Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu
Zpět na článek

108 komentářů

Hura, mam dalsi prvni prispevek 😄

Damon byl super clovek, skoda, ze uz nejezdi.
Skvělej člověk, špatnej závodník. Sorry
I kdyz zacal zavodit s autem az ve 24 letech, pred tim jezdil motorky. Stal se mystrem sveta. To uz asi nikdo nedokaze. Vsichni ostatni jsou vypestovani od detstvi v motokarach atd.Tak ze u mne byl absolutne vyjimecnej super clovek a zavodnik.
Dostal do ruky Williams a byl super, ale co s Arrows a Jordanem, jen paběrkoval.
jhferrari: hochu, to co dokazal Damon s Arrowsem na Hungaroringu 1997 je hodno velkeho mistra. Pokud vim tak uz dlouho nikdo nic takoveho nepredvedl, aby s naprostym srotem dojel druhy, bez problemu predjel vsechny nejvetsi favority vcetne jiste Tveho oblibeneho boha Schumiho (Misa tenkrat koukal jak se kolem nej prehnalo cosi modrobileho) a dojel druhy jen diky technickym problemum toho chrastitka za zady. Spa 1998 byla taky nadhera, tenkrat jsem u televize rval nadsenim. Bohuzel, pro sezonu 99 Damon ztratil motivaci a ty jeho vecne reci o tom ze ten a ten zavod je jeho posledni a nakonec to dokroutil az do konce....
Jo, presne tak, s Arrowsem dokazal maximum a nezapomen na SPA 98 na Jordanu.
Alexi Alexi, neznaž se mě zkoušet z historie F1. Arrows se dal charakterizovat takhle: Nahoře nic, dole nic a mezi tím samozápaly. Vítězství ve Spa byla povinnost když se během závodu vymlátily dvě třetiny všech jezdců včetně M.Schumachera.

A jestli chceš porovnávat historickou výkonnost M.Schumachera a Hilla tak raději pomlč. Dobře ti radím!
Sorac, dlouho jsem tu nebyl. Ale z historie F1 Te klidne zkouset muzu, v tom mi nikdo nezabrani. A klidne muzu porovnavat karieru Schumaka s kymkoli, treba s Villeneuvem, nebot ten taky jezdil za Ferrari a daleko lepe nez dnes tolik opevovany German. Pak bohuzel prisel Zolder 1982 a ta strasliva, vlastne nestastna nahoda.......

Samozrejme jako jiste velky znalec historie F1 a Ferrari vis, ktereho ze tri Villeneuvu ve Formuli 1 jsem mel na mysli...
Ale tohle patri do jineho tematu, tady se mluvi o Damonovi.... jen tak jsem odbocil, pardon.
Přece nechceš porovnávat svět a náročnost F1 na přelomu sedmdesátých a osbdesátých let s tou současnou. Prosím neurážej M.Schumachera! Já jsem taky Hilla neurážel. Ahoj
mr. modena = jhferrari

pozn.autora
ja jsem prece Schumiho neurazel i kdyz bych ho urazet klidne mohl protoze si o nem myslim svoje.

Je mi lito ale podle ruznych kriterii se dai celkem slusne srovnavat ruzna obdobi automobilovych zavodu (nejen era F1). Schumacher I se da ale stoprocentne srovnavat jen s jedinym jezdcem: Ayrtonem Sennou. Hlavne co se tyce jezdeckeho stylu, ze. Ale ted jsme fakt od Damona dost odbocili.
S tou posledni větou v posledním příspěvku souhlasim, ale bohužel musim říct, že téma M. Schumacher s tématem Damon Hill hodně souvisí...

btw, víte o www.p1international.com ?
No to snad poniektori nemyslia vazne? Porovnavat Michaela s Hillom!!!!! Zhodou nahod majstrom sveta to bolo vsetko co dokazal... Pytam sa co take zanechal po sebe? Jazdecke umenie veskere ziadne.

Odporucam do pozornosti F1 Racing a rozhovor Hilla s Buttonom. Tak mu to mlady vyrozpraval...

Dufam ze takych pilotov ako bol Hill bude v F1 co najmenej....
Myslím si že Damon Hill za pár smiešných rokov čo bol v F1 dokázal viac než dosť- začal jazdiť na konci sezóny 1992 a už o dva roky skončil druhý s tm že mal mať titul a 1996-to vyhral úplne zaslúžene.
Ja naopak doufam, ze takovejch pilotu bude co nejvic, bohuzel takovej charakter je dost vyjimecnej 😒
Hill za len 8!! rokov zvladol z nuly sa dostať až na dobré 9.miesto v historických tabulkách a v 1994 doň v Jerezu Schumi narazil aby vypadli obaja a tým pádom ziskal titul.V 1994 si Damon titul zaslúžil
Trabi pozor! V Jerezu 94 nikdy Hilla nesestřelil, ale hezdy ho vybrzdil a vyhrál! Podívej se do statistik!
V 94 si titul zasluzil Michael. Nerad by som sa pustal do debaty typu "keby". Ale ked uz spominas tak skusim aj ja. "Keby" sa nezabil Ayrton tak si mohol nechat kopecek o 2 mieste v 94 a o titule v 96 iba tak zdat...

Priznavam ze zostane zapisany v tabulkach, ale ako som uz spomenul - jazdecky talent veskery ziaden!!!!
Abych pravdu rekl, Damon Hill je pro mne nejlepsim jezdcem F1. Nemusite s tim souhlasit, to po vas taky nikdo nechce, ale docela me nas**e, kdyz nekdo rekne, ze nemel zadny jezdecky talent a ze vubec neumel jezdit. Moh bych to zduvodnit zaprve tim, ze ziskal titul, ale to sou jen sucha fakta. Podle me kazdy, kdo je schopen posadit se za volant jakehokoliv monopostu F1 a vydrzet v nem dve hodiny pri te obrovske rychlosti a hroznych podminkach je vyborny jezdec a talentu ma urcite mnohem vice nez ti, co to tady pisou.... (ciste nahodou obdivovatele "jakehosi" M. Schumachera😄
Na jednej strane pises ze Damon bol talent pretoze ziskal titul a na druhej strane spomenies "jakehosi" M.Schumachera. Pokial viem ten ma tituly 3 (zatial) takze meritko titulov plati len pre Damona????

Ked bol taky dobry ako pises preco ho nechcel ziaden lepsi team? Ako cerstveho majstra sveta ho mali predsa brat vsetkymi "dvadsiatimy" spickove teamy. Hlavne ked bol taky talent ako bol. Lenze pravda bude asi niekde inde. Pokial ho vykopne jeho zamestnavatel pre ktoreho titul ziskal a nechcu ho ziadne ine popredne teamy tak mi z toho opat vychadza len jedna vec: talent veskery ziaden a zisk titulu v 96 bol s takym dominantnym autom akym bol williams jednoznacnou povinnostou pre kopecka. Nazdar!!!
Pokud sis nevsim, tak v tom tymu jsou dva jezdci. Tak proc neziskal titul Villeneuve, kdyz byl Hill podle tebe tak neschopnej ?
Villeneuve nezískal titul protože je na tom jezdecky jako Hill. Navíc ho částečně omlouvá, že to byla jeho 1. sezóna. Toť vše.
jhferrari: To ses pomat, ne? Villeneuve patri rozhodne mezi soucasnou jezdeckou spicku.
Nehodlám se dohadovat kdo se pomátl, ale já to nejsem. Jen nemůžu pochopit proč tak skvělej jezdec jako je Villeneuve po odchodu od Villiamsu hraje v F1 jen druhé housle a proč si z něho média dělají veřejně srandu a označují ho za "velkou hubu" podobně jako Irvina. Tak nevím jestli je tak skvělej?
To jsem si vazne nevsim, ze by media Villeneuva oznacovala za velkou hubu. A druhe housle hraje jen v celem poli, ne ve vlastnim tymu. Jeho blbost byla, ze chtel ke "svemu americkemu" tymu, o nichz se da spise rici, ze maji akorat velkou hubu.
Gentleman vsude, nejen v F1.
Damon - jeden z nejlepsich. Takovej Button mu nesaha ani po kotniky.
Mily jhferrari, na te plecce co mel Villeneuve (ted myslim Jacquese II) v roce 99, by nezajel nic ani polobuh Schumacher I.
matuS
jano10> ked ma tim zmluvu s pilotom, tak ju nechce tak lahko rozviazat. jednak su tam financne problemy, ale potom aj vsetko okolo toho.
a frank williams nevyhodil cerstveho MS prvy krat, jemu ide najme o prachy a ked chcel Hill vyssi plat, tak mu proste povedal ze NIE a nevidim dovod, preco by mal Hill ustupovat. Hill mozno nebol najspickovejsim jazdcom, ale bol GENTLEMAN, a to schumacher nebude nikdy, lebo je to len obycajny namysleny šváb.
To by me vazne zajimalo, co ve F1 znamena slovo "Gentleman".
Chtěl bych tady tak trošku zapremejšlet nad tim, proč Damon skončil v roce 1997 u Arrowsu. Jak už tady někdo řekl, to že Frank Williams vykopl čerstvýho mistra světa nebylo poprvý. Williams tedy vypadl ze hry. To byl top team No.1. Vezměme dál Ferrari. Tam ale jezdil "jakýsi" M. Schumacher, jehož vztahy s Damonem nebyly zas tak dobré, a mam takovej dojem, že ho ani "velkej míša" xobě do týmu nechtěl.Mclareny byly šity, Hakinen měl místo jístý, kvůli tomu že sou s Ronem kamarádi. Maxímálně moh Ron vyhodit DCho, jenže ten byl mnohem levnější, než Damon.Ron byl škrt a nechtěl, aby to dopadlo jako s Mansellem. Benetton snad ani měnit jezdce nechtěl..A ostatní teamy? Ty si ho většinou nemohli dovolit. A myslim že každej uzná, že mistr světa by měl dostávat vyšší plat než nějakej backmarker...
Je mi líto, že sem musel dát tyhle dva jezdce do titulku, ale potřebuju se vyjádřit k oboum a nechci psát dva příspěvky..😄

Tak tedy, proč "jakýsi M. Schumacher"? Tohoto člověka já nesnášim, poněvadž je to podle prasák a hovado (omlouvám se za ty slvoa, ale jinak to říct nejde), kterej pro prachy a vítězství udělá všechno(rozuměj jde přes mrtvoly). Což ovšem nevylučuje to, že si o něm myslim že to je jezdec vyšší kategorie...

A Jacques Villeneuve? Neměl sem ho rád, protože ohrožoval Damonův titul...Ale teď je to pro mě snad poslední "závodník". A tak budu asi letos fandit BARu..😄
Já zase nemám rád Hakkinena, ale to mě ještě nepravňuje být k němu sprostý jako ty! To že je schopnej všeho pro peníze je naprostá hloupost. nežije pro peníze, ale pro rodinu!
Jenze Hakkinen se nepokusil sestrelit Villeneuva v roce 97 (mimo jine)
Ja bych nebyl sprostej, kdyby si to ten clovek nezaslouzil...A to se bohuzel o M. Schumacherovi rict neda...Jeho ciny to nekolikrat dokazaly...
Musím naprosto souhlasit. Šumáček a Hill spolu svedli řadu "soubojů". Ne vždy byly fair play.
Tot musim souhlasit, Hill a Schumacher byly podobnou dvojici jako Senna-Prost. Nedarovali si vubec nic..😄
Je omluva pro M.Schumachera to, že měl objektivně trochu horší auto a tak musel jezdit mnohem tvrdějí, aby byl na špičce? Já myslím, že ano!
Takze podle tehle logiky bude moct Alonso kohokoli beztrestne sestrelit, protoze ma hodne spatny auto. Zajimava uvaha...
Kdy M.Schumacher někoho sestřelil (nepočítám nepovedený - hloupý pokus v Jerezu ´97)?
Ale ja to pocitam. Nejde ani tak o to, by nekoho sestrelil. Ale kdyz nekdo s o trochu horsim autem muze podle te logiky jezdit trochu neciste, tak pak muze Minardi sestrelit kohokoli 😄
Ale on nikoho nesestřelil, jenom jezdil ostře - jinak máš pravdu není to omluva.
Taky bych měl připomenout jeden Hillovo hřích. V Monze 95 Hill pěkně zezadu sestřelil Michaela. Je zajímavé, že už si na to nikdo nepamatuje.
No, nejsem si tak zcela jist, že by Damon v Monze 95 někoho sestřelil... Podlě mě si za to mohli oba...Jeden brzdil pozdě a druhej moc brzo. A nemyslim si to jenom já...
Jo a kdo si to ještě myslí! Bylo to sprostý sestřelení a výmluvy Hilla, že předjížděl jezdce, který byl o kolo zpět, byly naprosto ubohé. Schumacher by za to samé byl všude ostouzen až do dneška.
Přešti si jedno z loňských Temp...Teď už přesně nevim který
To Spy: Zkus to napsat ještě jednou a srozumitelně!
Jak chceš😒br />
Přečti si jedno z loňských Temp (=časopis Tempo, www.tempo.cz). Už si ale nemůžu přesně vzpomenout který číslo, je tam na konci takovej pěknej článeček o tomhle incidentu...
Četl jsem článek "D. Hill: čas nezastavíš", ale o tom incidentu z Monzy '95 tam není ani slovo!!!!
Ono to taky neni v tom clanku ale az uplne na konci toho cisla, a myslim ze to je mozna i v jinym, ale fakt uz ted nevim. Jestli vzpomenu, doma na to mrknu..😄
Taxem si vzpomnel - je to ve stejnym cisle na konci.
není ..... Napiš přímý odkaz na tu stránku!
Asi jsi si moc nevzpomněl. Jinak koukám, že všem došly argumenty!!
Je to na PŘEDPOSLEDNÍ STRANĚ. Nevím jestli jsi to dobře pochopil, ale jedná se o TIŠTĚNÝ ČASOPIS.
To máš pravdu, že já argumentuju Tempem z netu, ale Spy mě na něj pořád odkazoval! Ale to nemění nic na tom, že mi nikdo nenapsal ty údajně kontroverzní důkazy proti M.Schumacherovi!
Ten odkaz na web sem tam dal jen proto, aby si jhferrari moh zjistit, co to je za casopis, vubec sem necekal, ze to bude hledat na webu. Samozrejme je to v tistenym casopise...

