Motorky
Přihlásit pro přidání komentáře
Horst Fuchs
1
Při vší úctě, 27.860 EUR bez DPH za e-Haryka... Osobně bych si od toho asi oživení trhu v USA a urychlení růstu na mezinárodních trzích nesliboval, ale třebas Hell Angels přesedlají na ekologické stroje. Rovnou bych navrhoval, aby Hollywood natočil remake Bezstarostné jízdy. H&D by to mohl zatáhnout. Koneckonců jsou všichni tři hlavní herci ještě naživu (tedy ve skurečnosti). Remake by mohl mít atribut třebas - "... a takhle dopadnete všichni".
kovv
1
A já si představil remake Odpadlíka, kdy Reno místo brokovnice vytahuje z kabely prodlužku 😄
Tommy911
0
Neviem preco by Hollywood tocil Remake ked Easy Rider bol nezavisly film, ktory nebol toceny Hollywoodom a dalsia vec Dennis Hopper zomrel 2010.
megacruiser
že alespoň baterie naskládají úhledně ve tvaru V. Taky by mohli přidat fake výfuky a reproduktory simulující zvuk dvouválce. Doufám, že jako přípatková výbava bude skládací FV panel. Jen pro jistotu, kdyby náhodou uprostřed route 66 někomu došla šťáva... 8-s
mirod7174
jinak jsou všechny ty 'hárleye' vpodstatě jen hromada zastaralýho šrotu, kterej je v podstatě nekonkurenceschopnej. Normální člověk si jinde než v USA si to nekoupí, snad jen nějakej poblázněnej fanda, nebo ***, co má pocit, že mu vlastnictví HD vytáhne ego, posílí svaly a prodlouží péro ... 😄
Tohle je tedy taky krám, ale aspoň trochu progresivní i když cena vysoká a dojezd malej - ještě je IMHO brzy na podobný věci, technologie produkce energie je zatím nedostačující ...
Tohle je tedy taky krám, ale aspoň trochu progresivní i když cena vysoká a dojezd malej - ještě je IMHO brzy na podobný věci, technologie produkce energie je zatím nedostačující ...
Velmi sa mylis. Jazdil som na vsetkych aktualnych modeloch znacky a vzdy ked pride novy model mam moznost jazdit testoaciu jazdu. Ak si myslis ze su zastarale a konkurencie neschopne, tak toho vela o moto nevies.
A mylis sa aj v tom vlastnictve HD. Okolo ziaden inej motorky nieje taky Kult ako ako okolo HD. Nikto nema take fankluby, zrazy, image.
Ale ako myslis >😁
A mylis sa aj v tom vlastnictve HD. Okolo ziaden inej motorky nieje taky Kult ako ako okolo HD. Nikto nema take fankluby, zrazy, image.
Ale ako myslis >😁
kari.laz
To by si opravdu někdo koupil elektrickou motorku? Proč? A To by si opravdu k tomu všemu někdo koupil elektrického H-D? Vsadím se, že na srazu H-D by ho sežrali za živa, kdyby tam na tom přijel.
Pochopím elektrickou koloběžku, ale proč proboha motorky?
Pochopím elektrickou koloběžku, ale proč proboha motorky?
Já bych si jí klidně koupil. Nelpim na "bublání motoru" a podobných debilitách 😄
Elektromotor má mnohem větší točivej moment i výkon, tedy zážitek z jízdy může bejt úplně někde jinde, co mi vadí, jsou obstrukce s energií (dlouhá doba nabíjení, nedostatečnej dojezd, váha akumulátorů, apod.)
Elektromotor má mnohem větší točivej moment i výkon, tedy zážitek z jízdy může bejt úplně někde jinde, co mi vadí, jsou obstrukce s energií (dlouhá doba nabíjení, nedostatečnej dojezd, váha akumulátorů, apod.)