Novinky
Škoda toho Citroena C6. Měli by trochu pracovat s cenou. Jinak Audi se dalo čekat... 😉 a Volvu patří gratulace...
Krasny vysledek pro Audi i Volvo. A6 i Allroad jsou opravdu krasna auta, i pres sve stari vypadaji porad uzasne, podle me. A XC 70 je taky velmi pekne auto, i kdyz jej v SM docela zkritizovali pri testu. Ale mne se libi. Takze gratuluju Volvu a pak hlavne Audi, skvely vysledek, jen tak dal :yes: :yes:
XC70 nove - keby si ten chrom okolo hmloviek a podobne odpustili, tak by to bola ucinena kraaasa Ale paci sa mi viacej, ako ALLROAD novy... Ale este viacej sa mi paci klasicke V70 (alebo 5er KOMBI).
volvo neni spatny,ale mne se vic libi audi...mas pravdu ze vypada porad skvele i presto ze uz neni nejmladsi...
Chce to postavit vedle BMW 5, ta zraje, zatimco A6 starne 😉
Prdlajs stárne... Já mám sice jen čtyřku, ale ta přímo mládne!! A ty plasty! Ročník 2001 byl dodně měkčenej, skoro bych řekl že nejměkčenější. To bawo bylo proti tomu hotovej tvrďák... >😒]
Vsak posledni generace A4 pred FL ma stesti, ze se Audi vratilo k rovnejsim liniim svetel, nezestarla o tolik, o kolik sesel FL model. 😉
Ktery model BMW mas na mysli?
Ktery model BMW mas na mysli?
Kterej model?? No třeba ten od Bburaga... >😒]
ty jsi bejk!!! >😒]
řekni které bawo sedláš a já ti povím jaký jsi.... 😉
Mlady, krasny >😒]
na moje plasty nemáš... >😒]
Az Ti je olizne mistni prebornik a napise o tom esej, tak uverim! >😒] >😁
Zavidim 😉 Mne treba prijde ta predchozi generace A4 (ty mas tu predminulou asi, ze?), ze je jeste jakoby nova porad. Jsem byl docela prekvapeny, ze uz prisli s novou generaci. Ale ta je opravdu skvela. V Chrovatsku jsem jich videl spoustu, i avantu, a je to fakt nadhera. A jinak, ja myslim, ze Audi melo vzdy tak trochu v interierech navrch v nemecke premiove 3ce. Aspon ja si to myslim, je jasne, ze urco se mnou bude spousta lidi nesouhlasit. A v jake ho mas barve? Me treba udivuje, jak malo je Audi s bezovym interierem. Furt jen cerny a sedy jsem videl, az jsem si zacinal myslet, ze bezovy vubec nedavaji (zacinal jsem se az bat, protoze bezova kuze a tmave drevo je moje vysnena kombinace do interieru). Nastesti jsem nedavno videl na moje.auto.cz A6 s nadhernym bezovym interierem, opravdu jsem nedokazal odtrhnout oci od monitoru.
Tak aby som ta trochu potrapil. Desat rokov dozadu sme mali A8 vo velmi podobnom prevedeni interieru ktory ta tak dostava. Aj ked ja radsej tmave farby dalo sa ne to pozerat! >😒] >😁
Mmm, A8? To jste asi nemeli hluboko do kapsy >😁 . To jo. A ty jsi jedil v Audi? No doufam, ze ses z toho sel vyzpovidat. Jak s tim muzes zit, ty? Takovej "nemilovnik" Audi? >😁
Jo a tata videl vcera X6. Rikal, ze des. On je sice fanousek MB, ale tak neco spolecneho mame, tak se uvidi, jestli i tohle >😁 Ale nejdriv ji musim videt live.
Jo a tata videl vcera X6. Rikal, ze des. On je sice fanousek MB, ale tak neco spolecneho mame, tak se uvidi, jestli i tohle >😁 Ale nejdriv ji musim videt live.
Co myslis...preco asi mam tu averziu? >😁
Mal som vtedy novucicky vodicak vo vacku a bolo to otcovo auto. A po presadnuti zo Civiku to bolo ako auto snov.
Tej X6 sa neboj...bude to dobre.
Mal som vtedy novucicky vodicak vo vacku a bolo to otcovo auto. A po presadnuti zo Civiku to bolo ako auto snov.