btw, kdyz uz jsme u tech dukazu, jake mas ty dukazy, ze Damon Schumachera umyslne sestrelil?

P.S. Agrumenty typu "to vi kazdej" a "to bylo jasny" neberu...
To, že to zavinil Hill asi každý neví, viz tvoje reakce. Ale jestli ti stačí videozáznam, tak tento důkaz mám!
Hmmmm....to video sem taky viděl...ale že byl to byl nějakej důkaz, to nevim...holt nároz proti názoru, s tím už nic neuděláme...
Takže Hill pozdě brzdí a zezadu narazí do Schumachera a oba vyřadí ze závodu. To je podle tebe v pořádku. Kdyby tohle udělal Michael, tak to bude navždy jeho chyba a nikdy jinak! Ale když to udělal Hill, tak to je něco jiného!
A co třeba takhle? (je to vpodstatě přepis toho článku z tempa, co si pamatuju). Míša brzdil brzo, protože si myslel, že se dostane před Inueho jenom on a Damon zůstane za Japoncem. Ale nakonec byl za Míšou místo pomalého Arrowsu(nebo v čem to ten Inue seděl) rychlý Williams Damona Hilla... a bylo to...
Ano, Derek jezdil formuli Barber-Dodge (Mimochodem Skip Barber byl taky pilotem Formule 1). Ad encyklopedie F1: jestli mas takovou tu zelenozlutou, tak tam sou pekny blaboly. Proto jsem si ji nekoupil a pisu si vlastni 😄
Sem si tak jeste ted uvedomil, kdyz sem to zkusil, ze Tempo bylo na adrese www.tempomag.cz... Na www.tempo.cz je myslim nejaka skola..😄 Ale www.tempomag.cz dneska nejede...vubec se mi zda, ze tempo nejak zmizelo ze sceny..
Mimochodem, celkem jsem se "orosil" při pohledu do startovního pole F3000. Jak jsem měl tušit že D. Hill je někdo jinej. 😃)
😄 Tak to byla dobra poznamka...😄 Derek Hill je pokud vim syn Phila Hilla, mistra za Ferrari z nejakych sedesatych let...
Prvni co me napadlo bylo, ze je to syn Damona 😄, coz se mi zdalo hodne divny, protoze by mu muselo byt tak 12 let 😄. Pak jsem si vzpomnel, ze jsou Hillove vlastne 3 😄 (ted uz 4 😃
Co myslíte, dosáhne Derek toho čeho dosáhl Damon? Otce už na tom mají stejně (skoro), tak teď ještě synové...
Nevite nekdo proc uvadeji u Dereka Hilla britskou narodnost, kdyz jeho otec Phil byl American? Mimochodem: Phil byl mistrem sveta v roce 1961.
Nepsali to ve SM??? Phil Hil byl skutečně mistr světa a amričan jak poleno,jeho syn Derek jezdil ve formuli Barber v USa . Tuším že měla ta formule motor Dodge. Jednou jsem o tom četl .
Jo myslim ze to byl nejakej platek vydavatelstvi Automedia
V tom případě se není čemu divit....
No, myslim ze zelena tam je, ale pokud vim tak od Automedii neni. Napsal ji myslim nejakej anglican a je tam predmluva od Damona Hilla (a taky supr fotka jak jeho otec sedi v Jaguaru a vedle nej malej (hodne malej😄 Damon drandi v nejakym pidi detskym vozitku😄
Ja jsem si koupil hraci karty od Piatnika, kde jsou na kartach od junka po zolika mistri sveta F1. Graham Hill je tam vyfoceny v auticku na autodromu!!! Ten clovek musel byt borec 😊
Ja chci taky takove karty😄

