Novinky
vabis
2
Pick-up ma hezky retro styl, to se mi libi 😄 Prestoze to je trochu hracka pro panenky. Edice na preziti by asi vyzadovala jiny vuz.
Přejít do diskuze
No nevím, ochrana řidiče mezní až slabá při klasickém nárazu, mezní při plné šíři, to mi nepřijde jako "není tak zlé".
Suzuki sice dělá auta malá, obyčejná a skromná. Ale spolehlivá a fungující :😉 Předevčírem jsme byli projet Vitaru okolo Hrčavy a tuze dobrý. Pronásledoval nás Karoq a taky celkem obstojně, ale protože byl na nových zimácích. U nás byly limitem jen univerzální gumy, ale je pravda že moc sněhu nahoře nebylo (10-15cm) tak mezináprava jen 2x. Nejlepší je jak lidé z "hlavní" uhnou na vedlejší protože si myslí že tam do hory už auto nepojede a zrovna tam právě potřebuješ a nejlíp malinko s rozjezdem.
3 hviezdy ma najma (ale nie len) kvoli nedostatku asistencnych systemov. Z hladiska pasivnej ochrany to nie je take zle.
pozrel som si par video-testov noveho jimniho a ako moc sa mi paci exterier tak zrovna kabina aj radiaca paka mi pridu jak spred 10 rokov ( ak neratam ten displej ktory to ale nezachrani ) ... takisto je za mna velka skoda ze uz nespravili v novej generacii aj 5 dverak... ale chapem ok... rovnako v testoch bezpecnosti ma jimny co do vysledkov ( tusim len 3 hviezdy ) hodne sklamal ale aj napriek vsetkemu je jasne ze nova generacia bude uspesna a fandim jej :yes😒br />
na prezitie skor jeep wrangler rubicon :yes:
na prezitie skor jeep wrangler rubicon :yes: