Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Harley-Davidson odhaluje techniku i cenu elektrického modelu LiveWire

Harley-Davidson zveřejnil technické údaje motocyklu LiveWire včetně dojezdu a ceny. Zároveň představil dvojici nových konceptů s elektrickým pohonem.
Zpět na článek
10. 1. 2019 23:16
Re: Hmm
A já si představil remake Odpadlíka, kdy Reno místo brokovnice vytahuje z kabely prodlužku :-)
10. 1. 2019 15:00
Hmm
Při vší úctě, 27.860 EUR bez DPH za e-Haryka... Osobně bych si od toho asi oživení trhu v USA a urychlení růstu na mezinárodních trzích nesliboval, ale třebas Hell Angels přesedlají na ekologické stroje. Rovnou bych navrhoval, aby Hollywood natočil remake Bezstarostné jízdy. H&D by to mohl zatáhnout. Koneckonců jsou všichni tři hlavní herci ještě naživu (tedy ve skurečnosti). Remake by mohl mít atribut třebas - "... a takhle dopadnete všichni".
14. 1. 2019 12:55
Re: Asi první H-D "trochu o něčem"
Velmi sa mylis. Jazdil som na vsetkych aktualnych modeloch znacky a vzdy ked pride novy model mam moznost jazdit testoaciu jazdu. Ak si myslis ze su zastarale a konkurencie neschopne, tak toho vela o moto nevies.
A mylis sa aj v tom vlastnictve HD. Okolo ziaden inej motorky nieje taky Kult ako ako okolo HD. Nikto nema take fankluby, zrazy, image.
Ale ako myslis >:D
14. 1. 2019 12:51
Re: Hmm
Neviem preco by Hollywood tocil Remake ked Easy Rider bol nezavisly film, ktory nebol toceny Hollywoodom a dalsia vec Dennis Hopper zomrel 2010.
11. 1. 2019 13:15
Re: Proč proboha?
Já bych si jí klidně koupil. Nelpim na "bublání motoru" a podobných debilitách :-)

Elektromotor má mnohem větší točivej moment i výkon, tedy zážitek z jízdy může bejt úplně někde jinde, co mi vadí, jsou obstrukce s energií (dlouhá doba nabíjení, nedostatečnej dojezd, váha akumulátorů, apod.)
Avatar - kari.laz
11. 1. 2019 07:36
Proč proboha?
To by si opravdu někdo koupil elektrickou motorku? Proč? A To by si opravdu k tomu všemu někdo koupil elektrického H-D? Vsadím se, že na srazu H-D by ho sežrali za živa, kdyby tam na tom přijel.
Pochopím elektrickou koloběžku, ale proč proboha motorky?
11. 1. 2019 01:04
Čekal jsem,
že alespoň baterie naskládají úhledně ve tvaru V. Taky by mohli přidat fake výfuky a reproduktory simulující zvuk dvouválce. Doufám, že jako přípatková výbava bude skládací FV panel. Jen pro jistotu, kdyby náhodou uprostřed route 66 někomu došla šťáva... 8-s
11. 1. 2019 01:33
Asi první H-D "trochu o něčem"
jinak jsou všechny ty 'hárleye' vpodstatě jen hromada zastaralýho šrotu, kterej je v podstatě nekonkurenceschopnej. Normální člověk si jinde než v USA si to nekoupí, snad jen nějakej poblázněnej fanda, nebo idiot, co má pocit, že mu vlastnictví HD vytáhne ego, posílí svaly a prodlouží péro ... :-)

Tohle je tedy taky krám, ale aspoň trochu progresivní i když cena vysoká a dojezd malej - ještě je IMHO brzy na podobný věci, technologie produkce energie je zatím nedostačující ...