Novinky
Zetti
7
:no:
4bytelnýkola
0
fake..
webpaja
4
Kéž by...
traveldrive
3
Ale mám obavu, že to tak bude...čínsky vkus diktuje.
rokyta.p
2
Velké ledvinky = hodně vzduchu (Euro 6, intercoolery ...). Vypadá to ale ok, tak dominantně. Otázka je, zda to už Jožka nebo ještě ne.
lordlord
3
navíc to má žaluzie, tak to stejně nepotřebuje tak velké
Uživatel_5340709
2
Tajně doufám, že to Jožka ještě není. 😉
Dinar
4
Tohle není vkus, ničí, to je prostě nevkus. Trochu nadějí vkládám do změny Kabaněm, uvidíme.
traveldrive
2
Tak popravde toho dobrého vkusu ani Kabáň až tak veľa neukázal, a aký má aktuálne vplyv v BMW je otázka, okolo jeho osoby ostalo pomerne ticho. Ale áno, bodaj by to spravil, lebo tie megaľadviny naozaj dobre nevyzerajú.
doch
0
Přesně tak... Opulentnost předku začíná ideově připomínat Rudou vlajku a podobné automobilové kreace pro čínské soudruhy Pláteníky 😒
Dinar
2
Bohužel, myslím, že to fake není. 😢
ten slovenskej zezvejkanej vandrak praxi? jo u audi.
třeba na čínském foru o autech. Třeba tam píšou místní čtenáři, že jestli jim v té Evropě už úplně neje.e? Protože se mi líbí, jak se všechno háže na čínský vkus... když vyšla E60ka s protaženýma světlama, každý v tom viděl šikmé oči😊 a dneska je to podle mého stále velmi pohledné auto...
Podle mého zase naopak není. Naprosto a stále souhlasím s tím co řekl Jeremy, když poprvé uviděl E60ku, viděl jsem to (a stále vidím) velmi podobně jako on.
Jistě, že je to primárně pro čínský trh. Viz i poslední Touareg (ale třeba i A😄, místo masky chromovaný radiator a uvnitř obří dotyková obrazovka, nejedno čínské srdce zaplesá (čest vzácným výjimkám), designován👋konfigurováno pro Čínu a představeno (překvapivě) taky v Číně. A bude hůř...
Jistě, že je to primárně pro čínský trh. Viz i poslední Touareg (ale třeba i A😄, místo masky chromovaný radiator a uvnitř obří dotyková obrazovka, nejedno čínské srdce zaplesá (čest vzácným výjimkám), designován👋konfigurováno pro Čínu a představeno (překvapivě) taky v Číně. A bude hůř...
A to já zase souhlasím, E60 umí vypadat dobře.
Vždycky, když takovou hrůzu vidím, tak se ptám - kam se poděl ten nádherný design Baworáků z 80. a 90. let? 😲 😢 😒 8-s Snad baworácký design Mr. Kabaň alespoň trochu pozvedne! 😲