Tej X6 sa neboj...bude to dobre.
To byla A8 az tak spatna, ze mas ted averzi vuci Audi? A8 byla vzdy hodne chvalena. Bral bych 😄 >😁 Jen mit ty prachy >😁 A ridicak >😁
Ja se toho nebojim, mne je docela jedno, jestli se mi to bude, nebo nebude libit. Jsem ale zvedavy.
Ja se toho nebojim, mne je docela jedno, jestli se mi to bude, nebo nebude libit. Jsem ale zvedavy.
Ale coby...vozenie ako v bavlnke. Len mi to nejak na rozdiel od toho Civica neprirastlo k srdcu. A s tou mojou averziou to nie je take vazne. Uznavam kvality ale na zadok nepadam. Kazdopadne az si na nu raz zarobis...a verim ze hej, tak ti ju budem priat. :yes:
Dik 😄 No snad jednou jo. Ono uz ty premiovky nejsou nejak extra drahy, uz se to da docela poridit. A co ty nejradsi z premiovek? BMW, MB, Lexus, Volvo (i kdyz to pry neni premiovka), Infiniti, Saab, Lancia (i kdyz to jsou takove polopremiovky), Acura, ... Nemyslim ted ty superpremiovky typu Bentley, ... >😁
Ja ti to nejak neriesim...ale BMW bola pre mna vzdy jednicka este nez som o nejakych premiach cokolvek pocul. Ale ako maleho ma znamy zviezol v Saabe 99 a skoro som dostal infarkt od vzrusenia. >😁 :yes:
Hh, pekny. Nejvetsi sranda je, ze jedine Audi, v kterem jsem se vezl, bylo Audi 80 >😁 Ale dobry nahodou. Nejvetsi sranda to byla v AR GTV. To byl masakr.
A v ktorom?...este v tom hranatom alebo uz tej oblej verzii? Ako kupe S2 alebo kombik RS2 boli riadne dela!
GTV ja nadherne auto...aj mi je teraz luto ze som si ho nakoniec nekupil. 😒
GTV ja nadherne auto...aj mi je teraz luto ze som si ho nakoniec nekupil. 😒
V tom oblym.
Ty sis ho chtel koupit? Fakt? No ja se v nem vezl jako asi 7 lety a masakr. Pres 200 za chvilecku, me to vrazilo do sedadla jak svina. Zatim jsem takovou rychlosti v zadnem aute nejel (asi 210)
Ty sis ho chtel koupit? Fakt? No ja se v nem vezl jako asi 7 lety a masakr. Pres 200 za chvilecku, me to vrazilo do sedadla jak svina. Zatim jsem takovou rychlosti v zadnem aute nejel (asi 210)
Vikingu dík za kompliment, co se týče mého vozu. Jestli tě tedy zajímá blíže, pak věz - jedná se o minulou generaci před faceliftem - tzn. maska je ještě podélný gril (podobný třeba oktávce). Po liftu dostala A4, podobně jako A8 tradiční podkovu na předek. Můj model byl tak trochu atyp, vyrobený v prosinci 2000. Nicméně v provozu od r. 2001. Je to klasické TDI PD, 96 kW, takže žádnej závoďák, spíš pohodovej chrochta. Barva tmavá modrá metla, interiér tmavý, sedadla kůže (přípl. S-Line) doplňky dřevo, tmavý ořech (asi plast). Kola 225/45 17. Mákni na řidičáku a za dva roky se domluvíme na ceně a Audina je tvoje... 😉
Musim souhlasit, BWM proti Audine strane mnohem pomaleji, je to dan za "libivy" design. Tot muj nazor, kazdopadne jsou i Audiny dobry (i kdyz v jinych parametrech) auta.
BMW 5 je pekne auto. Je to snad jedine BMW (krome nove 7), ktere se mi docela libi. Jinak mi jejich styl moc nesedl v poslednich letech. Ale v mych ocich tedy nezraje. Je to jen subjektivni pocit, myslim, ze taky pomalu starne, ale je velmi zajimava. Ale osobne si nemyslim, ze by A6 starla rychleji nez BMW 5. Ono se to podle me ani neda dobre srovnat. BMW 5 je extravagantni, sportovni, drave, proto bych zde velmi ocenil jeho stalou mladost, takovato auta vetsinou docela rychle starnou. A6 je naopak velmi jemna, konzervativni, elegantni, ale nemyslim si, ze by nejak vic starla. Porad je to pro me velmi svezi auto. Je to jen muj nazor a pokud se to nekomu zda jinak, tak je to uplne ok 😉
...tam bude spis problem s tim, ze nejsou 😉 . Na to, ze se jich prodalo par, jsem mel na XF uz dvakrat stesti na ceste. Fotky neskutecne zkresluji, vypada fantasticky.
