Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Design

Zpět na článek

Autodesign na Auto.cz: Sportovní praktický vůz Lukáše Chlíbka

42 komentářů

T613
Návrh je to pěkný, ale zase sportovní? Udělejte mi už někdo radost, aby udělejte sportovní virtuální tuning kuka vozu 8-s
Klaudius
Tak prívlastok "šport" sa mi k tomuto návrhu tiež nejak nehodí, ale inak je to tunajšie absolutórium. Ako virtuálny návrh ho vidím v každom smere absolútne najlepší, a niet mu čo podľa mňa vytknúť. Trochu som sa pozastavil nad objemami batožinových priestorov a tiež na minimalistickým (objemovo) pohonom - oboje mi príde celkom nereálne. Ale inak jedine :yes: .
P.S. Otázka pre autora: zaujímal by ma použité softy pre modelovanie a rendering, a tiež pôvod použtých 3D figurín. Tiež by sa mi také zišli. 😉
Pekelná Micinka
Nerozumím příspěvku. To souvětí nedává smysl. 😲
T613
připiš to rozespalosti a nutnosti při psaní odskočit ven s vlčkem. Takže místo aby si dosaď jen "a" :😉
Pekelná Micinka
A co je to kuka vůz?
T613
třeba toto [odkaz] 😉
Pekelná Micinka
Ježiš, tak napíšu popeláři... Kuka, ten přece hrál za slávii, ne za "oranjes" 😉 PS. máš mail
T613
a co si myslíš, že pro mě pražská eS jsou? >😒]
Falco
Hele, hele! Brzdi venkovane!
T613
copak pepíčku? >😒]
Falco
Přijede Francek s manželkou do Prahy a ta ho v hypermarketu ukecá, aby jí koupil ledničku. Francek přijde za prodavačem: Tož mi, ku*rva, jednu tu kalexku honem zabaltě, bo mi, ku*rva, ujede vlak. Vy jste z Ostravy, že? Ptá se ho prodavač. Jak stě to poznal? Diví se Ostravák. No, podle té ***. Francek se otočí na ženu a vyčítá jí: Vidíš, stará, já sem ti to povidal, zustaň doma, bo ku*rva zrobiš ňaku ostudu! >😒]
T613
klasický tupý pražský vtip. Každý totiž ví, že Ostraváci jezdili na nákupy do Těšína a Katowic >😒]
Falco
Do Prahy jezdí jenom ti bohatší! >😒]
T613
Pro co? Když bylo všechno v Polsku, které je blíž? >😁
Praha nikdy nebyla pro Ostraváky důležitá, vždy jsme ho brali jen jako provinční město R-U >😒]
Pekelná Micinka
Máš mail, ty baníku 😉
T613
já vím, neboj.. tvůj holzgas vůz byl přijat 😉
Pekelná Micinka
>😁 >😁
T613
jen nevím kterou fotku tam mám dát? tu s tím modelem, nebo jak přikládají pod kotel? >😒]
Pekelná Micinka
Kristova noho, tu co jsem ti napsal, ty ostatní dvě, ty si dej podle libosti - za tu s modelem si neseš politickou odpovědnost ty. 😉
T613
>😒]
Falco
To určitě >😁 Praha byla metropole R U!
karlitto00
metropole R-U ... no kdyz myslis >😁
T613
já myslel, že to byla Vídeň a Budapešť 😄
Jáchym
Tenhle projekt se mi teda fakt líbí. Sice hodně technologií je převzatých z jiných konceptů například od GM, ale design a některé nápady se mi líbí. I technické zpracování skic je hodně dobrý.
Mne se libi auto ze predu a z boku, ty kola jsou velmi pekna i vnitrek.

Nejvice se mi nelibi zadni cast vozu, je prilis kolma, takze zavazadlovy prostor pro tolik lidi by byl hodne ochuzen, a zadni svetla nic moc.

