Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Za volantem často nadává 17 procent Čechů. Vedou mladí

10 komentářů

webpaja
...klientů ČSOB jsou velmi přízemní, nebo mají striktní fleetovou politiku, kdy jim dodavatel nadiktoval co uvést.
rokyta.p
zadavatel 😉 jinak :yes: a 1/3 zavinilo nehodu, wau mazec 8-s :no:
Honza M.
Mazec je vůbec arogance českých řidičů. A automobilová doprava v Praze speciálně.
3_diamanty
[odkaz] ... pritom ja vas mam z vlastnych skusenosti za klidasov 😉 ... to skor my sa certime >😁 .. u nas to je samy nervozny pretekar .. cest vynimkam... >😁

myslim ze aj vy aj my mame co zlepsovat v tomto smere.. co som bol v nemecku dva mesaice dozadu.. tak som bol velmi milo prekvapeny ako sa tam po meste jazdi... nikto to tam neturuje... nikto sa za nicim nenahana.. netlaci sa na nikoho ... ziadne odpichy z krizovatiek .. ani styl jazdy brzda plyn a pod... ziadny rev motorov... ako to vidiet u nas od tych nasich automobilovych adolescentov ktori maju potrebu sa vzdy s niekym pretekat a pozovat...

zatial ale najlepsie sa mi jazdi po madarsku... tam je to neskutocna flegma v tomto smere a aj ohladuplnost ... uplne ina mentalita proste ako u nas ... aj tie ich kdejake male suzuki na kazdom rohu su super .. neskutocni pohodaci 😄
_Karel_
Asi mám taky přízemní sny, ale stejně jako nemalá část klientů ČSOB sním o autech, co bych si alespoň plus-mínus mohl reálně koupit. Takže mezi nimi taky Porsche nefiguruje. 😄
webpaja
Taky je tvůj sen hlavně Škoda a pokud možno Karoq? >😁

Tomu se mi nechce moc věřit 😉
_Karel_
Řekněme něco z D3. 😉 Ale kdybych vydělával 30tis., kdo ví.
audis
To je studie stejného typu, tj. Bez přímých důkazů, mnoho implikaci založených na ničem, tedy založených na "určitě se shodneme, většina řidičů, věrohodně se domníváme, apod" jako ta studie s těmi telefony za volantem a nehodami? Bleee
praděda7
si pořizuje auto z vlastních úspor. To by mohla být odpověď na zastaralý vozový park v Česku....
_Karel_
Já se hlásím k těm, co celkem pravidelně nadávají. Lepší si v autě sprostě zahulákat, než se za volantem sprostě chovat.