Novinky
Novy Touareg vyrazil dnes z Volkswagenu BA do Pekingu na autosalon
Wow, tak to je poprvé, co tu zmizlo několik příspěvků. 😐
Taky mi z jedný diskuze zmizel příspěvek, teda nebylo to až takový stříbro, takže mě to moc nemrzí 😄, ale stejně.
Poprvé možná v této diskuzi, ale rozhodně ne na Auto.cz. Redaktoři dělají mrtvou rybu, ale občas mažou fest :no:
v neprospěch nafťáků, každý kdo si bude chtít diesel objednat, bude muset předložit doklad od psychiatra o své zdravotním stavu........ >😁
A razítko od Hamma, (BYkupce V8 benzínovejch Lexů a supertlučhuby), že může!
:yes😒br />
btw to rozhodnutí v reálu je o dost jiný, než ty zkratky v titulcích.
v podstatě se nic nebude dít.
jenom se prodá víc novejch nafťáků (mj. EUR6 zakázat dle výroku nelze)
:yes😒br />
btw to rozhodnutí v reálu je o dost jiný, než ty zkratky v titulcích.
v podstatě se nic nebude dít.
jenom se prodá víc novejch nafťáků (mj. EUR6 zakázat dle výroku nelze)
Jo, a všechny nafty pod EUR6 spáchají hromadně sebevraždu..... >😁
Tak to není.
nemám čas to tady každýmu zvlášť vysvětlovat.
Najdi si komentovaný výklad, nejlépe v německém tisku.
nemám čas to tady každýmu zvlášť vysvětlovat.
Najdi si komentovaný výklad, nejlépe v německém tisku.
A bacha! I na EUR6 brzy dojde...takže bye bye diesel power.......R.I.P..... ;-\ (Ne, radost z toho opravdu nemám, protože zatím není k dispozici evidence, která by dokazovala, že díky tomuto omezení se kvalita ovzduší ve městech výrazně zlepší).
Tu mi dizel vobec nevadi, tomu autu vylozene sedi. Pokial to auto nebude mamataxi pre nejaku panicku na 5km do skolky a spat. Dvakrat denne.
TDI ve větším SUV je logická volba..a dál bude. 😉
Nový Touareg bude opět super auto.
Nový Touareg bude opět super auto.
Ale co s ním bude majitel dělat, když mu zakážou vjet do německých měst?
Je jasné, že skončení naftových motorů je jednou maxi bublinou či novinářskou kachnou. Jediné, co se děje u VW je jistým způsobem zdražovat. A co napadne první je, vyčlenit levné vozy typu Fabia a Rapid od naftových privilegií, které budou nadále hodny od Octavie výše. A zde ta lepé situovaná třída s naftovými motory bude atakovat prémiové třídy BMW, tedy vozy, kde radost z jízdy opravdu naleznete.
Nafta bude to takto velkeho a tazkeho SUV asi lepsia volba ale sirokou nabidkou motorov by som to asi nenazyval ked nema (asi zatial) benzinovy motor.
>😒] >😒] >😒]
>😒] >😒] >😒]
Tuareg je výborné auto.
S TDI bych si to nekoupil, ale jako PHEV jo. Navíc pokud jsou informace uvedený v článku správny, tak to naštěstí nevyroste do ohromnýho mastodontu jako je GLS nebo i trochu Q7.
Určitě LC? Zrovna sem čet test LC V8 a měl nadpis Bravo, Bravo, Bravo :yes: 😄
Co mi vadilo bylo šílený nastavování čehokoliv. Pokud se pamatuju dobře tak nastavení hlasitosti rádia, navigace nebo telefonu se lovilo v menu pokaždý úplně jinde. Na display uprostřed jsem ani se svojí vyšší postavou nedošáhl. Ale to bych ještě přešel, ale ten podvozek. To auto není žádný SUV ale offroad do pouště. Jedinej použitelnej režim byl nejnižší podvozek a tlumiče na sport (a i tak to bylo asi jako parník), jenže to auto po průjezdu větší dírou automaticky spadlo do normálního režimu. Pak když člověk "zapomněl" kolo v díře, tak se to celý žvejklo. To prostě není auto do Evropy, ale někam do pouště (nebo na ukrajinský silnice..). Tím neříkám, že je to špatný auto, ale fakt se nehodí sem.
Ale velký SUV sou aspoň kategorie kde má nafta smysl 😄
Hele cos myslel tou realitou? Jako že nejsem in = když preferuju V8 benzín před V6 naftou? >😒]
Nicméně GLS 63, GLE 400, 43 a 63 třeba potkávám dost často. X5M nebo 40i člověk taky potká, teda u nás. Třeba v Itálii je podle mýho benzín sprostý slovo.
P.S.: Sarkasmus pro ty, co snad náhodou nepochopili a budou palcovat dolů >😁 >😁 >😁
Tos zabil
Nejtupější blb ze všech internetovejch debat.
Odchadzal z ACZ ako velka voda bijuci da do toho prepadnuteho chrdeho hrudniku.Netrvalo dlho a doliezol spat ako potkan otravovat vzduch ako dizlove auta.A Hamuna?To je zena tak sa jej to da prepacit,ze to je hlupa slepica bez mozgu=tatinkova vydrziavana princeznicka=proamericka defka bez vlastneho nazoru.
Neni to sarkasmus = už tim neustálym opakováním v každý diskuzi sereš
Už chápu že nepochopíš co jak myslim = ale nevymejšej si to 😉
Chceš to zkusit? 😄
Jinak to rovnítko bylo vynalezený.. ale to už sem ti myslim psal 😄
Sarkasmus byla ta má poslední noticka a právě pro ty, kteří by to snad hnedle nepoznali, jsem napsal tu poznámku. Bum >😁
Já chápu, že nechápu, co ty chápeš, že nechápu, a to nechápu >😁 >😁 >😁
Abys chápal = to už odhalil Karel [odkaz] >😒]