Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ekonomika

Zpět na článek

Že by konečně? FCA investuje v Itálii pět miliard eur do nových modelů

7 komentářů

speedfred
[odkaz]
zlysoused
Ten konec je dobrej. >😁
Dzakobo
Jj, taliáni reklamy umí. Pamatuji na tu s modrou pilulkou a důchodci >😁

A co QV? Zatím bez poruch, jo? Teď jak přituhlo, tak je asi už zazimovaná, že? Kdo se všemi 5 pohromadě by kupoval na takové auto zimáky, že jo...
speedfred
😲 no asi nemám všetkých 5 po hromade ale momentálne je na zimákoch >😁 . Chcem ju zazimovať,ale páliť benzín s ňou je tak pekné a zábavné aj v tomto počasí.
Zatiaľ veľká spokojnosť,aj keď bol malinký problemik ktorý odstránili behom 2-3hodin.
Dzakobo
Tak vždy v pořádku dojeďte. Když už jezdit, tak bych měl tak stažené půlky, že bych jezdil jen v A režimu. Byla by škoda ji omotat někde okolo stromu. Zvlášť na Vysočině, tam se tomuhle jde (jede) dost naproti.
speedfred
Dík.
Ja mám pocit že tu panuje niečo ako bez 4x4 v zimnom období ani na krok. S RWD som normálne chodil lyžovať keď sme išli vo dvojici. Teraz to už asi nedám pretože nie sú sklápateľné zadné sedačky ;-\ a strešné lyžiny asi kupovať nebudem.
Dzakobo
Kromě ohrané písničky (ale pravdivé), že Giulii chybí kombi a Fiatu vůz velikosti Cromy, snad Tipo dostane 1.3T s manuálem. Pokud by benzíny končily i po FL jen na 120k, výkonovým vrcholem nabídky by se stal 1.0T... 😒 A 1.3T s dvouspojkou prý taky žádná výhra, tak uvidíme.