Kde se daj koupit?
Ja jsem je koupil v Tescu na Narodni (v Praze 😊, dole v papirnictvi.
Ze bych si udelal vylet do Prahy?😄

Asi se tam nekdy stavim. ď
Spy: O Automedii jsem se zminoval v souvislosti s tim kdo psal ze Derek Hill je Anglican, ne kvuli encyklopedii F1 😄
Alex: aha😄

Ale pokud si mel na mysli SM (=Svet Motoru, pochopitelne😄, tak si nemyslim ze by to byl takovej platek. Podle me je to docela slusnej casopis, i kdyz jejich kydy o F1 sou nekdy docela zajimavy😄
Kdyby jen kydy o F1... ponecham bez komentare, minuli bychom se tematem. Ale ja ten casacek kupuju z tradice a kvuli rubrice historie, kdyz od osmadevadesateho nevychazeji Minisalony.
Hele chlapi, že tenhle Derek je ten synátor Phila Hilla, co teď jezdí F3000? To je potom amík, že? Jen se ujišťuju...
no, kdyby nebyl syn slavneho otce, tak ho asi nikdo znat nebude, jezdi hooodne hluboko (zatim 😃
Ja jsem videl vsude USA. Ze je to syn Phila, to jsem se ale dozvedel az tady.
Na www.formule1.cz je opravdu u Dereka britska narodnost... Proc, to nevim. Myslim taky ze sem ve SM cet, ze Derek je synem Philla Hilla a to ze je American uz ale chvilku vim. Mam encyklopedii F1😄
Má někdo zkušenosti s Formel 1 - Rennsportmagazinem z Německa? Já osobně ho můžu doporučit.
No no, jedina moje zkusenost s cizima casopisema o F1 je s anglickym F1 Racingem. Mam jedno cislo (ciste nahodou😄 "Special Damon Hill issue" co vyslo nekde v lednu 2000). btw, mate ho taky nekdo?
Jo a kdyz jsme pri F1 Racing-tam byl takovej clanek o R.Schumacherovi-na prvni viteztvi cekal 70 zavodu. A potom tabulka co dokazali ostatni jezdci za prvnich 70 zavodu- M,Schumacher 19vitezstvi 21PP 303bodu J.Villeneueve 14v 9pp 240bodu...

Jo ted uznavam neco co nechci moc uznat-M.Schumi je dobrej, ale... Jo je nejlepsi ze soucastniho startovniho pole, ale vim o nekom kdo udelal vic za prvnich 70 zavodu ne M.Schumi a mel auto priblizne stejnich kvalit- DAMON HILL 21vitestvi 24pp a 326 bodu
Trabi ale nazapomínej na to, že Hill seděl v konkurenceschopném voze dřív než Schumi.
Chceš říct že Benetton nebyl vuz konkurenceschopný? Jen ti pripomenu 2 3.místa Josa Verstappena(tehdy nováčka v F1) v roce 1994 aneb 1.místo Johnnyho Herberta na VC Italie v 1995 když Schumi vypadl
Já ale mluvím o roce 1993, kdy Hill získal svůj náskok. Benetton byl v roce 1993 ještě mnohem horší než Williams.
To jo, To je pravda že Williamsi byly moc lepší, ale tehdy ješte jezdil Prost a Damon Hill byl v podstate nováček. A protože jezdil Prost, kvuli kterýmu vyhodili Mansela a ktery si prišel výhrat bbyl Damon Hill ješte k tomu dvojka v týmu. Ale na prvni sezónu to bylo celkem solídni protože se dostal tesne za A. Sennu a myslím že nebýt Prosta by to byl mezi nima celkem zajímavi souboj.
Souboj Senna - Hill - to je vtíp, nebo co? Jaký vůz měl senna k dispozici!
No taak, placnete nekdo neco, aby nam to tady nezrusili!😃

