Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Acura TL: Nový model míří výš (první foto)

Acura – luxusní divize Hondy – zveřejnila první fotografii modelu TL pro rok 2009. Sportovní sedan vyšší střední třídy dostane pohon všech kol a motor z většího modelu RL.
Zpět na článek
neregistrovaný "carmik"
15. 7. 2008 16:10
Re: Pro doplnění
Souhlasím s tím CTS. To auto naživo vypadá skvěle a palubní deska konečně opustila "americký styl" a přiblížila se kvalitou zpracování a materiálů evropskému vkusu. :-) :yes:
Avatar - King
15. 7. 2008 13:21
Pro doplnění
Chci věřit tomu, že je druhá věta článku jen nešťasně zformulovaná ;-) , každopádně pro upřesnění doplním, že americký Accord se už prodává téměř rok [odkaz] , zatímco do Evropy přichází ten náš, v Americe známý jako Acura TSX [odkaz] právě nyní. Roční rozdíl mi nepřijde jako "téměř stejně načasované". >:D Zda opravdu TL používá techniku US Acco bych zatím považoval za spekulaci. Je to sice pravděpodobné (tak tomu bylo u minulé generace), tím spíš, že má US Acco 8G mnohem sofistikovanější podvozek než dřív, ale zda tomu tak je doopravdy, to uvidíme, až budeme znát technické detaily.
Každopádně je TL nádherné, sportovně střižené auto, myslím, že evropský (ale i japonský prémiový) design teď dostává od Američanů (CTS) a Japonců (TL) pěkně zabrat. >:D :yes: