Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Příď Toyoty Supra zachycena zcela bez maskování. Kam přijde registrační značka?

9 komentářů

dewill
No to je velká záhada....přidělá se na dva šrouby do dvou výstupků pod "nosem" a bude mít spz tam kde většina aut :-!
Uživatel_5340709
ten koncept co je také v galerii byl krásný, široký, rozkročený, celé to dohromady dávalo ultimativní sportovní auto. ............... To co vidím na fotce z kamionu je suchý odvar toho co to mělo být. Tohle vypadá jako kdyby to naroubovali na Auris.
rokyta.p
Buď přesně jak říkáš ty, nebo si dá značku z fólie, sporťákům se to toleruje. Některé země přední SPZ (žádné novoty RZ) dokonce mít nemusí nebo malinkou. Jak já si na Vitaře jednou o protisvah nárazník vytáhl, tak jsem měl značku za sklem asi 14 dní a nikdo neprudil.
N6600
K tomu foteniu - kamion je tiez pomerne siroky a ta fotka to skresluje. A ak je to nejaky US kamion, tak ten je dokonca sirsi, nez europsky.
Uživatel_5340709
S tím focením máš určitě pravdu, ale celé to působí dost konvenčně. Spíš to na mě působí jako nová Celica.
Tommy911
Z4 som videl pred mesiacom v Milane na EICME a moc ma neoslovilo. Uprimne uz druha generacia s pevnou strechou sa mi nepacila tak ako prva s platenou.
Pallermo
Vite co je sportovni vuz dle legislativy a nalepovaci foliove RZ? To neni jako ze normos Osobak, co jezdi bezne po silnici a sportovne vypada (lambo, porsak atd...). To je sportovni vozidlo, treba zavody do vrchu, Rally, na okruhy atd...ktere je registrovano a ma tudiz RZ a muze se presouvat za urcitych podminek po bezne komunikaci. Ale bezne vozidlo nemuze mit RZ. Vim, delam v tom 😄
CountachSV
Bohužel se bojím, že i tak to bude vypadat lépe, než Z4. Ta se dle mě vůbec nepovedla, ani z jednoho úhlu - pokud se dá soudit z fotek.
MazdaCX9
J@w., to klame, je to foceny příliš z vrchu