Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Máte Suzuki? V největším lyžařském středisku ČR teď zaparkujete přímo u lanovky

12 komentářů

Beefcake
Dobry napad !
Uživatel_5340709
Taky myslím. :yes:
kalousek
A není to dyškrymynace ?
WinDiesel
Je a navíc je to nezákonné. >😁 A říká se dyškrymynácija.
Uživatel_5340709
Běž si stěžovat k vlekařovi.................. 😄 :-!
WinDiesel
už jsem byl v Osvětimanech u Mynáře, prej to zařídí … (vyzná se, takových značek tam pár taky má aby mu tam nelezli novináři)
samael
Jó, ten tlustej děda se vyzná. >😁
WinDiesel
Švejkostán, zákonem schválené značky se používají k nezákonné úpravě parkování.
Já když jsem si dal značku "zákaz zastavení" na vrata aby mi před nimi neparkoval každý koho to napadlo, tak jsem byl policií rychle "pomožen a chráněn".
Tady se značka zcela zjevně zneužívá pro soukromé účely. Zákon nezná pojem - zákaz vjezdu s výjimkou pro vozy značky Suzuki. Mají si to upravit jinak.
Beefcake
Je to zrejme sukromny pozemok, tam moze zakon fukat. A aby aj ti nechapavejsi pochopili, tak pouzili oficialnu znacku. Namiesto x viacjazycnych prekladov. Ak by si ju niekto dal svojvolne na verejnu komunikaciu, vtedy mu treba pomoct a ochranit.
WinDiesel
jo ta moje značka byla na soukromém pozemku a stejně nám to pomáhači a chrániči přikázali sundat, takže asi tak, zákon zafúkal >😒]
Beefcake
No lenze si zabudol povedat, ze si chcel, aby sa tykala verejneho pozemku pred tvojim pozemkom. Toto zakon ale riesi, ak niekto zablokuje vjazd, mozes na to postvat pomahacov.
Uživatel_5340709
To je jak kdybys chtěl pokutovat někoho, kdo si v monopolech vzájemně platí kopiemi dolarů.