Novinky
Zpět na článek
Byton M-Byte ukazuje finální verzi interiéru. Do sériové výroby zamíří s displejem na volantu
17 komentářů
spaleny6
7
Nějak mi přijde ža auta už nejsou na ježdění, ale spíš jde o klimatizovné pojízdné domečky pro surfování a multimediální zábavu. On stačí ten 75cm displej v mercedesu. Asi jsem staromilec.
Přejít do diskuze
Arese
To je ale hnus, velebnosti! Doufám, že něco podobného nikdy nikdo neschválí do sériového auta! 8-s 8-s 8-s :no:
Arese
Ne, nejsi "staromilec", ale na rozdíl od totálně ujeté současné mladé generace máš ještě všech 5 pohromadě. 😉
_Karel_
Jj, už jsem zažil blbku v Arteonu, co asi 20km na D1 datlovala, beztak na fb s kámoškama. Na rok bych tomu sebral papíry. 8-s
_Karel_
Jestli je to playstation, tak dobrý :yes:
Jestli je to auto do provozu s živým řidičem, nikoli autopilotem, tak to vidím jako vyloženě nebezpečný.
Ale jinak jo, asi se toho nedožiju, ale kdyby mě moderní neomarxisté donutili v zájmu vyššího dobra jezdit jedině v autě s autopilotem, tak by ten display byl fajn. Nějakej film, internet... dobrý.
Jestli je to auto do provozu s živým řidičem, nikoli autopilotem, tak to vidím jako vyloženě nebezpečný.
Ale jinak jo, asi se toho nedožiju, ale kdyby mě moderní neomarxisté donutili v zájmu vyššího dobra jezdit jedině v autě s autopilotem, tak by ten display byl fajn. Nějakej film, internet... dobrý.
jiras_
Už dnes se najdou střelci, co by si na ten širokoúhlej display pustili film, na volantu facebook a ostatní okolo ať jeho (ne)řízení nějak vyřeší. Zatím to je "jen" facebook na mobilu.
Blue Sun
Když se velká část dopravy odehrává v ucpaném městském provozu, je se ještě čemu divit?
traveldrive
Počúvanie vpohode, to je jak rádio, ale videl som už aj magora, čo vyslovene pozeral film.
Ozzman
Já na dlouhé cestě na filmy taky koukám, nebo je spíš poslouchám, místo rádia 😄
Ozzman
V létě jsem si smskoval celou cestu z Budapešti až do Bratislavy. (Nebudu rozebírat , ale v tu chvíli to bylo pro mne důležité).. A s naprosto neinteligentní autem v manuálu . Už takovou pitomost nikdy neudělám..
RS
Začíná mi to připomínat ulítlé koncepty interiérů z 80.let.
Neútulná kancelář místo palubní desky by ještě šla překousnout, ale ten volant je přímo k smíchu 8-s
Neútulná kancelář místo palubní desky by ještě šla překousnout, ale ten volant je přímo k smíchu 8-s
traveldrive
Už dnes sa nájdu strelci, čo si ten film na tablete nalepenom na čelné sklo púšťajú...
traveldrive
Uff? Ty si čítal nejakú mayovku? >😁
Inak máš pravdu, toto je už pritiahnuté za vlasy, v aute takéto kino nemá čo robiť.
Inak máš pravdu, toto je už pritiahnuté za vlasy, v aute takéto kino nemá čo robiť.