Novinky
Já si zpívááám jako ptáááček,
když mě veze Hnůjdajáááček.
Hřeben v zadní kapse mááám,
dívčí srdce s níím otvírááám.
S kvalitou Hnůjdé jde to asi dolů,
že tu máme nově tolik trolůůů.
Pot krápí mé prošedivělé spánky,
vyjedu s i30 v srpnu na Žermánky.
Pobírám totiž invadlidní důchody,
a tak si jen fotím školačky u vody.
Jsem typický zapšklý Hnůjdajovec,
starý chutný, sám jak vdoveeec.
Po noční poluci o černé Santa Féé
zjišťuji, že mám jen drobné na kafe.
A tak na Stodolní s i30 jedu sám,
ale vždycky se krásně odívááám.
Tesilky a vesta s tisííci kapsičkamiííí,
zase jsem pro smích mezi samičkami.
Až jedna opice na baru sama seděla,
další drink od vrstevníků nechtělaaa.
A tak i když jsem měl za ráfkem sýýýr,
za 9 měsíců narodil se Vladimíííír.
Žluté zuby, mastná hlava a hnáty křivé
k Hovnajistůůům prudit přijdeéé.
Od těch dob je i30 ještě větší plečka,
začnu cvičit, změním značku, tečka.
A tak si zpívám jako volný ptáček,
hurááá, už mě nevozí Hnůjdajáček.
když mě veze Hnůjdajáááček.
Hřeben v zadní kapse mááám,
dívčí srdce s níím otvírááám.
S kvalitou Hnůjdé jde to asi dolů,
že tu máme nově tolik trolůůů.
Pot krápí mé prošedivělé spánky,
vyjedu s i30 v srpnu na Žermánky.
Pobírám totiž invadlidní důchody,
a tak si jen fotím školačky u vody.
Jsem typický zapšklý Hnůjdajovec,
starý chutný, sám jak vdoveeec.
Po noční poluci o černé Santa Féé
zjišťuji, že mám jen drobné na kafe.
A tak na Stodolní s i30 jedu sám,
ale vždycky se krásně odívááám.
Tesilky a vesta s tisííci kapsičkamiííí,
zase jsem pro smích mezi samičkami.
Až jedna opice na baru sama seděla,
další drink od vrstevníků nechtělaaa.
A tak i když jsem měl za ráfkem sýýýr,
za 9 měsíců narodil se Vladimíííír.
Žluté zuby, mastná hlava a hnáty křivé
k Hovnajistůůům prudit přijdeéé.
Od těch dob je i30 ještě větší plečka,
začnu cvičit, změním značku, tečka.
A tak si zpívám jako volný ptáček,
hurááá, už mě nevozí Hnůjdajáček.
Tento PR článek, je jen hnusnou reklamou, testováíní aut a jejcih dílů provádí všichni výrobci a nic to nevypovídá o celkové kvalitě značky. Poznáte to podle toho, že nový vůz nemá najeto 0 km, ale 10-15km, které najezdil po polygonu.
-
Kdo si koupí Hyundaye, doživotní ku.da je! D.
-
Kdo si koupí Hyundaye, doživotní ku.da je! D.
Vzhledem k tomu že už třetí soused, má tuhle značku, si na kvalitě dávají asi záležet.
je to jeho este len druhy prispevok tak este sa necudujme.. casom ale iste najde smer k autam .. lebo zatial mu asi ide o nieco ine ... ale provokateri sa casom vyautuju sami ako si tu vsimam ( menovat ale radsej nebudem ) ... ved sami uvidime ako sa vojtovi bude darit aj nadalej a kam si to tu nasmeruje 😉 ..
Jasně. Je to docela legrace, jak asiaté "jedou" v elektronice, a to včetně Číny, ale v autech je pořád spoustu bojovníků za čistotu vozového parku.
No a teď si představ jak nám nezaujatejm asi je,když ještě větší PR a ještě větší reklamy čteme téměř denně na škodofky..
