Novinky
Řekl bych, že Hyundai ta auta začíná mršit. Začalo to i30 a nyní Santa Fe. Předchozí modely se mi líbí daleko víc.
Začíná mršit, protože se snaží o vlastní tvorbu a přestává vykrádat. Na jedné straně je to dobře, na druhé mu to asi ještě moc dobře nejde jako to kradení. 😉
ten dizajn je naozaj zpredu kontroverzny, zozadu mi to pride celkom pekne.
Co sa tyka toho tretieho radu, mal som taky isty feeling z kodiaku, ked som sa tam trepal, dufam ze vo videu zo skodovky to skusite a porovnate, ked to takto mate vsetko pokope. Zaujimalo by ma porovnanie.
Co sa tyka toho tretieho radu, mal som taky isty feeling z kodiaku, ked som sa tam trepal, dufam ze vo videu zo skodovky to skusite a porovnate, ked to takto mate vsetko pokope. Zaujimalo by ma porovnanie.
Já nevím, že furt máte potřebu ukazovat, jak se na nouzová sedadla v nijak velkých autech nevejde pohodlně chlap se 180cm. Až budete mít tento problém v Multivanu, bude to na pováženou. Tady ale opakovaný vtip není vtipem.
.....opakování je matka moudrosti. >😁
Nutný ? Asi jo. Je to hloupost, na kterou je třeba poukázat. Pro začátek by nemělo být v techničáku zapsáno 7 míst, když se tam reálně nevejdou. (Nevím přesně aktuální průměrnou výšku osobočlověka 😄 , v minulosti se uvádělo 175 cm , ale v ČR je to aktuálně 180 cm u muže.) Když tam bude zapsáno 5 míst + 2 trpaslíci, ani nemuknu. A otázku povolené hmotnosti, kde bývá také potíž, ani nebudu otvírat.
Svůj postoj k číslu 7 jsem napsal v 8😁4. >😁
Nutný ? Asi jo. Je to hloupost, na kterou je třeba poukázat. Pro začátek by nemělo být v techničáku zapsáno 7 míst, když se tam reálně nevejdou. (Nevím přesně aktuální průměrnou výšku osobočlověka 😄 , v minulosti se uvádělo 175 cm , ale v ČR je to aktuálně 180 cm u muže.) Když tam bude zapsáno 5 míst + 2 trpaslíci, ani nemuknu. A otázku povolené hmotnosti, kde bývá také potíž, ani nebudu otvírat.
Svůj postoj k číslu 7 jsem napsal v 8😁4. >😁
Techničák snad tohle neřeší. TT je také čtyřmístné auto, přitom na zadních sedadlech je od výrobce limit něco jako 145 cm. 😄 Kdyby nebylo, tak vzadu nemůže sedět nikdo, nehledě na to, jestli se tam vejde.
Hlavně je to trapné a úrovni Auto.cz nedůstojné. O autě jako takovém informací poskrovnu, zato bleskoidních dojmů celý kotel.
Machala :no: :no: :no:
Machala :no: :no: :no:
Ja s tým problém naopak nemám, celkom to pobavilo. Je ale prevda, že pre vyváženosť by mohol Martin ukázať, ako sa lezie dozadu v "českom Santa Fe" a.k.a. Kodiaqu. 😉
Tak mě napadá - lze na tu třetí řadu sedadel upevnit autosedačku?
Santa Fecka je dodnes najkrajsia .... na nej mohli stavat... anoo... toto auto zrejme uspech mat bude... kedze je to SUV a dizajn je individualna zalezitost napriek tomu som sklamany jak z exterieru tak aj z interieru noveho Santa Fecka.... Sorento je na trhu uz nejake 3 roky ale napriek tomu je stale akoby o level dalej od tohto SF .. neskutocne ...
je podle me povedenejsi nez u konkurentni Skodovky. Exterier moderni, oproti extreme konzervativni Skode v poradku. Interier Kodiaqu je katastrofalni, tam uz hur byt nemuze, takze Machala nemel na vyber a musel chvalit.
Treti rada sedacek je podle me v SUV zbytecnost.
Treti rada sedacek je podle me v SUV zbytecnost.
ten interier je ale desny.. jak v nejakom starom renaulte [odkaz] .... tu je kodiaq aj sorento fakt ina liga....mam citak ze hyundai sa dnes najviac trapi prave s kabinami... to co mu este pred 3-4 rokmi frcalo uz nefrci a vratit sa este hlbsie to vlastne uz ani nie je kam ... treba nieco nove....
Kodiaq v interieru kope treti divizi. Podobne jako v RAV4 jsem v Kodiaqu nenasel pohodlne usazeni a za materialy bych designerum trhal premie.
Z mého pohledu je auto sedmi místy spíš znehodnoceno. Kompromis prakticky na všech sedadlech, vyšší hmotnost, vyšší cena, menší prostor pro zavazadla a skoro žádný v plném obsazení (ani 7 kabátů se nevejde). Možnost nouzového převozu dvou trpaslíků navíc nemůže vyvážit negativa.
Dost dobře nechápu, jak si někdo může toto řešení programově vybrat a nechápu také management automobilek, že takovou věc schválí a myslí si, že někoho osloví.
Nechtěl bych tam sedět ani jako dítě. Zároveň pochybuji i o bezpečí na těch sedadýlkách hanby. Možná se dají uspokojivě využít snad jedině už přiopilými teenagery při přesunu z hospody na párty a podobně. Ale ti většinou takovým autem nedisponují a zpravidla počet regulérních míst v autě, které je zrovna k dispozici, nelimituje počet osob, které pojedou. 😄 A video pobavilo. :yes:
Aj keď súhlasím, že v SUV tie 7-miestne varianty už z princípu nemôžu poskytnúť toľko miesta a variability, ako MPV a pre 6-člennú rodinu je rozhodne MPV lepším a praktickejším riešením.
P.S: Video vtipné. :yes:
Ještě by se dalo říct - jo, s dětmi ale jedeme k babičce jen třikrát do roka, tak to vydrží. Ale pak se celý zbytek roku otravuješ s těmi zbytečnými přítěžemi v kufru, které jsi připlatil. No a ty tři jízdy v roce lze vyřešit jinak, kvůli nim se kupovat tohle nevyplatí. Takže to také pokulhává. 😄
Jo, musíš za to připlatit, zabírá to místo v autě, ale lidé kolikrát uvažují stylem "co kdyby". Nebo mi to alespoň tak přijde.