Videa
Tak pro začátek potřebujem ofci. Nejlépe f kombajnu, f dýzlu, f čipu, f metle a f topu. Do ní naskládáme 2 kegy nebo více 10l soudků, popř několik beden. Nesmíme zapomenout na Polívky z pytlíku a další instantní jídla, protože za hranicemi draho jest. Také nesmí chybět toaletak kdyby se po cestě zachtělo. No a v kabině musí bejt dost řízků s chlebem (kdyby snad Slováci chtěli řízek ukrást) a ručník na utirani potu řidiče, protože bez Klímy to jede za čtyry a líp to táhne vocpoda. K tomu patří i náhradní fusekle. Jistě jsem něco vynechal, ale tohle je takový základ na dovolenou.
Sbalit se ve dvou do kombíku, to už je skutečně na palici.
My čím máme větší auto, tím víc ***in tam žena chce narvat a tím spíš je plný. Zlatý časy s Hondou Jazz, to tak nesvádělo >😁
Nedalo mi to a kliknul jsem. Úděsná 3,14čovina, ale fakt úděsná. Něco tak blbýho, trapnýho a stupidního už jsem hodně dlouho neviděl. Machala s brejlema na čele tomu dává korunu, a Kačenka se taky dvakrát nepředvedla. Chjo chjo.
Auto.cz, hledáš dno? Už tam budeš...
Auto.cz, hledáš dno? Už tam budeš...
P.S. Ty rádoby vtipné potáběčské brýle na čele to vážně nezachrání... 8-s
Bez rady toho klauna v brejlých a tý hvězdy bych neuměl ani odjet autem z baráku.
Stupidní sranec.