Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeAž osmimístný luxus: Kia Telluride je největší a nejdokonalejší SUV značky
7 komentářů
3_diamanty
priznavam ze na tento model som sa moc tesil ovela viac ako povedzme na "nas" ceed... ale ani vo sne ma nenapadlo ze uz pride tak skoro 😄 .. super.... nejake tie spy foto uz boli takze co to som uz tusil ale ze to bude uz "dnes" ( cakal som telluride az kdesi v r 2020 ) tak to je za mna prekvapko .. ale som tomu moc rad... lebo kia uz taketo velke SUV v amerike potrebovala ako sol.... ved ju v tomto smere predstihol aj v amerike "slabucky" vw s modelom atlas... a vidim to ako pekneho konkurenta nielen pre atlas ale hlavne pre americke kusky ci uz jeep grand cherokee .. chevrolet traverse a pod ... ale samozrejme aj pre japoncov ako je napriklad nove velke 7 miestne subaru ascent [odkaz] a pod.... :yes:
PS: nieco mi vravi ze telluride bude mat v amerike uspech ... je hranaty measivny... a dostane isto nejaky fajn 6 valec ... toto proste musi fungovat a ludom ( americkym zakaznikom ) sa presne taketo ingredience podla mna budu pacit .. ( spolu so stingerom podla mna to bude dalsia super kia ) :yes: