Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
kpt.Budha
Musím říct, že mi to nikdy takhle virtuálně vůbec nešlo (ne že by to teda reálně na okruhu bylo o moc lepší). Prostě nevím, jestli ještě brzdím, nebo už kloužu, jestli už přidávám plyn, nebo poletím do hodin... Ale uznávám - stojí to méně.
To načucháš...už se nám to blíží >😒]
No nevím nevím...vy přestupujete do silnějšího? 😄
Jasan 😉 Nemůžu se už dočkat. Co ty?
Já se taky nemohl dočkat, ale situace vypadá nerůžově ;-\ No snad vám někomu nezbořím plány.
To určo nezboříš, ale pojedeš tedy?
SR3 vyšla? 😉
Je v garáži, za 3 neděle v Mostě 😉 . Co máš v plánu ty? Zůstal Leonek?
Jo, auta zůstala stejná, chystáme nějaká vylepšení, ale plánujeme je nasadit až v průběhu sezóny. Do Mostu ale jedu jen jako závodní inženýr, trať tentokrát přenechám kolegům a budu šetřit síly na Slovensko.
No to šetři a doufám, že se objevíš i na testech. Příští týden se pokládá v Mostě na části nový asfalt, takže to bude jako na ledu 😉
Jo to se pokusíme dostat, jen nevím kdy, páč první půlka sezóny bude časově dost na houbeles. Koukal jsem na Martinův kalendář a na předsezónních testech v Mostě se neobjevíme, pojedeme až rovnou závod.
Nicméně se těším na tu vaši novou placku, tedy hlavně na souboj s 911kami. Kdo pojede první, bude z trati odmetat sníh 😉
Nicméně se těším na tu vaši novou placku, tedy hlavně na souboj s 911kami. Kdo pojede první, bude z trati odmetat sníh 😉
:-! >😁
TRAPAS!
Podobně jsem to měl i s leteckými simulátory - co jsem si prve sedl za opravdový knipl, tak mě to na PC nebaví 😄
Kamarád si takhle postavil letecký simulátor... to je ale už hodně přehnaný , má cockpit z jedné místnosti v bytě a lítají on-line s podobně postiženýma kamarádama, kdy jeden třeba dělá řídící věž
>😒]
CHodili jsme mu tam dělat s kamarádem stevardy >😁 >😁