nasál tohohle hned.
A druhýho si naspecifikuju podle sebe. Počkám na nějakou limitku nebo roadster a až když bude mít vodevřenej V-Max.
No a toho modrýho do tý doby budu rajtovat a až dostanu toho navoněnýho, tak ho vyhodím.
Vatičky je dost....😁
A pak se fostek probudil.
😒
wakantanka
0
By ma fakt ale zaujimalo kto na SK si to kupil. Tipujem vsak ze to vsak nebude nejaky milovnik aut, ale skor kseftar.
Beefcake
1
Privatizator (rad sa budem mylit).
Inak chcel by som vidiet tvare technikov na STK, ked tam s tym pride 😄
wakantanka
0
No je mi jasne ze nerobi vo fabrike na 3 smeny 😄
Toky1
0
To bude nejaký investor. Počká mu pár rokov v garáži a potom ho predá za dvojnásobok.
Kamarátov šéf má takto v garáži aston martin db9 a db11. Na oboch do 300km. Raz ročne prídu technici priamo z astonu mu urobiť kontrolu, vymenia olej a tak podobne. Občas ich nakopne a nechá pár minút bežať.
wakantanka
0
No investor ho preda ani nie po roku?
Toky1
0
A prečo by nie, ak dostane zaujímavú ponuku?
wakantanka
0
Cakal by som ze ho pusti do sveta az potom ako sa prestane vyrabat a viac stupne cena, ale mozne to je ze prisla dobra ponuka a vo vyrobe ma dalsi kus. 😄
comper
1
Vidis a ze vraj luxus, kupis nove a hned musis ist na stkcku, jak s nejakou starou stocenkou >😁
A druhýho si naspecifikuju podle sebe. Počkám na nějakou limitku nebo roadster a až když bude mít vodevřenej V-Max.
No a toho modrýho do tý doby budu rajtovat a až dostanu toho navoněnýho, tak ho vyhodím.
Vatičky je dost....😁
A pak se fostek probudil.
😒
Inak chcel by som vidiet tvare technikov na STK, ked tam s tym pride 😄
Kamarátov šéf má takto v garáži aston martin db9 a db11. Na oboch do 300km. Raz ročne prídu technici priamo z astonu mu urobiť kontrolu, vymenia olej a tak podobne. Občas ich nakopne a nechá pár minút bežať.