Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Soumrak autosalonů pokračuje. Volvo vynechá i autoshow v Ženevě

Švédská značka pokračuje v nové strategii prezentace svých nových modelů. Po vynechání některých tradičních výstav se nezúčastní ani prestižního ženevského autosalonu.
Zpět na článek
Avatar - Hittman
11. 6. 2018 14:33
Proč
by tam také volvo bylo, když je pro ně priorita Čína a né Evropa.
12. 6. 2018 09:47
Re: nestíhajú, skončia
kolik z tech lidi co si na ten autosalon jede to auto osahat si ho pak poridi? autosalony jsou vesmes novinarska seslost kdy v dalsich dnes aby se jim to vubec zaplatilo tak tam pustej i verejnost, automobilky v dnesni dobe na autosalonech spise prodelavaji, ty desitky milionu co je tech par dni stoji jim ty zakazniky neprinasi, a prekvapive zjistuji ze mnohem vetsi prisun zakazniku maji z levnejsiho online PR

jen pro predstavu zajistit si stredne velkej stanek s 5-8 auty v Zeneve stoji priblizne 3 miliony eur, rekmama v hlavnim case v hlavnich TV programech treba v Nemecku vyjde na 50-60 tisic eur a oslovi asi 5x tolik divaku nez 5 denni autosalon, velka show ktere porada treba VW se pohybuji v radi 8-10 milionu eur, takze predstavit tam koncept ktery se ani nebude prodavat je casto spise takova "mala domu" pro zname znamych co to pripravuji a jsou vetsinou najimani externe >:D vidim jak nesmyslne castky se utraci treba v Boleslavi, nad nekteryma sumama za reklamni kampane na kterych jsem delal doslova tuhne mozek >:D prez 90% sumy pritom konci v rukou lidi co na tom hnou jen prstama kdys to podepisujou >:D
11. 6. 2018 23:41
Re: nestíhajú, skončia
Vyzrazeny jistě ano, ale je něco úplně jiného vidět nějakou fotku (často neoficiální a tudíš nekvalitní), a něco jiného si auto pořádně prohlédnout a sednout si za volant. A nejlepší na těch autosalonech je to, že si ty auta mohu osahat pěkně jedno po druhém na jednom výstavišti. Ženeva je na to prostě ideální, jezdím tam každý rok! :-) :yes: :yes:
Avatar - pradeda777
11. 6. 2018 17:35
Re: nestíhajú, skončia
Presne! Poradatele autosalonu musi zmenit koncept a posunout se 21 stoleti. Dnes uz nelze spolehat na "novinky", protoze ty jsou diky internetu vetsinou do puntiku "vyzrazeny" dlouho pred autosalonem. :-!
11. 6. 2018 14:35
nestíhajú, skončia
výstavné komplexy nevedia vôbec reagovať na vývoj, doba sa zmenila a prezentačné spôsoby a možnosti a výstaviská ponúkajú stále to isté za nehorázne prachy. Skôr či neskôr skončia úplne.