Paja: a ještě fantastičtěji jezdí. Jediný probém co jsem zaznamenal bylo poněkud zvláštní řazení pomocí otočného kolečka...
Ty si s XF-kom uz jazdil? Ze sa nepochvalis! 8-s
Jazil ale len asi hodinu. Praha - Branýs nad Labem a nazpäť. Dokopy cca. 40 kilometrov po pomerne rovnej dialnici... Ja by om ho skor na zakrútenej okreske... 😉 Bola to osemválcová varianta.
Aj ja chceeeeeeeeeem. Z prednej casti som sice trochu v rozpakoch ale ako celok som z toho uplne mimo. Oddnes poslucham a snad raz! >😁
Škoda, že je to do Topolčian z Prahy pomerne ďaleko. Dohodli by sme sa a riadna zkúšobka by nebola problémom... 😉
Ale uznaj...400km je trochu ina porcia ako 40!
A okolo Brezovej po bradlom by sme mu dali riadne do tela! >😒]
A okolo Brezovej po bradlom by sme mu dali riadne do tela! >😒]
No neškodilo by to. Dalo by sa zaskočiť aj za Bystricu. Je tam parádna cesta smerom Staré Hory, Donovaly... 😉
To hej...ale tam by ta navigacia smerom na TO asi neposlala! >😁
No to je pravda... ale poznám to tam zase. 😉
Tak kompromis a dame si Pezinsku Babu z oboch stran! >😁
To hadam musi zniet aj divne. >😒]
To hadam musi zniet aj divne. >😒]
Tak ja idem zpredu a ty zozadu, potom sa prehodíme... >😒] Apropos ako vyzerá tá tvoja baba z Pezinku??? >😁
Nebola sice priamo z Pezinku ale prevysenie na spravnych miestach jej nechybalo! >😁
To je môj najobľúbenejší kúsok cesty, snažím sa tam udržiavať priemerku nad 100 >😒]
Baba je zaujímavejšia na techniku a tam sa skôr vyšantíš s malým vrtkým výkonným >😁
Baba je zaujímavejšia na techniku a tam sa skôr vyšantíš s malým vrtkým výkonným >😁
Tam to naozaj ide...teda pokial nesnezi! >😁
Baba je super...ale na tu stovku by tam clovek potreboval monopost a ziadny pud sebazachovy.
Baba je super...ale na tu stovku by tam clovek potreboval monopost a ziadny pud sebazachovy.
Naopak, pokiaľ sneží, vtedy je na Donovaloch teprve zábava, na lyžiach i na kolesách (teda pre tých, čo to vedia) >😒]
Nie že by som zmenil orientáciu, ale Babu som vzdal, to chce iné auto ako mám a hlavne uzavretý okruh, to je iné kafe 😉
Nie že by som zmenil orientáciu, ale Babu som vzdal, to chce iné auto ako mám a hlavne uzavretý okruh, to je iné kafe 😉
Tak Ondore, tú cestu na Donavaly z BB poznám, asi každý kameň, ale urobiť tam priemer nad 100, možno, ak bude uzavretá, za premávky to asi nejde, pokiaľ nie si kaskadér...
Žiadny kaskadér, len blázon do tých zákrut >😁 Ale je pravda, že ak mám niekoho v aute, tak celý čas - neviem prečo - kŕčovito drží mädlo >😒] Manželka jazdí výborne, ale tam zvyknem získať cca 10min., čím sa samozrejme nechcem porovnávať, len pre ilustráciu. A zrejme ma niekto bonzol, lebo už aj tam korzujú policajti 😢
Jednou zaradis a basta, copak se nekdo dotyka ovladace pod volantem u sedmicky vicekrat? 😉
znám jednoho volizovače, kterej se dotýká nejen páček ale rovnou celý přístrojovky... >😒] No v podstatě máš pravdu. Vzhledem k charakteru jízdy jsem tím kolečkem moc nepořadil. Ale i tak je to auto neuvěřitelně tichý, rychlý, nádherně pružnej motor, zátah jako lokomotíva. Nejsem fanda do automatů, ale tuhle kočku bych si dal říct... 😉
Nebyl jsem fanda automatu, ted jsem zhrzeny uzivatel manualu... ;-\ . Od urciteho levelu to proste neni ono.
