Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Videa

Zpět na článek

Jak se správně zabalit na dovolenou? Máme pár tipů!

14 komentářů

Arese
Jsou podobné stupidní "okurkové" články vážně nutné?! 😒 😒 😒
P.S. Ty rádoby vtipné potáběčské brýle na čele to vážně nezachrání... 8-s
Anonym
Je to strašně trapný.
Bez rady toho klauna v brejlých a tý hvězdy bych neuměl ani odjet autem z baráku.

Stupidní sranec.
Bubáq
Příští příspěvek ze Světa motorů: "Jak si na dovolené utřít pr-d-el. Pár tipů pro čisté pozadí."
Mig_35
Je to jednoduché. Takové články nečíst. Mě by ani nenapadlo to rozkliknout. Něco jako základní motorizace u auta. Ok, je to tam, chtějí mít široký záběr, ale nic pro mě.
Floyd
Nejdřív ale musí vyjít článek Kam si při cestě na dovolenou zajít ulevit. Pak přidat mapku vytyčených míst a pak ta místa projet alespoň dvakrát a vyzkoušet na vlastní kůži, vlastně pozadí. No a až tahle sérka skončí, je tu Náplavka 😄 😄 😄
Floyd
Naprosto souhlasím. Bohužel :no: :no: :no:
JiRkA997CZ
Tak pro začátek potřebujem ofci. Nejlépe f kombajnu, f dýzlu, f čipu, f metle a f topu. Do ní naskládáme 2 kegy nebo více 10l soudků, popř několik beden. Nesmíme zapomenout na Polívky z pytlíku a další instantní jídla, protože za hranicemi draho jest. Také nesmí chybět toaletak kdyby se po cestě zachtělo. No a v kabině musí bejt dost řízků s chlebem (kdyby snad Slováci chtěli řízek ukrást) a ručník na utirani potu řidiče, protože bez Klímy to jede za čtyry a líp to táhne vocpoda. K tomu patří i náhradní fusekle. Jistě jsem něco vynechal, ale tohle je takový základ na dovolenou.
bystron
>😁 :yes:
Nonsens
to by som vám radšej ukradol jedno pifko 😄
Neurotic
Když je to léto a jedete na dovolenou tak proč je navlečená jak v zimě? >😁
KANKUNEN
Sbalit se ve dvou do kombíku, to už je skutečně na palici.
Nonsens
vezmeš len základ, potom sa to dá
jiras_
My čím máme větší auto, tím víc ***in tam žena chce narvat a tím spíš je plný. Zlatý časy s Hondou Jazz, to tak nesvádělo >😁
Floyd
Nedalo mi to a kliknul jsem. Úděsná 3,14čovina, ale fakt úděsná. Něco tak blbýho, trapnýho a stupidního už jsem hodně dlouho neviděl. Machala s brejlema na čele tomu dává korunu, a Kačenka se taky dvakrát nepředvedla. Chjo chjo.

Auto.cz, hledáš dno? Už tam budeš...