Novinky
praděda7
No, taky jsem si to před časem myslel. Ale teď jsem toho názoru, že je to jediná cesta na přežití v době, kdy čtyřválce už atakují cca 400koní...... :-!
white label
No, to píše ten pravý..., jak to má víc jak 510 cavallo vapore, tak je to "už nejako moc". >😁 😉
praděda7
Někde jsem četl, že to propojení ledvinek potřebovali kvůli montáži radaru a kamer........a dost možná to souvisí i s operací aktivního grillu..........
Emel
Kdysi u levnějších angličáků se to tak dělalo, protože bylo jednodušší mít tam jeden kus plastu než dva. Takže tipuju šetření 😉
Hammunasakra
No ty jako ledvinky = tam budou i v tom budoucnu žejo
Já jen že vždycky to ledvinky jak se dělaj posledních pár desetiletí = prostě nebyly
A lidi jako ty = tu dobu nejspíš pamatujou 😄
Já jen že vždycky to ledvinky jak se dělaj posledních pár desetiletí = prostě nebyly
A lidi jako ty = tu dobu nejspíš pamatujou 😄
Hammunasakra
Tipuju že mezi čtenářema sou pamětníci žijící před odedávnem [odkaz] 😄
speedfred
však práve ,osobná skúsenosť.
Koní nikdy nie je dosť,ale odtiaľ-potiaľ som zistil.
Koní nikdy nie je dosť,ale odtiaľ-potiaľ som zistil.
white label
A proč tam asi tak jsou ty mřížky pod předními světly, které jsou podobně horizontálně orientované, jako "ledvinky" jiných modelů BMW (např. 507, nebo Z😄.
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
Každopádne je to pomerné prekvapivé, keď samostatné ľadvinky definovali masku BMW takmer oddávna. Teraz to prepojenie (najmä na M2) už pôsobí ako jeden veľký otvor, len v strede zúžený: [odkaz] Ešte krok a bude z toho: [odkaz] >😒]