Pájo, snad o nebude tak horké... sedláš snad taky prémii, co kovboji??? 😉
jezdim v kare tazene voly, ale ten druhy se musi honit bicem, premiovec jeden! >😒]
aspoň budeš mít vypracovanou nohu 😉
kterou????? >😒]
Paja spis ruku jak nohu >😒]
Lepsi vytrenovanou ruku z poradneho saltrklacku, nez z neceho, co vypada jako napadobenina packy zpatecky u F360! >😒]
>😒] >😒] máš snad něco proti přiteplalým joystickům posledních BMW??
Nahodou jsou fajn, lepsi nez kvedlat v polohach tradicniho automatu. Muj pocit samozrejme 😉
Já kvedlám fofrklacek v manuálu... 😉
Akorat, ze se prodejci AMT chovaji jako *. Mohli mit o 3 kusy vic, jenze.... ;-\ Tezko zachovat vernost znacce, kdyz to tu prodeveji typci z AMT :no: :no:
Na mě byli celkem slušný... Opět tě tam něčím naSrali??
Slusny jsou, to jo. Ale zakaznika si nevazi a nejsou schopni dat prijatelnou nabidku. Navic si tam pripadas jak v AAA. Kazdy ma na vizitce "manager buhvi ceho", ale kazdou vec si verifikuji nekde s centralou. Chteli jsme koupit 3 XF a pripadal jsem si jako nejvetsi srac a lump. Jednani k bliti a nabidka taky. Navic by to byly Jagy v rade za sebou uz 5-7 auto za nasi firmu a fakt jsem si pripadal jako kdyz vlezu do bazu a chci S120 za 10000,- a platit hotove. Hnus velebnosti 😢 :no:
No to snad ne... teda přístup k tobě (potažmo tvé firmě) jakožto už stálých zákazníků, je teda ze strany a.m.t. dost hrozný. Nechápu proč... Jinak s těmi manažerskými cedulkami jsem si také všiml. Je to celkem sranda když vidíš ty "manažerský" kašpary. Co mě však zarazilo daleko nejvíc, je skutečnost, že i buchta z recepce jezdí služebním Freelanderem... :-!
Nikdy som nemyslel ze to poviem ale...chcem byt buchta z recepce!!!
Zaujimave pomery tam panuju.
Zaujimave pomery tam panuju.
Juraj popýtaj sa Matesa, ten s nimi má zkúsenoti asi največšie. Ale tie pomery sú tam skutočne zaujímavé... tá baba je na recepcii k ničomu. Prepojuje telefóny a odkazuje na predajcov. Inak nič. A domov jazdí tým Freelanderom... A pokial si dobre pametám, má celkom pekné nohy... 😉
No prave a kdyz potrebujes nahradni auto, tak ti borec na servisu rekne , ze zadny nema a ty navic sis koupil auto v Motokovu, takze nejsi jejich zakaznik! * na to, ze v ty dobe zadny AMT nebylo a ze tvoje auto je od ,v te dobe, autorizovaneho prodejce a je v zaruce. Proste auto nemame. Je to na romam s nima. Kazdy pokus o cokoliv s nima je tragedie. Snad jen servis v Brne jakz takz funguje.
pochop oni ti tam ty bisexuální chlapce dozadu nedají! >😒]
Jel jsi 3,0 V6 verzi? Cenově vypadá velmi zajímavě, jen o chlup dražší než 525i, ale zajímalo by mě jak působí naživo, co do dynamiky. Z údajů to moc optimistické není, ale papír je papír, zajímalo by mě srovnání s něčím konkurenčním, sám jsem V6 nejel. 😉
V6 neměli k dispozici, bohužel. Osmihrnek jede velice příjemně (byť 550i je přece jen o něčem jiném), nicméně slabší varianta by mě taky celkem zajímala...
Jo, já mám s XF taky jen pár km s nejvymazlenější verzí, a popravdě, dynamikou neoslní, tedy pokud bereš v potaz, že je to osmiválec. Ale svezení je parádní, v jízdním komfortu jak ušním tak zadkovém je to No. 1 ve třídě.
Však to povídám. Mám v docela ještě žié paměti svezení s BMW 550i a máš naprostou pravdu v tom, že německý osmiválec je někde jinde, než britská 4,2 litrová atmosféra. Foukanou variantu jsem neměl tu čest. Nicméně na mne to auto (teď myslím XF) udělalo velmi dobrý dojem. V interieru předčí svého německého rivala celkem bez problémů. Zvenčí je to pak otázka názoru. 😉
No a prave to ma soklo dalsia vec v AUTOCAR... Radsej by sme po okreskach prehanali XF s tm V8 ako M3 sedan... Niekedy to tam s tym vlastenectvom fakt prehanaju.
Navyse ja jaguaru nemozem odpustit pri XF tu podobnost s MONDEOM exterierovu... na super premium car mi to pride divne (v podstate nic proti dzijnu mondea, ale...)
Navyse ja jaguaru nemozem odpustit pri XF tu podobnost s MONDEOM exterierovu... na super premium car mi to pride divne (v podstate nic proti dzijnu mondea, ale...)
Jel jsem 2,7D , ale co nam zkusenosti z S-Typu, tak se to chova +- stejne jako ten 3l benzin.
No, právě, mě v S-typu V6 rozčiloval ten automat, vyloženě motoru bránil, tady by mě právě zajímalo, jaký je posun, protože přece jen samotný výkon není z nejvyšších. Abys mi rozuměl, taková 525i nemá dynamicky problém, ale když ji koupíš, a pak přesedneš do 530i, jsem si jist, že si začneš říkat, jestli nemělo smysl nějakou ká připlatit. XF 3,0 V6 má papírové hodnoty horší než 525i, tak by mě zajímal ten reál. Jestli je to ve srovnání s třeba tou 530i velký rozdíl nebo je to otázka zpřevodování a auto je v reálu pružné atd., nebudu mít v nejbližší budoucnosti asi možnost se s tím svézt, tak se ptám.
Ja tvrdim, ze v S-Typu je lepsi 2,7D nez 3.0 V6 benzin. Je to takovy "hladsi" to auto. Ale sam mam ten 3l v X-Typu a je to v pohode. Samo to neni 3l od BMW, nicmene ja nemam problem. Ocekavam, ze kdyz je 2,7D v XF lepsi nez v S-Typu, ze to bude stejne i u toho V6 benzinu. Byl jsem ochoten to koupit i bez vyzkouseni.
Jen lituji, že jsem zatím nemohl jedním XC do statistiky osobně zasáhnout... ale to přijde...
507
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
zabudol si dopísať "dokonalá" spoľahlivosť. >😒]
Možno, že nová 5-er od BMW by mohla ohroziť pozíciu A6. Inak vynímočne súhlas. 😉
Dokonaly dizajn?...ako pre koho. Dokonala technika?...sam tusis ze minimalne jeden hrac je na tom lepsie. Dokonaly interier...pre teba urcite. Ale inac suhlas.
Nic v zlom. 😉
Nic v zlom. 😉
>😒]DanielDesign. Look. 507. Matelko. Dokonalý obraz svojej mizernej inteligencie. Úplná spodina diskutérskeho dna. Bahno myšlienky a dysgrafickej štylistiky. Stokrát mu vysvetlíš, vždy sa spýta to isté. Stokrát ho vyhodíš, stokrát sa vráti. Stokrát ho napomenieš, stokrát ťa urazí. Dokonalý životný sraľo. Mizerné sebavedomie v skutočnom živote, sebavedomie bez hraníc v internetovom svete. Matelko. Dokonalé kravské lajno.Myslel niekto, že to bude inak ?? 😉
rád by som videl tých imbecilov, ktorý dokážu splodiť takého magora ako je 507. To museli byť prisťahovalci z Černobilu, alebo nejaký zdegenerovaný dcéro.j.eb... Teraz ma napadá či to už nemá v ich rodine nejakú dlhšiu tradíciu, ktorá by vysvetľovala jeho duševný stav. Myslím tak 507-ma generácia dcéro.j.eba. Zišlo by sa to stopnúť... >😒]
Je ešte velmi mladý a nezrelý. Vychovanie sa mu nedostalo. Má velmi, velmi slabé sebavedomie ale vo virtuálnom svete je majster sveta. Nehrozí tu, že priletí facka. Vulgarite a sprostote može dať volný priebeh, rovnako ako svojim mindrákom. V skutočnosti nemá kamarátov, spolužiačky sa mu smejú, spolužiaci ho buďto ignorujú, možno občas aj šikanujú. Učí sa pomerne mizerne, največšie problémy robí Slovenčina. Vyzná sa však v dvoch veciach - pomerne slušne ovláda počítač a zaujíma sa o auta, v ktorích má skutočne prehlad. Inak je tichý, zakríknutý a hamblivý. A na svoj vek aj dosť detinský, možno ľahko pribrzdený. Je to proste také Matelko, také malé drzé a nevycválané decko. :-!
