Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
Lackey
Na hlavnej fotke so Š znakom na blatníku červenej 1000MB, Š znak sa vyklápal a pod ním ním bol tankovací otvor do benzinovej nadrže.
Otváralo sa to páčkou na konci oceloveho lanka, pod pristrojovkou od miesta spolujazdca.
Perfektná vychytávka á la simply clever :yes😒br /> Také niečo sa len tak nevymyslí....
Otváralo sa to páčkou na konci oceloveho lanka, pod pristrojovkou od miesta spolujazdca.
Perfektná vychytávka á la simply clever :yes😒br /> Také niečo sa len tak nevymyslí....
presne takouto skodovkou 1000MB ale svetlo modrou som sa ako chlapec obcas povozil s babkinym bratom ked sme boli u nej cez leto na prazdninach ( okolo rokov 88-90 to mohlo byt )... nas deti s nou zviezol obcas po dedine na nakupy ... na zmrzlinu a pod ..... dnes si z toho uz sice hou.no pamatam ako sa v tom slo ( akurat si spominam na ten tenky volant ktory mi voci vtedajsej nasej 105L-ke prisiel fakt srandovny 😄 ) ... ale to ze to bola prave takato skoda to viem na beton 😉 .... chcelo by to ale dnes s nou si zajazdit a aj teda ako sofer a precitit a vnimat tu jazdu a pocity v tom aute
PS: no a dnes mi zase pride srandovny volant v 105L-ke ... sila 😉 .. no a ktovie co ale bude o dalsich 30 rokov... mozno sa este zasmejeme na tom ze vobec kedysi nejaky volant bol... >😁 😢
PS: no a dnes mi zase pride srandovny volant v 105L-ke ... sila 😉 .. no a ktovie co ale bude o dalsich 30 rokov... mozno sa este zasmejeme na tom ze vobec kedysi nejaky volant bol... >😁 😢
rohYpnol
Příběh loga Škoda byl už v nespočtu článků... Opravdu tímhle "žije" auto.cz???
No, přitom se stačí podívat o čem píšou jiní... [odkaz]
auto.cz je dávno v klinické smrti 8-s :no: :no: V podstatě už sem ani moc nechodím. Proč taky? Pro reklamy?
No, přitom se stačí podívat o čem píšou jiní... [odkaz]
auto.cz je dávno v klinické smrti 8-s :no: :no: V podstatě už sem ani moc nechodím. Proč taky? Pro reklamy?
Jindra36
Jo dřív alespoň dokázali vyrábět pořádná auta, teď je to žalostné a hlavně neumí přijít s něčím novým.
Drobek1985
Logo si myslím, že opravdu není důležité ne? Hlavní je jaká vyrábí auta! No a ta poslední dobou nejsou žádná sláva! Nebo se snad pletu? Nemyslím si 😄
Kaktus01
Nechápu smysl článku, opravdu se zde bavíme o vývoji škodováckého loga? Co se zaměřit na závažnější témata? Například ekologie? Nic ekologického ještě škodovka nevymyslela a oproti konkurenci hodně zaostává, nebo si snad někdo myslí opak?
inak aj ten "had" na loge alfy ma dnes uz menej "zahybov" a je jednoduchsi .... ako ten jeho dlhsi stihlejsi bracek este spred par rokov ( ked si vsimnes ) ... ale tam aspon nadalej ostala pekna farebnost chvalabohu ( uvidime dokedy ) ......loga sa obecne zjednodusuju a povedal by som ze za to moze tato "uzasna" doba v akej prave sme .. nic ine.. dokonca ani o prachy tu zrejme nejde.. . lebo ani cent sa na tom iste neusetri.... neverim