Novinky
radhro
0
😢 tak ať tam nahoře ,tvoří ty káry dál
Tak,
doufam ze tato udalost zastavi nesmyslne zvetsovani pomyslne ,,tlamy" u Peugeotu.Nicmene automobilovy prumysl prisel o jednu ikonu.Z pohledu lidskeho je to ovsem jako vzdy velka tragedie at uz je to soused od vedle,nebo nekdo znamejsi. ;-\
doufam ze tato udalost zastavi nesmyslne zvetsovani pomyslne ,,tlamy" u Peugeotu.Nicmene automobilovy prumysl prisel o jednu ikonu.Z pohledu lidskeho je to ovsem jako vzdy velka tragedie at uz je to soused od vedle,nebo nekdo znamejsi. ;-\
Sorry, ale jsi mimo. Peugeot sice s Pininfarinou léta spolupracoval, ale období tlam (naprosto příšerné, v tom s Tebou souhlasím) už má na svědomí vlastní designérské studio Peugeotu. A podle vyjádření jeho nového šéfa se prý tlamy mají zmenšovat...
Poslední Peugeot, kterého Pininfarina určitě navrhoval, byl 406 vč. Coupé. U 206, 307 a 607 nevím, ale 407 a spol. už nemá s Pininfarinou nic společného.
Poslední Peugeot, kterého Pininfarina určitě navrhoval, byl 406 vč. Coupé. U 206, 307 a 607 nevím, ale 407 a spol. už nemá s Pininfarinou nic společného.
206ka byla pocinam Pininfariny,te to sluselo,to co bylo dal uz bylo silenstvi 😊,nerikam,ze ty tlamy navrhoval on,je dost mozne ze proste jen vyuzivali kladneho ohlasu zen 😊,coz je logicke.Netvrdim,ze Pininfarina je primym vinikem teto ,,evoluce",ale tim,ze uz proste (reknu to blbe) ,,neni" mozna Peugeot prejde na neco jineho, mohl by to byt impuls a ja se tesim,snad prijdou s novym designem,protoze to co delaj ted uz si je i dost podobny a proste...chce to zmenu.Tak nak jsem to myslel.
Ne, Peugeot už dávno nespolupracuje ani se STUDIEM Pininfariana, nejen že ty tlamy nenavrhoval sám Andrea P.! Byl jsem loni v Turíně a mluvil celkem dlouho s PR manažerkou karosárny (mimochodem VELMI šaramantní dáma!) a shodli jsme se, že Peugeotu by hodně prospělo, zase začít s Pininfarinou spolupracovat. 😄
Jinak ovšem upřímnou soustrast pozůstalým... 😒
Jinak ovšem upřímnou soustrast pozůstalým... 😒
Rikej si co chces 206ka byla Pininfarina komplet,to poprit nemuzes a od te doby se vsechny modely rovnaly bu do delky,nebo do sirky,nebo do obou smeru zaroven, 206tce a umerne velikosti a roku vyroby rostla tlama..na tom se shodneme.
není snad chybou Pininfariny, že Peugeot dovedl velice zdařilou myšlenku do absurdního konce??
Vsak rikam ze ne,ale soucasne tvrdim,ze kdyz uz zkladatel teto myslenky neni,mozna Peugeot bude delat jina auta...designove 😊...kvalitou to bude porad Francie,takze srot 😄
tak tohle mě fakt zaskočilo... 😢 jeden z mých oblíbených designérů... je to obrovská škoda... 😢 😢 doufám, že firmu převezme někdo schopnej a značka Pininfarina se nestane minulostí... 😒
507
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
musí každý fanoušek všeho,co má motor,popřát tomuhle člověku.Bouhužel ho zabilo právě to,co nejvíc miloval.Přejme mu,ať ho zvuk motorů provází i na jeho další cestě. 😒
:yes: Bohužel ho nezabilo to, co nejvíc miloval, ale 71letý důchodce, který nezvládl řízení a vjel do protisměru. Motorky si dědula údajně před střetem vůbec nevšiml ;-\
71 ? ja sem nekde cetl ze mu bylo myslim 78 nebo nejak k osmdesati...
je to strasny, kdyz celkem bohatej clovek setri prirodu, jede si do prace v klidu na skutru a srazi ho takovejhle neumetel 😒
je to strasny, kdyz celkem bohatej clovek setri prirodu, jede si do prace v klidu na skutru a srazi ho takovejhle neumetel 😒
Čerpal jsem z www.italiaspeed.com, tam toho obvykle je o dění v italském automobilovém průmyslu nejvíc.
Jeho odkaz žije i nadále - prohání se po silnicích a v učebnicích automobilového designu bude žít možná navěky. Čest jeho památce. :yes:
Nespočet pomníků brázdí silnice světa tohoto Pana designéra. Dal designu jméno. Děkujeme, Pininfarino!
Velký dík Pane designére. Budete nám všem chybět. Pozdravujte tam nahoře. Vy už budete vědět sám koho. 😢 😒
Na jeho počest dnes půjdu dělat na své AR 164, která je poslední alfa designovaná od něj.
Jste si jistý, že Andrea Pininfarina byl sám přímo _designér_?
[odkaz] nezdá se mi
Jen aby bylo jasno - nepodsouvám nic autorovi článku; psal jsem to v reakci na některé příspěvky, který tu o něm jako o designérovi mluví.
Ať tak či onak, toho člověka je velká škoda... ;-\
To nikdo určitě nezpochybňuje, škoda je každýho slušnýho člověka. Ale domnívám se, že tohle byl spíš manažer, možná konstruktér, který nastoupil do rodinné firmy. Přitom ho tu hodně lidí velebí coby guru světového designu a připisuje mu (dokonce konkrétní) designérské zásluhy.
Ale třeba mě někdo opraví...
Ale třeba mě někdo opraví...
Myslím, že jako designér začínal a na manažera se vypraoval. Ale možná se také pletu...
A najdeš něco o jeho designérekém působení? Nebo dokonce konkrétní modely, které světu dal? Já jsem hledal (ne moc, přiznávám) a nenašel... (Na tom URL, co dával T613, taky nebyla ani zmíňka. Na Wiki toho je pomálu, ale o design taky ani ň.)
Ne, byl to vykonny reditel. Designer je jeho otec Sergio -- vice napr. [odkaz]
..ne, ze by to neco menilo na veci..pro tohle studio to je tezka rana a jen cas ukaze jak velka rana to bude pro automobilovy prumysl.
..ne, ze by to neco menilo na veci..pro tohle studio to je tezka rana a jen cas ukaze jak velka rana to bude pro automobilovy prumysl.
Pro studio to rána jistě je. Tím spíše, že studio není v poslední době zrovna finančně stabilní. A právě finanční nestabilita studia je podle mého poměrně jasnou indicíí toho, jak je tohle studio pro automobilový průmysl důležité - tedy ne zrovna moc.
Že je Pininfarina (přezdívka/jméno dědečka zahynuvšího výkonného ředitele) nejsilnějším jménem designu je mimo pochybnost. Jenže to o jeho praktické důležitosti pro chod automobilového průmyslu moc nevypovídá.
Že je Pininfarina (přezdívka/jméno dědečka zahynuvšího výkonného ředitele) nejsilnějším jménem designu je mimo pochybnost. Jenže to o jeho praktické důležitosti pro chod automobilového průmyslu moc nevypovídá.