Ekonomika
Uživatel_5340709
3
S tím že je to dnes metráž moc nesouhlasím, ale se zbytkem jo. Klidně si kup S-type v třílitru benzínu, v manuálu. Přestože to auto působí designem zastarale, vůbec ne sportovně, tak i po létech funguje přesně, hbitě a obratně. Na volantu a pod * cítíš to, co pořád chybí 80% produkce koncernu WV. Kámoška má takhle ve svém autoparku jednoho, kterého tam z nějakých neznámých důvodů trpí, jinak jezdí v nových A6, A4 klasických tdi motorizací. Vždycky jí říkám, že ani neví, co to tam má za poklad. 😄
Přejít do diskuze
Anonym
měl jaguar jako jednu ze svých opravdu oblíbených značek. I dnes, když bych uvažoval o youngtimeru, klidně by to byo XJS.
Ale nevidím jediný důvod, koupit si něco ze současné nabídky. Ta značka dávno ztratila aristokratičnost a grácii, které jí dělaly tím, čím byla. Teď jsou to prostě výrobky. Jako koberec v metráži.
Ale nevidím jediný důvod, koupit si něco ze současné nabídky. Ta značka dávno ztratila aristokratičnost a grácii, které jí dělaly tím, čím byla. Teď jsou to prostě výrobky. Jako koberec v metráži.
Uživatel_5340709
Mušíš k němu najít cestu když chceš youngtimer, ........... a když to nepůjde, tak XJ. 😉
CHerokee
S-Type v takové Racing green nebo lépe emerald fire vypadá fantasticky!
Anonym
Přece si primárně koupím, co se mi líbí. Hlavně v případě auta pro radost.
Navíc S-Type se ještě nepřehoupl (podle mě) z kategorie "starej křáp" do kategorie "Youngtimer"
jinak XJ je lepší, ale XJS rulez!!!
Já jsem stejně osel, že jsem prodal 126ku 500SE. Bože....
Navíc S-Type se ještě nepřehoupl (podle mě) z kategorie "starej křáp" do kategorie "Youngtimer"
jinak XJ je lepší, ale XJS rulez!!!
Já jsem stejně osel, že jsem prodal 126ku 500SE. Bože....
Sob
U F-pace, F-type má V8, zajímavý kontrast. SUV asi vykazuje lepší emisní hodnoty než sedan. :yes:
Uživatel_5340709
To je přesně ta chyba, že člověk nevychytne ten zlom: starej křáp - youngtimer.
Jinak když už mluvíš o MB, tak se za mnou nedávno stavoval kamarád s W123 coupé. Hezky jsme pojezdili, a i přes to, že to má řízení u středové polohy s vůlí jako kormidelní tak jsem si to užil. A to samé si myslím o jedničkovém CLK, že se z křápu stane brzo vyhledávaný youngtimer.
Jinak když už mluvíš o MB, tak se za mnou nedávno stavoval kamarád s W123 coupé. Hezky jsme pojezdili, a i přes to, že to má řízení u středové polohy s vůlí jako kormidelní tak jsem si to užil. A to samé si myslím o jedničkovém CLK, že se z křápu stane brzo vyhledávaný youngtimer.
webpaja
JLR fatálně zaspal víceválcové zážehové jednotky, dnes až na vyjímky nic silnějšího než R4 nekoupíš.