Kdyz uz sme u toho, taxe zeptam. Myslite ze mam vyhrabavat nekde z disku svoji homepage o DH a dostat ji znova nekde na web (uz byla online, ale pak to zaniklo)?
Já jsem rozhodně pro.
Škoda, že už tady nikdo takovej není. Pro mě to byl poslední gentlas v F1. Stejně je zajímavý jak málo lidí si uvědomuje, že Damon měl na tu chvilku jakou závodil docela fantastický výsledky. Škoda, že mu nevydržel motor v tom Arrowsu - mohla to být historická pecka s tím krámem vyhrát. Skoro jako Nuvolariho vítěztví na Nurburgringu 1936. Stejně nechápu Franka Williamse, že vyhazoval z týmu mistry světa (Hill, Villeneuve) - je takovej škrťák, nebo cvok?
Frank je zvlastni clovek. Praktika vyhazovani mistru sveta je zvlastni. Nikdy sem ji nepochopil. Chape ji asi jen on. Ale stale se v F1 drzi s vcelku dobrymi uspechy...(vivat Montoya!😄
Je to opravdu zvlášní taktika, ale Frankovi vycházela. Jen se divím proč po sozóně 97 nevyhodil Villeneuva?
Tak tak (k prvnimu prispevku😄

Ad Jacques: mozna tusil ze by mohl dopadnout jako Damon...
Frank Williams vyhodil Damona stejne jako N.Mansela a N.Piqueta protoze mistri sveta su pro nej moc drahy. Williams proste nechtel platit tolik D.Hilla a proto si nasel Frentzena ktery byl moc levnejsi. Skratka je to Skoot -Proto ma Ferrari nejlepsi system-J.Todtovi nema zarobek zavisli na platu M.Schumachera ale na uspechu Ferrari. A to co uz tady mnohy rekli o schopnostech Damona Hilla muzu jen potvrdit-konkretne sezona 93. Kdyby nebyl 2 u Williamsu mohl vyhat proti A.Sennou ale itak stratil na Sennu jen 4 body a to byla jeho 2 sezona!!!!!!!!!!!!!
Jsem rád, že se opět diskutuje o Damonovi a ne o Derekovi.
Chtěl bych se zeptat jestli někdo nevíte, kde se u nás dá sehnat kšiltovka Damona Hilla ( s motivem jeho přilby ), vím o jedné s logem Remus ( ta je ale pěkně hnusná ), jinak ve všech internetových i kamených obchodech jsou pouze věci Ferrari + Schumacher. Díky za radu.
Takže nevím co říci ale chi tuhle téma dostat z archívu. Řeknu vám jen jedno-Damon Hill dokazal v 1983 vyhrát na motorce a pak v 1996 v F1.To se nepodařilo ješte nikonu a je otázne je-li se to nekomu vubec podarí.Valentino Rossi se o to pokoušel(testoval za Jordan)ale nic z toho
Surtees byl mistr sveta na motorkach i v F1😃)
Jo, to je pravda....
Frank je spíše génius.

Pokud získá titul mistra světa, je vždy v zajímavé situaci, neboť má většinou obrovský technický náskok. Dokáže předvídat, zda k danému náčiní skutečně potřebuje toho vůbec nejlepšího pilota, nebo mu postačí jen pilot velice dobrý. A pokud je v situaci, kdy mu končí perioda úspěchů, tak zase ví, že ani ten nejlepší pilot právě dosažený výsledek nezopakuje. Jezdcům nepřikládá tak velkou důležitost, protože si prostě dokáže vytvořit "náskok díky technice..." ... Dodnes je mi líto Mansella z 87´a neuznávám platného mistra světa z této sezóny, ale to je mimo téma.
Jo, lidičky

Kdo videl koncert s Damonem s kitarou a Eddie Jordan na bubnech... páni jsou to síce hudební amatéri ale jsou opravdu dobry, teď už Damon Hill také hraje na gitare a spíva se skupinou Deff Lepards, neví nedko kde múžu sehnat neco od nich
To je síla, ted se pokoušim si to stáhnout, ale prý je to bezva pesnička a hlavne ta kitara
Bezva song, poslechnete ho

stojí za to