Novinky
Navtech
0
Mě se to auto líbí... Připadá mi to, jako někde mezi BMW 5 a Lexusem. Od každýho něco. Jestli bude stát "osmikilo", tak si ho klidně koupim, bez ohledu na image a sousedy. Sem s nim! 😉
mila001
0
Ano to auto má něco do sebe a vůbec nevadí že je to Hyundai vypadá elegantně a bude záležet na ceně.
Navtech
0
Však ta cena bude asi tim rozhodujícím faktorem, ale jak říkám... nestyděl bych se v tom jezdit.
Tano
0
No to je vrchol. Divím se, že si na tu masku nedali ještě třícípou hvězdu :no: :no: :no: :no:
pratel
0
Na tieto rychlo sa mnoziace rozne BavLexBenzy (©®...) si budeme musiet stale viac zvykat...
boberko
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Ja nechápem prečo sa stále niektoré automobikly pchajú tam kde ich nik nechce. Genesis je toho príkladom. Manager si to auto nekúpi a pre normálneho človeka je to zbytočnosť. Zase si niekto potrebuje niečo dokazovať. A o obroskej strate hodnoti netreba ani písať.
To auto sa velmi dobre predava napriklad v USA,co by za to VW dalo keby sa tak predaval v amerike passat?V Europe to je len doplnenie ponuky,nik necaka,ze sa toho vela preda.Ale ako konkurenta k Superbu (myslim cenou),ho kludne mozeme brat.
to clovek s c-maxom s preprdenymi sedackami nepochopi.. nie kazdy holt potrebuje vozit cihly a cenemt... Genesis smeruje do usa a tam si svojich kupcov najde.
to ze si to nekupi nejaky manager tu je otazne - jednak ak automobilka vyhra sutaz u firmy ako fleet provider, tak ho manager dostane. A ked to porovname, je to velkostne vyssie ako Mondeo alebo Superb ta tie iste peniaze. Motorizacia o akej sa Superbu ani Mondeu ani nesniva
to ze si to nekupi nejaky manager tu je otazne - jednak ak automobilka vyhra sutaz u firmy ako fleet provider, tak ho manager dostane. A ked to porovname, je to velkostne vyssie ako Mondeo alebo Superb ta tie iste peniaze. Motorizacia o akej sa Superbu ani Mondeu ani nesniva
Tak to s tými sedačkami a cihlami si mohol odpustiť. Ja som nikoho neurážal. A o akej motorizácie si môže snívať Superbu a Mondeu ? To myslíš 3.3l alebo 4.6l motor. Ktoré sú v EU v danej kategórii skoro nepredajné . Skús ma opraviť ale určite medzi manažérskymi autami objem 3.3l alebo dokonca 4.6l rekordy neláme. A počítam, že čoskoro aj v USA. 😉
Však to nie je auto pre náš trh, ale pre americký. Tam sa vo vyššej strednej začína na šesťvalcoch.
I když to se tvrdilo i o modelu Veracruz a letos se ho dočkáme. Navíc si nemyslím, že by se Genesis neprodával vůbec. Určitě je to vhodné doplnění k Lexusu LS a Hondě Legend. Ale cena by určitě nazačínala pod 1 mega. Vždyť i Grandeur stojí s motorem 3,3 V6 1089.900 Kč.
Už to začalo...zase trepete hluposti ako kedby bol hyundai nejaky outsider a pritom jeho pozícia je viac ako stabilna.Samozrejme zase nasi-vasi CZ-SK sedlaci-teda znalci aut, porovnavaju Genesis s Mondeom,Superbom,.. Sonatu s Octaviou a C´edd s Fabiou... atd