Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Vláda zatím o Uberu nerozhodla

Vláda zatím nepodepsala memorandum s Uberem, v kterém se měla firma zavázat, že zažádá o živnostenský list a její řidiči budou mít licenci jako taxikáři. Důvodem jsou některé nevyjasněné body v memorandu. ČTK to sdělila mluvčí vlády Barbora Peterová.
Zpět na článek
Avatar - WinDiesel
7. 4. 2018 12:11
Tato vláda rozhodla jen o blbostech
Na věci které lidi opravdu potřebují nemá Bureš a spol. čas. Vidíme jak pracuje TikTakŤok. Vytváří jen chaos, nic neřeší.
Říká se: pokud nejsi součástí řešení, jsi součástí problému - to je přesně Ťuk.
Rozbalit vlákno
17
7. 4. 2018 12:33
Re: NEMÁME RÁDI POTETOVANÝ RÁDOBYGORILY sotva s výučákem
UBER je SUPER * :-) * UBER je SUPER * :-) * UBER je SUPER * :-) * UBER je SUPER * :-) * UBER je SUPER * :-) * UBER je SUPER * :-) * UBER je SUPER * :-) * UBER je SUPER * :-) * UBER je SUPER * :-) * UBER je SUPER * :-) * UBER je SUPER * :-) * UBER je SUPER * :-) * UBER je SUPER * :-) * UBER je SUPER * :-) * UBER je SUPER * :-) * UBER je SUPER * :-) * UBER je SUPER * :-) * UBER je SUPER * :-) * UBER je SUPER * :-) * UBER je SUPER * :-) * UBER je SUPER * :-) * UBER je SUPER * :-) * UBER je SUPER * :-) * UBER je SUPER * :-) * UBER je SUPER * :-) * UBER je SUPER * :-) * UBER je SUPER * :-) * UBER je SUPER * :-) * UBER je SUPER * :-) * UBER je SUPER * :-) * UBER je SUPER * :-) * UBER je SUPER * :-) * UBER je SUPER * :-) * UBER je SUPER * :-) * UBER je SUPER * :-) * UBER je SUPER * :-) * UBER je SUPER * :-) * UBER je SUPER * :-) * UBER je SUPER * :-) * UBER je SUPER * :-) * UBER je SUPER * :-) * UBER je SUPER * :-) * UBER je SUPER * :-) * UBER je SUPER * :-) * UBER je SUPER * :-) * UBER je SUPER * :-) * UBER je SUPER * :-) * UBER je SUPER * :-) *
7. 4. 2018 12:56
Re: NEMÁME RÁDI POTETOVANÝ RÁDOBYGORILY sotva s výučákem
Jo a proto svoji nelegální službu Uber POP může dnes nabízet už jen v banánových republikách jako je ČR, Polsko a Rumunsko. S tímhle podvodem je už vykopli i Maďaři a Slováci. A prosím neházej všechny taxikáře do jednoho pytle, né všichni mají tak nízké IQ jako ty.
Avatar - Berenika ANTIDIESEL
7. 4. 2018 13:53
Re: NEMÁME RÁDI POTETOVANÝ RÁDOBYGORILY sotva s výučákem
vykopejte pakáž ze svý grupy a budete lepší :-) 90% českých taxikářů má špatnou pověst s vrtulkou v pldeli a turbem místo taxametru ;-) Jak snadný je hodit je do jednoho pytle >:D >:D >:D >:D
7. 4. 2018 14:27
Re: NEMÁME RÁDI POTETOVANÝ RÁDOBYGORILY sotva s výučákem
Čím vice nicku tím méně rozumu.
7. 4. 2018 15:23
Re: jen o blbostech
Ty se živíš jako taxikář? Asi jenom ti opravdu potřebují, aby ministr dopravy zatrhl "řádění" někale konkurenční firmy nabízející spolujízdu.
8. 4. 2018 05:03
Re: jen o blbostech
Spolujízdu? Zřejmě poslední naiva co věří že Uber poskytuje spolujízdu. Až budeš chtít spolujízdu vyzkoušej BlaBlaCar.
8. 4. 2018 11:21
Re: jen o blbostech
Naštěstí nemusím používat žádné přepravní služby mimo hromadné dopravy, jinak si vystačím vlastním dopravním prostředkem, ať již autem, kolem nebo jdu pěšky. Reagoval jsem na větu : "na věci, které lidi opravdu potřebují". V tomhle případě rozhoduje svobodná volba uživatelů služeb, pokud preferují dopravce, který je dohazovaný systémem spolujízd raději než objednávku přes dispečink, tak by se zřejmě měli zamyslet provozovatelé služeb, jak svou nabídku vylepšit.
8. 4. 2018 12:13
Re: jen o blbostech
Jedna věc je svoboda služeb jiná nelegální podnikání. Svobodu služeb máš i bez Ubru. Můžeš využít Liftago, Hopin a další aplikace kde se také dozvíš cenu jízdy předem, hodnocení řidiče, dojezdový čas atd. ovšem tyto služby jsou legální a odpovídají zákonu 111 což Uber a Taxify ne.
8. 4. 2018 14:49
Re: jen o blbostech
Tak už zbývá pouze otázka: "Proč lidé využívají zrovna služeb tebou zmiňovaných společností?".
8. 4. 2018 15:12
Re: jen o blbostech
Proč lidé využívají těchto služeb? Třeba proto že si chtějí v taxíku pokecat česky a ne jet s Ukrajincem nebo Pakistáncem. A někteří i proto že nepodporují americkou společnost s evropským sídlem v Holandsku která od svých nádeníku vybere 25% z každé jízdy a v ČR nezdaní ani korunu.
8. 4. 2018 16:18
Re: jen o blbostech
Asi jsem to nenapsal dostatečně jasně. Proč lidé využívají služby zprostředkované UBERem natolik, že taxikáři kvůli UBERu otravují svými stávkami. To tedy chtějí pomoci těm ubohým Ukrajincům a Pakistáncům, které vykořisťuje ta hnusná kapitalistická společnost ?
8. 4. 2018 17:33
Re: jen o blbostech
Proč? Protože každý by chtěl padesát tisíc měsíčně a současně na vše slevu. Typická česká chamtivost a sobectví. Já ať se mám dobře a po druhých mi nic není. Jak psal jeden idiot na novinkách " já bych nařídil aby taxikáři jezdili povinně za devět korun na kilometr" to že mne kilometr vyjde na sedm padesát jen auto je mu celkem jedno on chce jezdit jak v tramvaji. Z čeho bych měl platit zdravku a socku a kde vzít na chleba už ten * nenapsal. Mimochodem když jedu pro zákazníka nebo se vracím prázdny ty kilometry platím sám.
8. 4. 2018 19:59
Re: jen o blbostech
Takže problém je v tom, že ti chudáci pod Uberem si účtují méně ?
8. 4. 2018 21:07
Re: jen o blbostech
Tak nějak. cena Uber je 9.90 Kč za km + 3 Kč za minutu strávenou ve voze.
9. 4. 2018 07:26
Re: jen o blbostech
Do každého segmentu dříve nebo později přijde doba, kdy se zisky sníží díky konkurenci a následně každý podnikatel musí zvážit co ještě na nákladech ušetřit a jestli se mu to vůbec vyplatí. Pracoval jsem 2 roky v Bukurešti, kde je hromadná doprava naprosto minimální, protože taxi jezdí za 1.39 RONu na km, to je asi 7.50 Kč. Naopak v Zurichu jsou taxíky drahé a všude se dá dostat vlakem, takže centrálně bylo dáno, že taxi účtenky se neproplácí.
9. 4. 2018 22:51
Re: jen o blbostech
Jinými slovy, Uber porušuje zákony, ale koho to trápí.
Avatar - JDM
10. 4. 2018 21:56
Re: jen o blbostech
Taxisluzba je zastarala predpotopni doprava ... Mafie...kolik ti slavni taxikari priznavaji prosimte? Delas jak kdyby vsichni jezdili poctive na taxametry a neokradali cizince... Uber je moderni sluzba ktera nabidne proste lepsi pohodlnejsi sluzbu... Ten zastaralej zakon o taxisluzbe je dneska k smichu... Od ty doby co ti mafiani z prahy votravuji zivot vsem okolo uz taxi nikdy nepouziju i kdybych mel jit 10km pesky...