zosynchronizuju? Len podla toho obdlznika na monitore alebo to ma nejaky senzor?
adamzprahy
Funguje to tak, že vůz s polcamem musí jet pomaleji než měřený vůz. Obdélník slouží k tomu, že je vidět jak se měřený vůz vzdaluje. Výsledkem měření je tak nejvyšší rychlost policjeního vozidla, při které se měřené vozidlo viditelně vzdaluje. Což teda nevím jak má M2 přesný tachometr nebo musel jet nad 250 aby polcam prokázal 242. Případně mě někdo opravte nebo doplňte 😄

Mimochodem to je asi i důvod proč se do tacho 150 km/h na českých dálnicích údajně z polcamů nepokutuje.
speedfred
mám maximálku 250 podľa TP a tacho sa zastaví na 260km/h
Tymkoo
gratuluji
speedfred
k čomu ?
adamzprahy
U mě taky maximálka 250, tacho se zastaví na 270, ale dle [odkaz] stále ještě dokáže zrychlovat. Tacho teda už hodně kecá v téhle rychlosti, těch 270 jsem osobně nezkoušel, jen "260".

Nevím právě jak se v tomhle chovají ostatní auta a značky >😁

Co máš za vůz?
Hammunasakra
Takhle [odkaz]

A tady fakt pořádný auto [odkaz]
MariAchi
Tacho keca priblizne furt stejne, cca 10% nadmeruje.
Takze pri realnych 250 by mohl klidne ukazovat 275-280.
speedfred
[odkaz]
kuny
... takze tos byl ty? >😒]
bacilonosic
Diky 😉
DrOctavius2000
Mňa by skor zaujímalo, nie je ten záznam neprípustný, keď aj policajné auto porušovalo predpisy, ak meralo bez majákov ??
kuny
to vis, to je ta rovnost - policajt muze, to je cajk. ty nesmis, ty jsi "jen" obcan.
JohnyRnR
:yes: :yes:
Zeli420
To je teda žvást ... "Dalo by se předpokládat, že byl pod vlivem alkoholu či jiných omamných látek, ale nebylo tomu tak. " :no:
sudik
To je čistá realita, přece každej, kdo jede rychle, si dal před tím alespoň lajnu koksu. A ti, co jedou kolem 300km/h, mají v žíle koňskou dávku heroinu. To já znám, takových jsou plný německý dálnice.
Dokonce i já dám nejdřív na ex flašku whisky, abych pak jel na dálnici 150 km/h...
MariAchi
Presne, delam to tak samo, jak nejsem sjetej, jezdim jako stara baba, aby se meli primitivni kolomani o cem bavit... 8-s
kuny
a hele, jak musej bejt sjeti ti policajti, kdyz musi byt stale ready na honeni sjetejch ridicu... nastesti nasi novinari jsou hlidaci psi demokracie, ti nam tu spravnou pravdu podaji vzdy bez jakehokoliv ideologickeho podtextu 😉
beibej
Nojo, když prodáváte auta tak v nich lidi jezdí no. >😁
scadar
To je toho... mě by se líbilo zavíst plošně celoevropsky německej systém - 120 doporučeno, víc na vlastní zodpovědnost. 😄 Po zavedení by to teda chtělo měsíc nikam nejezdit a dát prostor Darwinovi, ale pak už by to byla pohoda. 😄

Ale chce to samozřejmě i osvícenost ze strany řidičů - rozestupy, blinkry, předvídatelnost a předvídavost. Jinými slovy, v Česku nerealizovatelné (na Slovensko moc nejezdím, takže nemohu soudit). 😢
wakantanka
Ani Nemci nemaju vsade neobmedzenu rychlost a museli by tie dialnice vsade postavit oni. 😄
samael
výmluva "piráta silnic" mi přijde měření rychlosti na dálnicích a oslavy chrabrých a spravedlivých pomocníků a ochránců, bez kterých bychom prý už byli všichni dávno mrtví, případně těžcí invalidé,
kuny
ja si myslim, ze je hrich se s takovym autem radne neprojet... a myslim si, ze pausalni rychlostni limity a takoveto pokuty jsou obycejna prasarna statnich aparatu.