Videa
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeŠkoda testuje nové městské SUV. Tohle jsou první záběry sériového Vision X!
25 komentářů
Avanti
2
Ja už som sa tešil, že ostriekam plafón a tu sa vo videu skrýva golf...
N6600
0
Neboj, je to len koncept. V ramci designovej finalizacie sa este stane zo sedanu SUV a dostane logo Skody >😁
David Bureš (Auto.cz)
2
Omlouvám se za chybu serveru, teď už by video mělo být v pořádku.
cjoctavian
1
[odkaz]
bystron
0
Jo pěkné , palec nahoru :yes: Jen se všechny prototypy jmenujou Vision X až se to trochu plete. Akorát na fotce se mi to zdá něco mezi přifouklým kombíkem nebo cross overem. SUV je podle mě zavádějící.
Scarab
...Stříbrné SUV je na přiloženém videozáznamu (cca v čase 00:22) ...
- a proto má video raději jen 17 sec 😡
- a proto má video raději jen 17 sec 😡
Googlit
Škoda Kajaq v plné parádě. Líbí.
Ada je zase tady
To je humus! Takové české ***iauto... no, rendlíkářům se to bude líbit! 8-s
Kdo jsou rendlikari? 😄
Ty asi nejsi na zdejším diskusním fóru dlouho, že? 😉 Jinak bys věděl, že největší nepřítel a hater značky Renault na Zemi i v přilehlých galaxiích Áda tímto rádoby pejorativním označením od nepaměti označuje majitele a příznivce značky Renault. 😄
P.S. Koukni na jeho Nick, jak "rendlíkářům" odvážně hrozí pěstičkou!
P.S. Koukni na jeho Nick, jak "rendlíkářům" odvážně hrozí pěstičkou!
Scarab
No sláva, video opravili (včera tam bylo jen 17sec).
Auto na první pohled paráda 😄, teď ještě jakou nasadí cenu 😐, motorizaci raději nekomentuji ;-\
Auto na první pohled paráda 😄, teď ještě jakou nasadí cenu 😐, motorizaci raději nekomentuji ;-\
Základ 399 900.
No tak to asi +- bude (docela dost) - budou muset jít níž než VW T-Cross a půjdou výše než Scala.
Spaceback Scoutline (který budou chtít nahradit) začíná na 400 tis. (naprosto nesmyslná cena, vzhledem k tom, že stejný normální Spaceback je o 100tis. levnější).
Momentálně se podle mne někdy už začíná vyplácet kupovat VW, který je v detailech přece jen kvalitnější a vybavenější než Škoda.
Spaceback Scoutline (který budou chtít nahradit) začíná na 400 tis. (naprosto nesmyslná cena, vzhledem k tom, že stejný normální Spaceback je o 100tis. levnější).
Momentálně se podle mne někdy už začíná vyplácet kupovat VW, který je v detailech přece jen kvalitnější a vybavenější než Škoda.
Odvozuji to právě od T-Crossu. Bude to níž, ale T-Cross bude nenápadně vybavenější. S poslední větou souhlas.
No a ještě předpokládám, že to bude prostornější než T-Cross i Arona (prostorově tragédie), jinak budou lidi kupovat T-Rock (prostor o level výše ale je cenově srovnatelný s T-Cross) a nebo ti co chtějí "SUV" a mají hlouběji do kapsy tak Aronu.
Takže předpokládám, že hlavní devizou (stejně jako u Scaly a Škody vůbec) bude prostor, který bude srovnatelný (nepatrně menší) s VW o třídu vyšším (tedy v tomto případě T-Rock), ale podvozková platforma bude stejná jako T-Cross a Arona. Cenu potom nasadí těsně pod úrovní T-Cross, ale zákazník dostane "větší" auto (i když "levněji" vybavené a zpracované než T-Cross).
Takže předpokládám, že hlavní devizou (stejně jako u Scaly a Škody vůbec) bude prostor, který bude srovnatelný (nepatrně menší) s VW o třídu vyšším (tedy v tomto případě T-Rock), ale podvozková platforma bude stejná jako T-Cross a Arona. Cenu potom nasadí těsně pod úrovní T-Cross, ale zákazník dostane "větší" auto (i když "levněji" vybavené a zpracované než T-Cross).
Tak ted jsem se v to ztratil. Podle me, kdyz mas primerene malo penez, tak fabia kombi je top. A pokud neni clovek vysazeny na skodovky, tak fokus, astra, korejci ci francouzi .... super auta za dobry penize ....