:yes:
lowkick
samozrejme, ze by se daly vytknout chybky...napr.zadni svetla jsou spise "pozicni" pro pohyb v 3D nez na silnici, ja bych alespon brzdova protahl obloukem ala volvo xc60 do zde skryteho C sloupku...ale celkove je to skvela prace...ja bych na miste autora piloval franstinu a miril nekam k citroenu...tam mi designove tento koncept zapada...take z toho couha inspirace motorovymi jachtami, coz je u mne plus...za tu spoooooustu casu straveneho praci tleskam :yes: 😉 P.S.:neresim realizovatelnost
Pekelná Micinka
Tohle je třeba ocenit. Zatím nejlepší ze zde prezentovaných prací. Osobně mi taky neštimují zadní světla, zdají se mi až příliš tenká, jakoby někdo vzal jahodový topping a nakreslil je tam. Ale to je asi jediné, co bych k tomu měl a v kontextu kvality celého vozu celkem nevýznamné.
Klaudius
😉 :yes:
Při nedávné návštěvě technického muzea v Brně bylo k vidění více studií a maket, mezi ně patřil i tento "sporťák"

Nevypadá špatně, ale souhlasím s ostatními, že přívlastek "sport" se k němu vůbec nehodí...
Klaudius
😉
acALIEN
Co je na tomhle aute praktickeho?Pratickej na nam akorat to,ze prakticky neni vbubec sportovni,prakticky se neda vyrobi a prakticky by nesplnovalo ani minimalni pozadavky na bezpecnost,takze je to prakticky neprakticke auto,ktere praticky zmizi ze sveta stejne rychle,jako se tu obejvilo.Toreticky to ma zvladnuty celkem dobre a a prakticky,ale vyslednej output se prakticky nerovna zakladni prakticke myslence. >😁
Klaudius
Ukáž nám svoj praktický produkt na štyroch kolesách, nech konečne spoznáme pravé hodnoty ty mudrlant.
acALIEN
Prepac,nerozumiem ti mojko ;-\
Klaudius
To som si myslel... ;-\
Tak za auto dávám taktéž jedna, sice, být to auto pro 5 pro normální rodinku + SOS místo, s velkým kufrem, solidním prostorem pro nohy by bylo dobrý, ale názor má každý jiný.
Jinak ten program v kterým to děláš, to jsem se nedočetl co to je, taky prosím o zaslání ať si mám po večerech s čím hrát. + kde si nechal vyrobit ten modýlek by bylo taky super. Díky moc, kdyžtak napiš mail Trex.111@seznam.cz nebo ICQ 256 232 046
Povedené. :yes:
Zio
Podvozek se mi líbí, karoserie se mi možná bude líbit za 10 let. Trochu ale nerozumím, proč autor uvádí NanoSafe baterie a na obrázku jsou Li-Ion články. Jinak podvozková platforma s odnímatelnou karoserií už tu byla a zatím jí snad nikdo nerealizoval kvůli požadavkům na pevnost celku, protože tu tvoří z velké části právě kastle. Navíc pouze 4 body uchycení karoserie mi přijde strašně málo a jediné, co si při tom představím, jsou vůle a pazvuky při jízdě - tak třeba alespoň 6. Jo a zajímal by mě potom způsob zapojení kabeláže, nebo že by BlueTooth? Každopádě jsem pro začít konečně vyrábět pořádné elektromobily - už mám stejně jako všichni dost znečištěného vzduchu a hluku na ulicích... ;-\
Jáchym
:yes:
Dave-lamino
berte to všichni jako snahu o pohled do budoucnosti a nehodnoťte to dnešním požadavkem na maximum za minimum (pohon,užitné vlastnosti).Jen houšť a větší kapky k dalším projektům 😄
Autor tomu venoval hodne casu a usili a me se to libi, moc! :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:
Pierro
Za snahu a kreativitu dávám :yes: jinak se mi tenhle návrh bohužel vizuelně moc nelíbí...
Moc pěkné, škoda že takhle by to žádná dnešní automobilka nevyrobila. Oni vždycky všechny koncepty sprzní do masové podoby.