Ano, vše díky zmatečnému chování EU a EK.
Děkujme "Dieselgate" za to, že se ledy vůbec hnuly a stupidní systém NEDC mizí …
Děkujme "Dieselgate" za to, že byly přímovstřikové motory konečně opatřeny filtrem pevných částic.
Děkujme "Dieselgate" za to, že automobilky konečně pochopily že bez SCR to nepůjde.
Děkujeme diselgate za to, že od příštíchnorem nebude v podstatě možné vyrobit jiné auto než hybrid.
Poděkujme EU za to, že
Že snížení emisí stojí miliardy €.
Že většina poruch v moderních vozech má na svědomí nějaká ze součástek na snižování emisí.
Že tyto věci strašivě zvyšují cenu i servisovatelnost aut.
Že vyvíjí další drtivý tlak a to pouze na automobilový průmysl, i když auta se už na plošných emisích podílejí maličkým zlomkem.
Že všichni, aniž by to věděli, v ceně auta platí tisíce až statisíce jako pokutu za nedodržení nesplnitelných norem.
Zase na druhou stranu, kdyby šli od počátku cestou pořádných hybridních technologií, ušetří si nesmyslné systémy na řízení a snižování emisí. Je to sice střelba i do vlastních, ale Toyota v tomhle poráží všechny. Je jedno, zda německé, francouzské, italské či třeba japonské značky, je pořád o generaci napřed.
Pár měsíců by snad neznamenalo nějakou anarchii. Nevím, proč kvůli tomu riskovat vyvolání krize. Pokud by chtěl někdo opravdu řešit emise, tak by musel postupovat zcela jinak. Tohle je jen hysterie. Pokud zůstaneme jen u aut, tak proč ještě dnes mohou legálně působit firmy, jež nabízejí vykuchání filtru pevných částic nebo chiptuning? A ten nezájem o emise tady někdy byl? Normy se průběžně zpřísňují už mnoho let a auta jsou na tom v čase také lépe. Nevím, proč se to zrovna u aut musí najednou hrotit.
Já bych to hlavně nechal na zákazníkovi. Nevím, proč mně má někdo nařizovat, s jakou spotřebou si mám koupit auto. Pokud někdo chce mít malou spotřebu, tak ať si hybrida koupí. Někdo má celkem malý nájezd a spotřebu neřeší. Nechápu, proč spotřebu aut nenechat jen na trhu.
Pre ten isty dovod, preco doma nemozes palit stare gumy alebo ine dalsie mnamky. Ze ludia by aj hybridy chceli dokazuju prekvapive cisla napriklad u Porsche. Az tak vysoky zaujem tiez necakali.
Ze sa mozes rozhodovat len v nejakych medziach, ktore niekto urcil? To, ze si ty myslis, aku to bude mat "teoreticku a realnu" spotrebu, je len v rovine chybnych domnienok - keby to tak bolo, automobilky by dnes nemali problem homologizovat motory. Nie je to len o ich spotrebe a niekto sa nad tym aj realne zamysla. Takze ako ty nemozes palit v peci gumy, automobilky nemozu vyrabat take motory, ktore nesplnaju podmienky.
Nejlíp to, jak lidi aktuálně celosvětově řeší spotřebu osobního vozu, dokazuje fakt, které auto je nejprodávanějším na světě.
A hybridy od Porsche se nekupují primárně k vůli ekologii, ale hlavně pro jejich vysoký celkový výkon. Chceš-li např. nejvýkonnější Panameru, pak musíš jít do hybridu.
I přes to, že ti pár lidí dalo :no: máš tentokrát plnou pravdu.
Pokles v září i v dalších měsících bude strašlivý.
Zejména u německých automobilek a zejména u koncernu VW, který to všechno nezvládl naprosto děsivým způsobem.
A mě asi nikdo neobviní, že jsem antikoncernista.
Ten velký pokles už nastal. U českých dodavatelských firem se už propouští. Důvod - velký propad objednávek. Alespoń bude mít stát při nabírání dalších zaměstnanců větší výběr.
Podla mna to take horuce nebude. Ani u jedneho nasho ceskeho zakaznika takyto stav nepozorujeme. Skor to bude suvisiet s tym, ze nie su homologizacie - tudiz vyroba stoji, alebo sa len brzdi a prvi na rane su agenturni zamestnanci. To neznamena, ze pride k poklesu, len mozno teraz prichadza mensi utlm a potom sa znovu nebude stihat vyrabat.
Takže o nic nejde. Vyhodí se lidi a pak se zase bude brečet, že nikde nejsou. Ještě v létě je lákaly na nástupní bonusy. Lidé kvůli tomu dali výpověď v předchozím zaměstnání a v září je pošlou pryč. Jen proto, že pár ***ů se chtělo ukázat, jak myslí na zdraví svých spoluobčanů. Plno let nikdo nechtěl nic vidět a teď to dle nich nemůže pár měsíců počkat.
Děkujme "Dieselgate" za to, že se ledy vůbec hnuly a stupidní systém NEDC mizí …
Děkujme "Dieselgate" za to, že byly přímovstřikové motory konečně opatřeny filtrem pevných částic.
Děkujme "Dieselgate" za to, že automobilky konečně pochopily že bez SCR to nepůjde.
Poděkujme EU za to, že
Že snížení emisí stojí miliardy €.
Že většina poruch v moderních vozech má na svědomí nějaká ze součástek na snižování emisí.
Že tyto věci strašivě zvyšují cenu i servisovatelnost aut.
Že vyvíjí další drtivý tlak a to pouze na automobilový průmysl, i když auta se už na plošných emisích podílejí maličkým zlomkem.
Že všichni, aniž by to věděli, v ceně auta platí tisíce až statisíce jako pokutu za nedodržení nesplnitelných norem.
A to je vlastně úplně jedno. Zbytečná snaha.
Víš proč? Protože prostě spotřebu a emise = má nižší 😄
Co se Toyoty týče... nevím, úplně to nesleduju, ale přijde mi, že poslední Prius žádný zásadní posun nebyl. Možná je ta technologická špička u Lexu?
A hybridy od Porsche se nekupují primárně k vůli ekologii, ale hlavně pro jejich vysoký celkový výkon. Chceš-li např. nejvýkonnější Panameru, pak musíš jít do hybridu.
Pokles v září i v dalších měsících bude strašlivý.
Zejména u německých automobilek a zejména u koncernu VW, který to všechno nezvládl naprosto děsivým způsobem.
A mě asi nikdo neobviní, že jsem antikoncernista.