Motorky
Přihlásit pro přidání komentáře
CHerokee
Tato akce je pro Prahu dobrou investicí, vrátí se několikrát.
Já ale nejsem zvědavej, aby se kvůli tomu, že velký se sejde množství zakomplexovanejch ubožáků s potřebou se družit, byla zavřená část města.
Je dost jiných míst, kde by si to mohli udělat.
Menší letiště, autodrom a tak.
[odkaz]
Je dost jiných míst, kde by si to mohli udělat.
Menší letiště, autodrom a tak.
[odkaz]
Tak hlavně Výstaviště bylo součástí Stromovky a mohlo se k ní zase vrátit a místo budování slíbeného biotopu a obnovy parku to pořád vypadá jak po apokalypse.
Takže místo parku je to 1/4 roku Matějská, pak odpadní stanový akce a teď navíc tahle buzna párty..
Takže místo parku je to 1/4 roku Matějská, pak odpadní stanový akce a teď navíc tahle buzna párty..
Anonymně na foru je každý hrdina. Do očí bys to nikomu z nás neřekl. Mi to z rodinných důvodů nevyšlo. Jinak bych s kamarády jel. Bude hezky, jsem zvědav, kolik se lidí nakonec sjede.
Tak hlavně, že nejsi zakomplexovaný ubožák ty, to jsme si všichni Pražáci oddechli...
vrátí se několikrát 😄 😄 😄 😄 😄 😄 😄 😄
Přijejede možná 50, možná 100 nebo 200 000 Harleyů + doprovody. Většina poměrně movitých lidí, kteří se budou bavit, jíst a utrácet. Krom toho výborná reklama pro Prahu. V mnohých zemích se předbídají, aby takové akce mohli pořádat (Rakousko, Slovinsko, Chorvatsko...).
Dnes jsem jich, myšleno motorkářů/posádek v centru potkal dost, a snad všichni vypadali a chovali se slušně, a určitě líp než naprostá většina "turistů" - mileniálů.
romeus
Kterýho vola to napadlo, pozvat sem ty kryply? Radost z toho maj asi jenom * v bordelech a hulibrci na Hlaváku, že budou mít lepší kšefty. :no:
lazar33
No, ono v Praze je pořád něco zavřené. Hlavně teď přes léto to bývá sranda. Vyznat se v tom není úplně jednoduché. Já například vždycky když mám cestu do Prahy, tak kouknu na zprávy z dopravy na https😐/www.cerstvezpravy.cz/ jestli se zase neobjevilo nějaké nové místo, kterému by bylo dobré se vyhnout.
Úplně se bojim podivat se, jestli jim na to náhodou Karlička vloni nepřiklepla nějakou dotaci.