0
Doporučím obratte se na roko zlin landrover web www.landrover.cz a uvidite. povazuji to za opravdu dobre auto a taky se stane ze se auto nepovede viz me sluzebni (16 odtahu, vectra C stala 740 tis a prdlajs, nepomuzu si, holt blbej kousek) td4 POVAZUJI ZA POVEDENY MODEL. velkou otazkou ale je co ocekavate od toho auta - kde budetejezdit? M.
Přejít do diskuze
Má ho kamarád (takže to není přímo osobní zkušenost) a moc spokojený s ním není - už s tím zůstal tolikrát stát na cestě nepojizdný, že něco podobného jsem opravdu ještě nezažil.. Můžu Ti zjistit detaily, ale většinou to byly pokud vím mechanické poruchy.. Ještě jedna věc - tohle auto se celkem dobře prodraží, protože originál servis a náhradní díly není žádná láce a pro Freelandery nejsou žádní alternativní výrobci ND (druhovýroba)..
Já osobně bych do toho nešel..
Já osobně bych do toho nešel..
Ahoj všichni,
chci koupit Land Rover Freelander Td4, má někdo z vás zkušenosti s tímto vozem ? Jak spolehlivé jsou tyto dieselové motory ? Chci koupit předchozí generaci tohoto vozu, nikoliv tu současnou, moderní, po faceliftu (tolik peněz skutečně nemám 😒 Budu rád za jakékoliv zkušenosti, poznatky a recenze, hlavně od těch, co tento vůz skutečně vlastní, popř. jej skutečně užívali. Díky 😄
chci koupit Land Rover Freelander Td4, má někdo z vás zkušenosti s tímto vozem ? Jak spolehlivé jsou tyto dieselové motory ? Chci koupit předchozí generaci tohoto vozu, nikoliv tu současnou, moderní, po faceliftu (tolik peněz skutečně nemám 😒 Budu rád za jakékoliv zkušenosti, poznatky a recenze, hlavně od těch, co tento vůz skutečně vlastní, popř. jej skutečně užívali. Díky 😄