Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
topten
podobne jako zvyhodnovani cernochu na ukor belochu??
co na to urad pro ochranu hospodarske souteze???
kazdopadne az to dorazi k nam, dam poptavku, kolik mi daji za jeden ojetej a uz rok nejezdenej benzinak s euro2, kterej ale pred mesicem bez problemu prosel emisni kontrolou
co na to urad pro ochranu hospodarske souteze???
kazdopadne az to dorazi k nam, dam poptavku, kolik mi daji za jeden ojetej a uz rok nejezdenej benzinak s euro2, kterej ale pred mesicem bez problemu prosel emisni kontrolou
Není. Je to jen hra s čísly. Když kolegyně kupovala Superba, dostala slevu 203 tis. Pokud někomu dají slevu 194 tis. a k tomu se zlikviduje starej čoudivej vrak, nemám s tím nejmenší problém.
Je to soukroma firma a jedna se o jejich iniciativu, takze si definují vlastni pravidla pro výkup.
Osobně si myslím, ze jsou Němci hodně postižení ekologii a přehánění to. Avšak moje země to není.
Osobně si myslím, ze jsou Němci hodně postižení ekologii a přehánění to. Avšak moje země to není.
kyklop
Mal si si kúpiť tdi keď si sa dávno rozhodoval, či budeš alebo nebudeš kolenovrt. Ušetril by si 2x >:D
ja nastesti nemusim resit uplne kazdou kacku, ale jde mi o princip.
ja jsem vpodstate limitovanej jen tim, za na novy auto si musim vydelat za jedno ctvrtleti, aby my financak nemusel vracet DPH, protoze to je clovek hned podezrelej. a I kdyz Janousek, kterej na financaku zaved danovej dzihad, dostal padaka, tak neminim drazdit hada bosou nohou...
ja jsem vpodstate limitovanej jen tim, za na novy auto si musim vydelat za jedno ctvrtleti, aby my financak nemusel vracet DPH, protoze to je clovek hned podezrelej. a I kdyz Janousek, kterej na financaku zaved danovej dzihad, dostal padaka, tak neminim drazdit hada bosou nohou...
Sdílení komentáře
To je jen nazev - srotovne. Zhruba 50% aut, ktera byla "vysrotovana" se proda na zaostalejsich trzich. Treba v Cesku ;-)
"Der Schrott aus Deutschland geht nach Afrika, die dreckigen Diesel nach Osteuropa"
[odkaz]