Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeTakhle vypadá nový Range Rover Evoque. Evoluční design se inspiroval Velarem
18 komentářů
pendoch
Evoque se mi vždycky líbil, ale tohle je více méně stejný jako discovery, aspoň že ta svažující střecha zůstala
webpaja
...dokonce bych řekl, že jeho poslední výtvory mají víc přidané hodnoty a větší trvanlivost než Callumův Jag.
Věděl velmi dobře, že základní návrh je geniální, využil přitažlivosti Velaru a zvolil krásnou evoluční kombinaci.
Opět je tu auto, které se bude s méně výkonnými motory prodávat dráž než o třídu větší konkurence. Pokud bude kvalita montáže a použitých materiálů na úrovni Velaru, tak se RRE nemá za co stydět.
Na podrobnosti o pohonech si počkám, z hlediska platformy LR opět jako u první generace ušetřil a závisí na naladění.
Věděl velmi dobře, že základní návrh je geniální, využil přitažlivosti Velaru a zvolil krásnou evoluční kombinaci.
Opět je tu auto, které se bude s méně výkonnými motory prodávat dráž než o třídu větší konkurence. Pokud bude kvalita montáže a použitých materiálů na úrovni Velaru, tak se RRE nemá za co stydět.
Na podrobnosti o pohonech si počkám, z hlediska platformy LR opět jako u první generace ušetřil a závisí na naladění.
už se naučili kluci u LR/Jaguar objednávat fungující zámky? Každej koho znam je měnil nebo mu nefungujou >😁 Když zamkneš auto dálkou, zůstanou 1-2 dveře otevřený a jak vezmeš za kliku, normálně to otevřeš, samo houká alarm.
Jiným se zas po odemknutí auto samo zamykalo.
Na zámkách je samořejmě nápis zaručující vrcholnou kvalitu - Made in germany 😊)
>😁
Jiným se zas po odemknutí auto samo zamykalo.
Na zámkách je samořejmě nápis zaručující vrcholnou kvalitu - Made in germany 😊)
>😁
Znáš asi málo lidí, na Jagu jsem za celou dobu řešil jen jednou zaseklý zámek víčka nádrže. Měl jsem key free systém, i klasický dálkáč. Od známých, kamarádů jsem nikdy nic podobného neslyšel. To jen Barik se svou fobií... 😄
Zkus nekupovat vraky složené z x dílů, opravované bůhví kým 😉
Zkus nekupovat vraky složené z x dílů, opravované bůhví kým 😉
Jasně, já mam strašnej vrak. 4 roky starý XF po prvním majiteli se 120 tis Km >😁 >😁 Vevnitř je to jako nový.
Sášulo
Sášulo
sám člověk co tahá Landrovery z itálie a jezdí k němu lidi na servis, říkal, že už to měnil asi na 40 ks >😁
V Bývalém British motors se při slově zámky jen usmívali, asi takhle....
V Bývalém British motors se při slově zámky jen usmívali, asi takhle....
Evoque nutně potřebuje 300k/350Nm čtyřválec, aby mohl plně konkurovat prémii. Nic nemožného, protože v cenové politice mají stále rezervu.
On cenově prémii přeskakuje. Průmerná prodejní cena za dvoulitry byl +1,5mio. A výkonný benzín měl a mít bude.
No, u mě je výkonný 2.0 l benzin těch 300k. Momentálně se Evoque nabízí s max. 240k. v základu za 1.136mio. Proto jsem psal, že tam má RR cenovou rezervu. Se silnějším motorem by cca 1.35 mio. bylo stravitelných......
[odkaz]
[odkaz]
vabis
No vida, ze to jde, kdyz se chce :yes: Ono je to hezke dokonce i bez simply surprajzniho nazvu >😁
KANKUNEN
a nedá hodnotit. Každý to může vidět úplně jinak. Tímto zdravím všechny obhájce hnusných aut . 😉
Teď ještě aby multimédia byla na úrovni a montáž bez nedostatků. To by mohlo dostat JLR z červených...