Nemyslim si že bych byl nějaký závodník, Jezdím svižně, to je fakt ale běžně nebrzdím tak jak jsem popsal. Jedanalo se o krizové situace kd yto jinak řešit nešlo. Právě proto mě zaráží ty vibrace. Rozhodně zkusím zkontrolovat ty silentbloky(auto má 150.000 takže volnější být můžou). uvidíme co to udělá a pak holt ty ktouče, asi zkusim jak psal JOB Ate Powerdisc.
Všem díky za rady a postřehy
Všem díky za rady a postřehy
riešil pred nejakým časom na Audi A4, kým som ju ešte mal, a riešením bolo to, že mi dali nejaké kvalitnejšie disky, ale hlavne vraj aj iné brzdové doštičky. tuším, že boli mäkšie.
Možno je to blbosť, ale to bolo vysvetlenie zo servisu a je fakt, že potom to s brzdením bolo celkom v pohode. Pokiaľ sa dobre pamätám, ešte som na tom dosť najazdil a nespomínam si, že by som sa sťažoval.
Možno je to blbosť, ale to bolo vysvetlenie zo servisu a je fakt, že potom to s brzdením bolo celkom v pohode. Pokiaľ sa dobre pamätám, ešte som na tom dosť najazdil a nespomínam si, že by som sa sťažoval.
Takže zítra cinknu do servisu domluvím to tam aby přeměřili házivost náboje a geometrii. Když ani to nezabere tak už jen ty brzdy. Vemu ty ATE PD, a desky tyky ATE. Myslíte že stačí ATE standartní nebo je nutné dát k power Discum desky ATE Power Pad. Cenový rozdíl je následující: ATE standart - 1.547,-kč, ATE power pad - 6.377,-kč. Osobně si myslím že by mělo stačit standartní provedení destiček
Tak včera jsem byl v servisu kde mi přeměřily házivost. Skutečně jsou v p... kotouče. Dneska jsem je koupil. Kotouče ATE power disc + desky ATE za relativně rozumných 3.016,-kč(cena po slevách), tak doufám že už od toho budu mít pokoj a na brzdy nebudu muset už sahnout alespoň dalších 60.000km
Hlavně ty brzdy musíš rozumně zajet, tzn. cca 300 km moc nešlapej do želez. No a jestli se to stane zas, tak máš možná problém buďto s tvým jízdním stylem, nebo tam máš něco zatuhlýho a brzdy jsou moc přitlačený, nebo ti hází náboj předního kola...