Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Virtuální závod v Octavia Cupu: Náročnější než realita

25 komentářů

Anonym
Virtuální píchačka?
:-! >😁
TRAPAS!
webpaja
Jak chceš jinak trénovat na závody, když se nedá jezdit?
Ozzman
Od svých pěti let trénuju na Need For Speed >😒]
webpaja
Já jezdím na formulích, jezdí na přítlaku a to potřebuju 😉
Ozzman
>😒] Já radši ty honičky s policajty >😁 >😁
lyon667
K naučení okruhu a, pokud je dobře udělaná fyzika, tak i k základům chování auta je to fajn. Ale co mi na virtuálech chybí, je ta zpětná odezva, kterou cítíš v zadku, když brousíš zatáčku na hraně adheze.

Podobně jsem to měl i s leteckými simulátory - co jsem si prve sedl za opravdový knipl, tak mě to na PC nebaví 😄
webpaja
Já tím ukojuju potřebu jezdit, je to šudlání...ale aspoň něco 😉
Ozzman
Bavíme se o nějakém dostupném simulátoru na PC/Konzole? Nebo je to něco speciálního viz ta VR Octavia Cupu? Nejvěrohodnější, co jsem si vyzkoušel v domácích podmínkách mi příjde asi Forza Motorsport.
webpaja
Nn, F1 2018. Ale třeba nemám žádný opravdový trenažér. Ten má Dinar a na Silvestra to chvilku hrozilo tím, že zůstaneme ve sklepě celý večer >😁
Ozzman
Tak to zkusím stáhnout, ale mne víc berou ty cestovní vozy, je tam široká paleta Fordů.... znáš mě >😒]

Kamarád si takhle postavil letecký simulátor... to je ale už hodně přehnaný , má cockpit z jedné místnosti v bytě a lítají on-line s podobně postiženýma kamarádama, kdy jeden třeba dělá řídící věž

>😒]

CHodili jsme mu tam dělat s kamarádem stevardy >😁 >😁
kpt.Budha
Musím říct, že mi to nikdy takhle virtuálně vůbec nešlo (ne že by to teda reálně na okruhu bylo o moc lepší). Prostě nevím, jestli ještě brzdím, nebo už kloužu, jestli už přidávám plyn, nebo poletím do hodin... Ale uznávám - stojí to méně.
webpaja
To načucháš...už se nám to blíží >😒]
kpt.Budha
No nevím nevím...vy přestupujete do silnějšího? 😄
webpaja
Jasan 😉 Nemůžu se už dočkat. Co ty?
kpt.Budha
Já se taky nemohl dočkat, ale situace vypadá nerůžově ;-\ No snad vám někomu nezbořím plány.
webpaja
To určo nezboříš, ale pojedeš tedy?
kpt.Budha
Uvidíme, jak to pan šéf vymyslí, ale za sebe bohužel spíše ne.
webpaja
To by byla škoda...
kpt.Budha
To určitě ano, ale tak nějak ty domácí tiskárny na peníze ještě nejsou úplně spolehlivé 8-s
webpaja
Zkus ji ještě oživit, akorát jsem domluvil s M.
lyon667
SR3 vyšla? 😉
webpaja
Je v garáži, za 3 neděle v Mostě 😉 . Co máš v plánu ty? Zůstal Leonek?
lyon667
Jo, auta zůstala stejná, chystáme nějaká vylepšení, ale plánujeme je nasadit až v průběhu sezóny. Do Mostu ale jedu jen jako závodní inženýr, trať tentokrát přenechám kolegům a budu šetřit síly na Slovensko.
webpaja
No to šetři a doufám, že se objevíš i na testech. Příští týden se pokládá v Mostě na části nový asfalt, takže to bude jako na ledu 😉
lyon667
Jo to se pokusíme dostat, jen nevím kdy, páč první půlka sezóny bude časově dost na houbeles. Koukal jsem na Martinův kalendář a na předsezónních testech v Mostě se neobjevíme, pojedeme až rovnou závod.

Nicméně se těším na tu vaši novou placku, tedy hlavně na souboj s 911kami. Kdo pojede první, bude z trati odmetat sníh 😉