Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Lego postavilo z kostek Bugatti Chiron. V životní velikosti. A pojízdné!

Práce na Chironu v životní velikost zabraly 13.438 hodin. K sestavení bylo potřeba přes milion dílků Lego Technic.
Zpět na článek
Avatar - AntMan
6. 10. 2018 20:50
bugatti z lega
To sestavení z kostek lega bylo ještě dražší, jak samotné auto >:D
31. 8. 2018 13:15
Re: stavebnice
Ja se taky nebudu hadat s tebou kolik je normalni pro tebe. Cinan taky musi krabici koupit, 3d scanerem projit, vyrobit si formy, namichat material, barvy, atd takze neni to jenom takove obycejne kopirovani, jenomze on to udela 4x levneji. Za 10tisic bych si tu stavebnici stejne nikdy nekoupil, takze ja je o zadny zisk neobiram, Koupim si to od Cinana, protoze je to jeste akceptovatlna cena, za takovou "blbost", kterou stavis 3 dny a ulozis si ji na polici. Za 10 bych ji ozelel, nestoji mi za to.
31. 8. 2018 13:02
Re: stavebnice
Nech me hadat, o tom, kolik je "normalni zisk pro majitele" budes rozhodovat ty, vid? Bych ti pral, aby jsi nekdy pobral dostatek inteligence abys vymyslel neco uzitecnyho o co budou mit lidi zajem, a aby ti to pak cinani taky do puntiku obslehli a prodavali to za cenu ocistenou o cenu vyvoje, udrzbu distribucni site, marketing etc. a tebe tim poslali zpatky za vyrobni pas. Jo moment, vlastne spis na pracak, protoze ten vyrobni pas taky patril nejaky firme, ktera zkrachovala, protoze s ni cinani taky vy*ebali.

U toho konkretniho baraku mi rekni, co mas za problem - evidentne architektonicky hodnotna budova v revitalizovanym pristavu, kde majitele dokonce sli tak daleko, ze je castecne pristupna verejnosti. Dokazes si predstavit, ze by nekterej z mistnich ceskejch bohacu takovy gesto vubec udelal? *, vsechno obehnat petimetrovou zdi a pokud by nejaky plebs prolezli, tak je prozene rotvajler.

Jestli me na tom baraku neco sere, tak ze jsem se tam nezastavil podivat, kdyz jsem tamtudy jel pred mesicem do Norska a pred tydnem zpatky.
31. 8. 2018 12:43
Re: stavebnice
To ne, kdyz se podivas na jejich nenasytnost, kdy v levnych krajich chrli miliardy kostek denne a chteji za to tisice a potom nevi co s penezi a stavi si nesmyslne bodovy ve fjordu: [odkaz]
tak ja si taky muzu nechat vyrobit kostky v levne zemy a nechat si zisk pro sebe. Nemam problem platit normalni ceny, ktere jdou na vyvoj, vyrobu, material a normalni zisk pro majitele.
Avatar - Emel
31. 8. 2018 12:28
Re: stavebnice
Mjo... a není už samotný fakt, že Lego něco vyvine a někdo v Číně to zkopíruje, dostatečný důvod si to koupit od Lega?
31. 8. 2018 12:14
Re: stavebnice
Ja som si ich kupil uz niekolko a su na 99% rovnake +/- je tam nejaky problem s odtienom farby, ale kvalita materialu a spoja je 100%. Mozno pred 10 rokmi bol problem s lacnymi kopiami.
Avatar - Loptos
31. 8. 2018 11:48
Re: stavebnice
Raz som si tak kupil cinsku stavebnicu a potom som to velmi olutoval. Nie je vsetko zlato co sa blysti.
30. 8. 2018 20:47
stavebnice
Co se stavebnice za 10klacku tyce, tak cinske ebchody nabizi kopii za 3000Kc. Mozna dojde i na tu 1:1.