Fuuu...no vy mu dnes dvate! Aj by som povedal ze nezasluzene, len sa obavam ze mi to zas niekedy vyvrati! 8-s
No ja som sa snažil byť nie príliš tvrdý. Pokúsil som sa vystihnúť psyhologický profil toho chlapčaťa. A myslím, že nebudem ďaleko od pravdy...
Zaslúži si zopár po hube. Toto sú len také ventilácie nasranosti.... :-!
Len tak som hodil rec s jednou kamoskou studujucou pschologiu...potrebuje namet na rocnikovu pracu. Tak po letmom vytahu z jeho prispevkov a uvedenia do suvislosti zacitujem: "co ja viem to vyzera tak narcisticky...toho len odfiltrovat cez lave a prave ucho" >😁 >😁 >😁
rád by som ho ignoroval, ale nie vždy sa to dá... Ale keď začnem badať tento trend aj u ostatných, budem sa snažiť. 😉
Kamosce rekni, ze v laickych kruzich tuhle diagnozu shrnujeme pod jedno slovo: "czurak"!
Ten famozni polsky prizvuk!!! >😒] >😁
Aj keď ma nespočetne -krát zbytočne urazil, ja by som mu radšej pomohol, ako ho zadupal do zeme, ale on si nedá rozumne povedať a vysvetliť, proste, potrebuje zopár po hube, či už skutočne, alebo obrazne, na jeho škodu, lebo autá by mohli byť jeho životným šťastím...
"pomerne slušne ovláda počítač" - ako hovorieva jeden nemenovaný e😜oslanec a e😜retekár v jednej osobe, je to "e😜ert cez internet" 😄 A dôkazy😒br />
.
Ešte vas poprosim ako sa to robi-kliknem na červený text podčiarknutý(v obsahu oznámenia) a zobrazí sa mi stránka? Dakujem za odpoved!!
.
Ak by som sa chcel zaregistrovať za to sa platí ,platí sa účet či za ich e-mail ktorý pošú keď somn sa zaregistroval-ten tesne pred registraciou?
Ešte vas poprosim ako sa to robi-kliknem na červený text podčiarknutý(v obsahu oznámenia) a zobrazí sa mi stránka? Dakujem za odpoved!!
.
Ak by som sa chcel zaregistrovať za to sa platí ,platí sa účet či za ich e-mail ktorý pošú keď somn sa zaregistroval-ten tesne pred registraciou?
hmm no ale problemy so slovencinou mas aj ty...
