Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Subaru Liberty GT STI: ostré Legacy pro Austrálii

16 komentářů

Pravdepodobne nejsi vyvinuty i v mozkove oblasti pokud nerozumis zcela jednoduche větě. Jenom mě prostě zaráží, že kritika Škodovky příchází zásadně ze země, která žádnou automobilku nemá...
norday
no castecne asi jo, ale myslim ze jde spis o nejakou marketingovou propagandu, nekdo holt vymyslel ze mekcena pristrojovka je in, ze je to dukaz kvality auta a vsichni se tim ridi..
ja myslim, že měkčeny plasty maj co dočinění s bezpečností při nehodě - asi, že se nepořežeš o ulomky palubní desky jako když je z tvrdejch plastů. Ale neručim za to, možna sem tomu blbě rozuměl.
fan.mj
Presne tak :yes: V mojom Forestri su plasty maximalne tvrdé ale neskutočne dobre spracované, slicované. Na pohlad pekné, kvalitné a ľahko udržiavatelné.
televizia z makkceneho plastu :yes: Tak to si fakt trafil. Mne tiez nejak moc nejde do hlavy, aka je v tom vyhoda, trebars ich niekto osahava.
LEGACY netradicne na SUBARU makkceny plast a interier je na SUBARU az netradicne podareny.
jazva
Tak neviem, či si myslel aj konkrétne mňa, ale ja sa v otázke áut necítim menejcenný. Neviem ani ako by som to mohol robiť, to trpenie menejcennosťou. To akože mám sa cítiť o niečo menej cenný v otázke áut ako kto... >😁 Ja si fakt ten pocit neviem predstaviť... Asi nie som dostatočne vyvinutý, čo sa týka pocitov.
Nezapomen ze jakakoliv neaustralska automobilka vypada oproti V8 Holdenu nebo Fordu predrazene. Ale o objeme motoru nejde. Rozhoduji vykony, vybava, image, interier, jizdni vlastnosti, provozni naklady. A v leccems Octavia vyhrava. To by ses pak musel ptat, proc je tam BMW (320i za 50 000), Audi, VW, M-B atd. Holden je rubbish a vi to i Australani. Veskere recenze Skody v Australii jsou velmi pozitivni a prodava se dobre...

Proc mam porad pocit, ze Slovaci trpi urcitou menecenosti v otazce automobilu?
norday
mysim ze se to strasne precenuje..pokud ta pristrojovka ma dobry dilensky zpracovani, nevrze neni na krivo a ja nevim co.. tak je mi uplne jedno jestli ty plasty jsou mekky nb ne..a nikdo mi nevysvetli ani to ze to vypada lip... je to asi jako bych mel doma televizi z mekcenyho plastu 😃) a to si troufam tvrdit ze na tu mozna saham casteji nez na pristrojovku 😉
Johnnn
Angláni jedni, kdyby jezdili po správné straně v dobách kdy ještě měli kolonie tak by dnes nebyly takové problémy...
jazva
Keď sa tu všetci čudujete, prečo sa to má predávať v Austrálii, tak sa by ste mi mohli objasniť to, prečo sa tam Škoda tiež tlačí. Š Octavia RS tam stojí okolo 38litrov a za 6l Holdena pýtajú cca 28... Ale tá RS- ska má mäkčené plasty a Holden možno nie. Tak to hádam za tie prachy stojí... ;-\
Čujo
to iste ako impreza v amerike 😄 neni to V8 a dari sa jej podobne ako lanceru...tak preco by LIBERTY nemohol tez uspiet?
pochybuju ze ma takovehle auto na australskem trhu mezi temi vsemi 6-ti litráky od holdenu a deseti valci od fordu nakou sanci,nejspis proto jenom 250 kousku >😁
da_b0mb
To proto, abysme mohli zase jen zavidet 😉
Pierro
ale jo když to bereš takto, tak ano. Budu chytřejší a bohatší o informaci, že v austrálii mají něco, co my ne. 250 kousků by mělo zajistit jistou dávku exkluzivity ale proč zrovna jen do austrálie?? možná o má co dělat s pravostranným řízením... 😐
Johnnn
Hodnotu má - rozšíříš si obzory 😄 Moc jsem ale nepochopil, proč jen 250 kousků a proč jen v Austrálii. Celkově se Australani mají jako prasata v žitě - krásné Holdeny apod...
Pierro
Je hezké že subaru nabízí tohle pseudo STi. Ale co je mě to platné, když jih vyrobí jen 250 kouků a navíc se budou prodávat jen v Austrálii?? Tahle zpráva má po mne hodnotu asi takovou, jako kdybych se dozvěděl, že v číně otevřeli novou fabriku na zalejvací polivky... :-! Apropos jaký motor má kutečná Legacy STi (myslím japonskou variantu)??