Ekonomika
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeMitsubishi Space Star odhaluje český ceník. Všechny motory se vejdou do 300.000 Kč
14 komentářů
nalimer
1
pre rok 2010
twistedTSD
Ty fešné xenony z propagačních fotek nejsou ani za příplatek? Navi 32 tisíc bez montáže? Co autoklima? No nevím...ale kdo chce jen městské poskakovadlo, toho možná zaujme.
RS
Space Star bylo v našich končinách sice méně viditelně, ale globálně dobré a úspěšné malé MPV z přelomu tisíciletí.
Tato převlečená stará Micra bude provar. 8-s
Tato převlečená stará Micra bude provar. 8-s
Ona to není převlečená Micra, ale přejmenovaný Mitsubishi Mirage 😉. Trochu blbé je, že v Německu stojí základní model v bílé barvě 7990 Euro, což při dnešním kurzu mé banky je 208 tis. Kč.
v nemecku som ich videl za tyden snad castejsie ako nejaky yaris ... mozno nahoda ale som rad ze som ich tam videl ... a jeden kusok bol bordovy s ciernymi doplnkami .... proste uz kusok stylovejsie posobiaci ... kazdopadne urcite zaujimavy konkurent povedzme k UP-u ci citigu ... a to nielen kvoli cene.. ale aj priestornostou a dynamikou :yes:
Ale nie, také malé auto nemôže byť dobré. Jazdiť v takom, to hádam ani za trest. Smrť v očiach a ten strašný pocit bezmocnosti za to určite nestoja... >😒]
Uvidíme, co všechno se bude u nás prodávat, jestli bude možné objednávat i verze s černou střechou a zrcátky 😉 . Zatím jsou informace k tomuto modelu na českém webu Mitsubishi poněkud neúplné.
ericn
Ani jako třetí auto do rodiny, připomíná mi Ka+, tedy stejná hrůza... Fakt nevim...
No Ka+ má sice podobně ulítlé proporce (vysoká bouda na malých kolečkách), ale je přece jen o něco pohlednější! 😉
3_diamanty
je to auto tak na pomedzi mini triedy a malej triedy.... uspech v eu to auto ma nakoniec vacsi ako som cakal... a 30 tisic kusov predanych za r 2017 povazujem za velmi slusne cislo ak zvazime odkial sa tie auta vozia a v kolkych statoch eu sa nadalej este nepredava... proste taka dalsia nakupna taska ... ako citigo alebo picanto .. a to sa bude predavat vzdy hoc nie v megacislach ale zaujem tu proste bude... hlavne je to jednoduche zive a sikovne .... kazdopadne budme radi aj za tieto mini kusky kdekaje na trhu lebo je asi len otazka casu kedy skonci aj citigo aj spacestar aj mii aj niekolki dalsi...
A ty skončíš kedy? To tvoje lečo zo slov a bodiek bez ladu a skladu takisto za veľa nestojí.
westeros
Takovy palubni pocitac snad nema uz ani Dacia? Radsi bych koupil starou Fabii I HTP a budu mit auto na stejne urovni techniky a interieru roku 99, navis vetsi a jeste usetrim 250 tisic 😄