Ci to nahodou nebude tym ze nie je Slovak!!! 8-s
A preto mu za jeho znalost patri :yes:
A preto mu za jeho znalost patri :yes:
Presne tak jurajos, mna to uz dost davno napadlo... a fakt pise sice dost dobre, ale obcas to proste vyzera, ze slovak nie je... a ze sa na neho len hra :no:
babo máš pravdu - nie som Slovák. Mám síce slovenskú národnosť, ale žijem prakticky od narodenia v Čechách a mám české občianstvo. Mama je Slovenka, otec Čech a ja zo setrou sme Čechoslováci, narodený obaja na Slovensku a žijúci celý život v Prahe. Slovenskú gramatiku som nevidel ani z rýchlika, slovensky viem len hovoriť, píšem ako počujem. Takže komu moja písaná slovenčina nesedí, ospravedlňujem sa touto cestou. 😉
Ale nie, Ty Pierro, to som myslel na 507!!! 😉 o tebe, uz viem 😉
Ty si v poho, to som vsetko myslel na 507
Ty si v poho, to som vsetko myslel na 507
Prosimte, hlavne to nelamej, Slovencina i Cestina jsou strasne krasne jazyky a je zbytecne je prznit ceskoslovenskym hybridem 😄 Jinak sem na tom podobne, narozen na slovensku, ale ziju od malicka v cechach 😉
Miky, já nic nelámu. Ale díky svým zdejším kolegům ze Slovenska mám možnost pilovat svou slovenčinu. Vždyť kde si dnes v čechách pokecáš denně slovensky?? Jinak můžem to prubnout anglicky, nebo třeba i německy máš li zájem...😄) Možná bych vypotil i něco v ruštině, bohužel však nemám klávesnici s azbukou... 😉
Ako som pisal v inej diskusii, 507 fakt zacina vyzerat na Cecha, ktory sa len hra na Slovaka... Proste niekto, kto hra dvojtiu hru a naramne sa ty m bavi😒br />
Ak si vsimnete jeho prispevky, to vyzera naozaj, ako keby to pisal akoze po Slovensky a potom to hadzal do spell-checkra... Ten ale slova, co sa povedia v Cestine a Slovencine rovnako neodhali, aj ked veta to ukaze, ze tam to slovo nepatri... A prave to "Já" a podobne pise nesmierne casto... To mi je neuveritelne napadne... Niekto sa tu skryva za jeho identitu a nesmierne sa tym bavi... :no: :no: A niekedy maju tie vety taky cesky slovosled... Podla mna by ho mali proste vsetci ale uplne ignorovat, to bude lepsie, ako tie zbytocne 5 stranove prispevky, kde si len z neho robite srandu...
Ak si vsimnete jeho prispevky, to vyzera naozaj, ako keby to pisal akoze po Slovensky a potom to hadzal do spell-checkra... Ten ale slova, co sa povedia v Cestine a Slovencine rovnako neodhali, aj ked veta to ukaze, ze tam to slovo nepatri... A prave to "Já" a podobne pise nesmierne casto... To mi je neuveritelne napadne... Niekto sa tu skryva za jeho identitu a nesmierne sa tym bavi... :no: :no: A niekedy maju tie vety taky cesky slovosled... Podla mna by ho mali proste vsetci ale uplne ignorovat, to bude lepsie, ako tie zbytocne 5 stranove prispevky, kde si len z neho robite srandu...
Umiestnenie ikony bezpečnosti na druhom mieste hovorí o dobrom vkuse vás, Čechov. O nás sa to bohužiaľ povedať nedá. Ináč, gratulujem,Ikona.
Tohle už je velmi důstojná tabulka. Hvězdné nebe. Prestiž bez kompromisů. Fantastické je, že se cenová hranice stlačuje (při skromnější výbavě) i hluboko pod půldruhého miliónu. Jo, pevná koruna nabuzuje vášně...
Ceňme nehasnoucí hvězdu v podobě BMW 5 (asi nejpovedenější auto segmentu tohoto tisíciletí), a oceňme úspěšnost (tohle je sukces) VOLVO. Až do čtvrtého místa jsou ovšem pozice velmi vyrovnané. Tam zakousni. Stojí to za to. Stojí to za to zakousnout až do místa osmého :yes:
Ceňme nehasnoucí hvězdu v podobě BMW 5 (asi nejpovedenější auto segmentu tohoto tisíciletí), a oceňme úspěšnost (tohle je sukces) VOLVO. Až do čtvrtého místa jsou ovšem pozice velmi vyrovnané. Tam zakousni. Stojí to za to. Stojí to za to zakousnout až do místa osmého :yes:
507
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Už som sa bál, že sa blíži doba, keď ľudí otupia GTIho hlášky a zostane bez odozvy. Stránky auto.cz sú jeho život a jeho sukces tu by bol bez reakcií v koncoch.
Ale nie, všetko je zachránené! Po mučivých viac ako osemnástich hodinách sa našla obetavá duša dieťaťa, ďakujeme.
Ale nie, všetko je zachránené! Po mučivých viac ako osemnástich hodinách sa našla obetavá duša dieťaťa, ďakujeme.
A velka skoda zaujimavych aut ako CTS, VelSatis, XF a C6. 8-s