Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Suzuki Swift je úžasný driftovací stroj! Nevěříte? Dokáže to video maďarského prodejce

V nabídce Suzuki Swift sice najdete i vrcholný hot hatch, náramná zábava je ale i s běžnými variantami.
Zpět na článek
30. 1. 2019 16:28
Úplně si nemyslím
že jízda smykem v autě s předním náhonem je zrovna přesně to, co značí význam driftování. Ale nehádám se.
Podle mě driftování je hlavně jízda přetáčivým smykem primárně se zadokolkou. Asi i s 4x4.
30. 1. 2019 18:01
Nekorektní, okamžitě zakázat!
Parádní videjko, tyto záběry jasně dokazují, jak prospěšná a důležitá je u předokolky pořádná mechanická ručka! :-) :yes: :yes: :yes: Jinak současná generace Swiftu se mi moc líbí, toto auto se totiž nenechalo zlákat nekonečným mezigeneračním růstem, takže zůstalo opravdu malé.
P.S. Jinak levičácko-socialističtí ***o.v.é v západní Evropě by takovouto reklamu určitě okamžitě zakázali publikovat... 8-s 8-s 8-s
30. 1. 2019 16:31
Jinak samozřejmě
tohle video je pětikorunová vidlácká sra..ka.
>:D :-)
Avatar - CICERO
30. 1. 2019 16:26
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
31. 1. 2019 14:42
len ohľadom veľkosti
ako som odpísal toperovi, vzniká mylný dojem, že svišť je menší ako predchodca. To mnohých odradí čo i len uvažovať o ňom. Patrí v triede fakt medzi malých, najmä popri pole, ale je priestrannejší a má väčší kufor ako minulá gen., takže hodiť ho do koša s argumentom, že je moc malý a ani doňho nesadnúť a nepomerať by mohla byť chyba. Len toľko som chcel.
Avatar - Uživatel_5340709
30. 1. 2019 17:17
Re: Jinak samozřejmě
Taky nevím co si o tom videu mám myslet, jestli to maďaři myslí vážně, nebo je to jen nějaký joke z vrakáče? ;-\
Avatar - 3_diamanty
30. 1. 2019 16:56
Re: Jinak samozřejmě
mne sa nelubi uz novy swift tak ako ten predosly... a nazivo ta maska je fakt divna co som uz spomnial .. hlavne tie plastove lemy... proste moc lacno to na mna posobi cele.... predosly swist mal vacsie caro :-( .. aj ten pripuceny stlaceny zadok noveho swista je zboku divny .. a velke svetla vzadu v rohoch to nespasia... mame pod oknom jedneho noveho swista ( ale aj toho predosleho ) a pri parkovani toho noveho vedla masivnejsieho predchodcu je pekne vidiet uz na pohlad ze predosly swist je proste za mna "vysplelejsi" ... proste "swiftovitejsi"... ale je to len moj pohlad... kazdopadne novy swift je technicky uz urcite o kusok dalej ako predosly to je jasne :yes:
31. 1. 2019 14:35
Re: Jinak samozřejmě
svišť sa nezmenšil, ale reálne narástol. Ak vezmeš čísla, tak je o 1 cm kratší (bezvýznamné, možno dosiahnuté len urezaným kolmým čumákom), o 1,5 cm nižší (bezvýznamné, to sa dá korigovať podvozkom, sedačkami), ale je o 4 cm širší a má o 2 cm dlhší rázvor o 2 cm viac miesta na kolená vzadu a o 2 cm viac miesta na šírku a to je už vidieť zvonka a cítiť vnútri. Priestor v kabíne nie je menší ako v minulej generácii, je naopak väčší aj kufor je väčší. Väčšina článkov sa niesla v duchu nový svišť je menší, ale realita je trochu iná, je to stále malé auto, ale nie tak ako sa zdá. Podľa mňa marketing suzuki urobil pri plánovaní chybu, lebo ten 1 cm dĺžky nehrá žiadnu rolu v ničom a pritom dali médiám do pusy ťažký argument, ktorý samozrejme omieľajú dokola a prebrali ho aj ľudia. Mne je to jedno, lebo ja som ho nekupoval ako rodinný voz, ale predaju to podľa mňa uškodilo (čo mi tiež neva, aspoň ich nebehá toľko jak fabiek).
Avatar - SCHROJF
31. 1. 2019 11:52
Re: .
Hmm...a po tejto "trapošine" bude potrebovať ešte nový predný narazník...a hmlovku... >:-[]
a za túto cenu v SK je to fakt "nákup roka"
[odkaz]
Avatar - Floyd
30. 1. 2019 23:59
Re: JOOOOO JOOOO JOOOO Bureš! Tak to je za 1 !!! Joooo
>:D >:D >:D :yes:
Avatar - 3_diamanty
30. 1. 2019 17:11
Re: Jinak samozřejmě
zabavnost lahkost ani sympaticke tvary mu neberiem.... swift je vzdy swist... ja viem ze je to ako celok pekne auto a aj v novej generacii bude nadalej uspesne a fandim mu .. sam som swista este toho predosleho tiez obzeral ( a aj ked litre vzduchu nenahanam tak ten mal fakt este minikufor.. ten novy ma uz vacsi ) ...

ja len ze predosly swift na mna posobil akosi "dospelejsie" a swiftovitejsie... koniec koncov paradoxne bol vlastne este aj "vacsi" ako tento novy co iste nebolo na skodu kedze swist fakt nie je velke auto ( stale plati ze je to asi najmensie male auto v segmente ) a nemusi sa bat nejakeho toho centi dva tu a tam navyse ...
Avatar - twistedTSD
30. 1. 2019 17:04
Re: Jinak samozřejmě
Nový Swišť mi taky úplně nesedl a nejhorší jsou nižší výbavy se světly jak z roku '99. Ale je lehký, zábavný, svižný, úsporný, levný a jedná se asi o nejdostupnější 4x4/mild hybrid na trhu. Nakonec i na ten design jsem si zvykl.

A tyhle vida jsou bomba.
Avatar - CICERO
30. 1. 2019 16:34
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Avatar - CICERO
30. 1. 2019 16:39
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.