Novinky
hustodrak
8
By se to mělo jmenovat Kurníq, velikost odpovídá, zvýšený posez taky bude
Přejít do diskuze
No, mně se líbí jméno Kodiaq, Karoq jsem taky skousnul, ale Kosmiq? Já mám Škodu rád, ale co je moc to je moc
Ok, nejsem nejakej hater ať už čehokoliv a nemám problém s kterýmkoliv jménem, ale Kosmiq je fakt strašný...
Doufejme že toto nakonec přejmenují, jinak nechápu proč máme takový rozsáhlý aparát v Pentagonu, když nedokáží oponovat donebevolajícím zhovadilostem.
Neznalost kultovního anglického sitcomu je v místní diskuzi tristní. I když uznávám, že v originále to byl Starbug, český dabing byl dostatečně kvalitní na to, aby byl Kosmik známý pojem.
Čekal jsem po Kodiaqu, že zůstanou v říší zvířat, ale místo očekáváné Škody Kamziq přišla Škoda Karoq.
Mi se auto proporčně dost líbí. Hlavně zboku a zadek. Ale Kosmiq zní opravdu jak marťánci pro děti. Že by se tomu říkalo Komiq není podstatné. Ať si prohlídnou mapu nějakého neobydleného kontinentu, přidají qéčko a název bude na světě. Jen bych se neinspiroval třeba tady v Gambii GPS: 13.4456, -16.6916 :😉
Vidím to tak, že v bolce to vzal za pačesy něqdo dynamický, jako je gruppenführer Vošičký a teď se bude fokusovat na dynamiqu a neotřelost.
Očekávám jména jako😒br />
Qometa
Galactiqa
nebo
Páreq
Kioseq
Podtáceq
Kalíšeq
Qeg
Očekávám jména jako😒br />
Qometa
Galactiqa
nebo
Páreq
Kioseq
Podtáceq
Kalíšeq
Qeg
Ale nových fotek Mazdy 3 se od auto "jedničky" dočkáme nejdříve zítra 😄 No abyste nebyli poslední 😄
Myslím že mám úplně nejlepší jméno😒br />
ŠKODA VLKODLAQ
ŠKODA TYGRODLAQ (pro Čínu)
>😒] >😒] >😒] >😒] >😒]
ŠKODA TYGRODLAQ (pro Čínu)
>😒] >😒] >😒] >😒] >😒]
Koumaq
Kulishakq
Kabrnaq - to by se mohlo líbit v metropoli JM kraje 😉
Kruciaq - to by asi ale v jistých kruzích neprošlo 😄
Kulishakq
Kabrnaq - to by se mohlo líbit v metropoli JM kraje 😉
Kruciaq - to by asi ale v jistých kruzích neprošlo 😄
Kontaq
(Sice už v ČR je - dámský klub bojových sportů- ale jméno chráněno není).
Kapeq nikdo nepoužívá.
Klasiq také ne.
To by bylo, aby se něco z těchto návrhů neuchytilo.... kurniq!!!
(Sice už v ČR je - dámský klub bojových sportů- ale jméno chráněno není).
Kapeq nikdo nepoužívá.
Klasiq také ne.
To by bylo, aby se něco z těchto návrhů neuchytilo.... kurniq!!!
První odkaz šel, ten druhý už byl ale slabší. Aneb napsat slovo Cosmic vypadá dobře, ale Kosmík to už je slabší, a Kosmig úplně nejslabší 😒