A já tam byl na kontrole před pár lety a znám další, kteří mě následovali, včetně té hygieny. Takže bys o těch pokutách a změnách měl vědět. Snad už to tam je pro zaměstnance lepší....ať neplníte ordinace nemocí z povolání.
Víme a měli jsem to možnost ověřit si na vlastní kůži při koupi i20 před 9 roky.
Manželka při cestě domů najednou přestala mluvit protože ji klepaly o sebe zuby. Co je špatně, jsem zjistil až v garáži s tlakoměrem. A byly to právě ty přefoukané kola.
Manželka při cestě domů najednou přestala mluvit protože ji klepaly o sebe zuby. Co je špatně, jsem zjistil až v garáži s tlakoměrem. A byly to právě ty přefoukané kola.
ved ani napisat to nevies normalne 😉 .. srandista .. a mozno len strach ti to nedovoli ze jo >😁
Tak nevím, ted jsem měl půjčenou i30 a málem mi ujela z mírného svahu, začala brzdit až na 7 zubu z 8. 😢
Tak to samozřejmě je. Jedině jezdci elitních značek Audi, BMW a Mercedes jsou lidé, kteří ví, jak se správně přesunovat z bodu A do bodu B 😉 . Škůda, Hůdlaj, Fiát, Dáča a ostatní vehikly jsou dobré pro přepravu vepřů a prasnic.
[odkaz] ale uznajme z boku je to strasna nuda.. cas okolo 10.00 ... doslova holobok.. predosly ceed bol v tomto dalej a snad aj ten prvy bol zboku klinovitejsi a jednoducho krajsi... ach jo..
v case od 16.30 vidiet testovaci polygon... 19 minuta su prave v clanku spominane zafoliovane auta 😉 priznavam ze je to kvoli vtaciemu trusu som netusil ( dobry clanok len za mna kratky ) .. skor kvoli skrabancom som si myslel .. sranda 😉
PS: o tyzden uz zacina vyroba v land roveri pri nitre ... snad tu o tom tiez nieco bude :yes😒br />
PS: viac takychto clankov z testovania z vyroby a z "nasej oblasti" ... nic proti superrychlym traktorom ani ojetym motorom z audiny... ale taketo clanky mi tu pasuju daleko viac please please :yes: :yes: :yes:
v case od 16.30 vidiet testovaci polygon... 19 minuta su prave v clanku spominane zafoliovane auta 😉 priznavam ze je to kvoli vtaciemu trusu som netusil ( dobry clanok len za mna kratky ) .. skor kvoli skrabancom som si myslel .. sranda 😉
PS: o tyzden uz zacina vyroba v land roveri pri nitre ... snad tu o tom tiez nieco bude :yes😒br />
PS: viac takychto clankov z testovania z vyroby a z "nasej oblasti" ... nic proti superrychlym traktorom ani ojetym motorom z audiny... ale taketo clanky mi tu pasuju daleko viac please please :yes: :yes: :yes:
No a tak si též můžete přečíst jak vypadá výroba v továrně, která jako první získala 3X Národní cenu kvality,ne? 😄
Tož nová Kia Ceed je opravdu nuda.....zatímco N30i je docela fešák.......... 😉
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
Hovnají nebrat :no: už jen podle ČTK mají pokles 9% což je nebývalé, nové modely evidentně nezabírají a jsou neúspěšné, tak šulibrci zuřivě kopou kolem sebe :no:
Zalezi na aute a gumach, ja mam vzadu 2.8, podle tabulky vyrobce je tam snad dokonce 3 nebo 3,2 pro nalozene auto a zadek je krasne vlacny. Dopredu davam 2,5.
S 3 bary dorazil novým autem domů (Ford Focus MY 2016) i kolega z práce. Říkal, že čekal u sportovní edice (Red edition na 18" kolech) tvrdší podvozek, ale prkno ne. Až s měřákem procitl. Zarážející je, že auto s tak přehuštěnými pneu mohlo opustit showroom (Ford v Praze).
Pod Korejci pracovat bych nechtěl.. A to ještě buďme rádi, že tu Zeman nevymodlil čínské investice...to by teprve byla hamka.