Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ekonomika

Zpět na článek

Platnost loňských dálničních kuponů končí, nové stojí stejně

16 komentářů

CHerokee
Takže drahé a nespravedlivé nálepky pokračují dál, dálnice budou stejně rozkopané a nové se praktcky nestaví. Mnohokrát slibované elektronické mýto v nedohlednu.
jiras_
ANO to prostě udělá líp...udělá...nějak....prostě...Kalousek…
_Karel_
Zaplať pánbůh za dálniční známky a chraň nás bůh před elektronickým mýtem.
speedfred
súhlas.
webpaja
Souhlas! Jen bych zvýšil ceny za tranzitní kamionovou dopravu a to už při vjezdu do ČR, aby ti koumesové nedrandili po silnicích nižších tříd.
Ondris
+1
Slovenskej systém mi taky přijde OK.
_MT_
Když ti známky přijdou drahé, co pak budeš říkat na mýto? Pochopitelně odstupňované podle emisní normy.
jiras_
Zákon zakazuje mít vylepenou neplatnou známku, takže teoreticky můžete dostat pokutu u zaparkovaného auta tam, kde je dálnice leda vlhkým snem. Stalo se to někomu? Jen mě zajímá, jak postupuje míra reálné buzerace...
spaleny6
A škoda že nemáme žádné dálnice.
topten
tam kde se plati myto, projedes rocni dalnicni znamku za par hodin
_Teddy_
Neboj, pride to aj k nam: myto pre vsetky auta, v celej EU. Je to len otazka casu. Ovce na to treba pomalicky pripravit, napriklad clankami o tom ake to bude "spravodlive", a ze vlastne vacsina ludi na tom usetri...
Jenik3
Jak to ti Svycari delaji, ze maji znamku za 40CHF uz asi deset let a po dalnicich se jezdi v pohode a bezpecne. Ani mi jejich rychlostni limit 120kmh neprijde jako zasadni omezeni provozu.
Cena za rocni CZ kupon by mela byt 999 Kc.
topten
ve švýcarsku přes 40 let neřádili komouši
tak to tam dělají
speedfred
na komúšov sa nevyhováraj,Švajčiarsko sú troška inde aj voči iným západným krajinám.
_Teddy_
Lenze okrem tej znamky za 40CHF tam maju aj pokutu 40CHF za prekrocenie rychlosti uz o 1km/h!
_MT_
Chceš tím snad říct, že z pokut dotují výstavbu a údržbu dálnic?