Novinky
Vždyť její přeplňovaná 1.6 TCe končí na 147 kW…nekonci ma 1.8 TCe 165 kW
Motor se dával přeci i do INFINITI FX 35 - pokud vím, sám mám Infi FX37 / 235kw - a motor :yes:
Pokial je vyriesene chladenie oleja co na VQ35 je, tak nevidim dovod aby sa prepaloval olej pri jazde po dialnici.. naopak sa rychlejsie ohreje co je pre zivotnost dolezite a naporom vzduchu sa zas ucinne chladi pri vyssej rychlosti... Tento isty koncept pouzival Nissan bezne, na mojej primere gt s sr20de je 3,6l oleja + olejovy chladic... a ako sa vseobecne vie sr20 nieco vydrzia, akurat treba olej vymenit po 10 tis pripadne po 15 tis v normal rezime a nenatahovat to
VQ35 ma teda chyby jo? kvoli rozpadlemu CATu >😁 to je jako najst chybu na uplne vsetkom uz z principu...
VQ35 ma teda chyby jo? kvoli rozpadlemu CATu >😁 to je jako najst chybu na uplne vsetkom uz z principu...
Taky ho miluju.
Ale jak píše kolega: dělal se v 3,0l
Avantime byl hodně zajímavý. Design se mi líbil v detailech... to kulaté okno vzadu, předek s nízkými světly a tou mřížkou... ale zase na druhou stranu - koncept velkoprostorového kupé mě neuchvátil tehdy a nic mi neříká ani dneska. Renault podle mě nic nepředběhl, z ekonomického hlediska to auto mělo zůstat konceptem a dneska by dopadl úplně stejně jako tehdy.
Myslím, že 3.5V6 byl ve Vel Satisu... ale jestli to byl ten stejný nevím.