U těch prvních TDCi byl trošku problém s materiálem vstřikovacího čerpadla, někomu měnili paliv.systém(pokud to kleklo v záruce), jiným dávali jemnější palivové filtry, což je dost nestand. řešení, ale pro výrobce levné, podrobnosti v odkazu. K Laguně se jako majitel nemohu vyjadřovat. Otázka, jestli není lepší jít do staršího TDDi, seč je hlučnější..?
[odkaz]
[odkaz]
Co tak jako strojař o konstrukci aut něco málo vím, tak tuhé nápravy u osobáků skončily v Evropě někdy u aut typu Lada s klasickou koncepcí, tj. 80. léta. Jinak se používá nezávislé zavěšení kol. Doufám, že nemusím vysvětlovat rozdíl. A pokud má tazatel na mysli, že tam není dle některých laiků "samospasitelný" víceprvkový závěs, tak je tam náprava v principu stejná, jako má poslední Honda Civic. Takové Mazdě 6, MOndeu, Avensisu atd. na technické trati s verzí Sport Edition v pohodě stačím. Chce to nepodléhat panice. Jde o postavení kola při všech jízdních režimech(nerovnost, zatáčka, propérování kastle atd...) a jestli mohu, tak jediným požadavkem je, aby si kolo samo neřídilo a pohybovalo se v rovině kolmé k vozovce a rovnoběžně s podélnou osou vozidla. Další podrobnosti na příslušné VŠ zaměřené na konstrukci aut. 😁
jak vidim, tak nekteri jedinci envi jak vypada tuha naprava, kam jsme se to dostali :roll:
Moreli: Jak vidíš, neví. Doporučíme jim docela solidní literaturu, ať se dovzdělají,ne?Doporučil bych Automobilovou technickou příručku za 1510,- Kč, neb je v ní tak zevrubně zhruba vše >😁
[odkaz]
[odkaz]
Když už se to Mitsi rozhodl vysvětlovat, tak přihodím...zkrutná příčka s vlečnými rameny...ať je to úplné jednou provždy a někdo nám neřekl, že jsme nedůslední v popisu 😁
Podobne dilema jsem resil pred ctvrt rokem-akorat v benzinu a kombi.
Kazde z tech aut ma sve pro a proti. Myslim, ze motoricky jsou na tom oba stejne (pokud teda srovnavam nejbeznejsi 96kWTDCIa 88kwDci).TDDi nepocitam, protoze to je traktor.Vybavou a designem karoserie vede Laguna, prostornosti a jizdnimi vlastnostmi Mondeo. Nize zminovany nedostatek ve vzhledu ovladacu-interier mi prijde mnohem povedenejsi u Mondea (verze GHIA) nez u Laguny, ktera na me pusobi dost lacinym dojmem, ale to je vec nazoru. Jeden ma rad vdolky, jiny zase holky 😜 Kazdopadne se ridic v Mondeu citi vic "obklopen" nez v lagune, ktera pusobi trosku prilis "vzdusne"
Mam dva metry a v lagune si za sebe nesednu, v Mondeu jo-vzadu je mista fakt hodne.
Jizda ve Fordu je citelne jistejsi nez v Lagune (pozn. koupil jsem si nakonec pochopitelne Mondeo😊),ale mozna je to tim ,ze jsem porovnaval Mondeo na 17 a Lagunu na 16, mondeo se tolik nenaklani a nerovnosti zehli srovnatelne. Pro me byl ale jednim z rozhodujicich faktoru prostor a spolehlivost, takze Mondeo a v benzinu, protoze ultramodernim dieselum neverim (Puvodne jsem mel ovsem zalusk taky na turbodiesely)
Pokud muzu doporucit, bez do Fordu, ale pozor na ten motor-TDCI se z pocatku vyroby dost sypaly. Takze spis od r.v.2002 a z Nemecka, kde je predpoklad, ze do toho nekdo netankoval naftu u Unicornu, ktera je o 1Kc levnejsi. Pokud nevis jak si auto dovezt, tak napis, hodim sem par informaci.
Kazde z tech aut ma sve pro a proti. Myslim, ze motoricky jsou na tom oba stejne (pokud teda srovnavam nejbeznejsi 96kWTDCIa 88kwDci).TDDi nepocitam, protoze to je traktor.Vybavou a designem karoserie vede Laguna, prostornosti a jizdnimi vlastnostmi Mondeo. Nize zminovany nedostatek ve vzhledu ovladacu-interier mi prijde mnohem povedenejsi u Mondea (verze GHIA) nez u Laguny, ktera na me pusobi dost lacinym dojmem, ale to je vec nazoru. Jeden ma rad vdolky, jiny zase holky 😜 Kazdopadne se ridic v Mondeu citi vic "obklopen" nez v lagune, ktera pusobi trosku prilis "vzdusne"
Mam dva metry a v lagune si za sebe nesednu, v Mondeu jo-vzadu je mista fakt hodne.
Jizda ve Fordu je citelne jistejsi nez v Lagune (pozn. koupil jsem si nakonec pochopitelne Mondeo😊),ale mozna je to tim ,ze jsem porovnaval Mondeo na 17 a Lagunu na 16, mondeo se tolik nenaklani a nerovnosti zehli srovnatelne. Pro me byl ale jednim z rozhodujicich faktoru prostor a spolehlivost, takze Mondeo a v benzinu, protoze ultramodernim dieselum neverim (Puvodne jsem mel ovsem zalusk taky na turbodiesely)
Pokud muzu doporucit, bez do Fordu, ale pozor na ten motor-TDCI se z pocatku vyroby dost sypaly. Takze spis od r.v.2002 a z Nemecka, kde je predpoklad, ze do toho nekdo netankoval naftu u Unicornu, ktera je o 1Kc levnejsi. Pokud nevis jak si auto dovezt, tak napis, hodim sem par informaci.
Souhlasim s tebou v hodně věcech. Možná stojí za to si uvědomit, na co člověk auto potřebuje. Já ho mám jako firemní, tj. jezdím v něm sám, maximálně ještě s jedním člověkem. Navíc mi u Laguny vyhovuje sportovnější vzhled, hlavně zadní část mi příde hodně povedená.
Pokud bych hledal rodinný náklaďák, kam sbalím kočár, tašky na víkend a psa, asi bych se taky zaměřil na Mondeo, protože kufr u Laguny neni zrovna největší (i když v porovnání s Volvem V40, který jsem měl předtím, je to obr).
Co se týče jízdních vlastností, asi hodně záleží na kolech - já měl situaci přesně opačnou - na laguně mám 17", kamarád na Mondeu 16" - proto ten rozdíl ve prospěch Laguny v mém případě.
Hlavně se mi u tohohle auta líbí spousta technických fíčur, který ale jiného můžou štvát... automatický otevírání a zamykání dveří, otevírací okno na kufru, to, že auto nejen rozsvítí kontrolku, ale navíc ti příjemným hlasem prozradí, co se děje, kontrola tlaku v pneumatikách - to je jen pár drobností, který opravdu potěšej. A u Mondea je člověk nenajde...
Pokud bych hledal rodinný náklaďák, kam sbalím kočár, tašky na víkend a psa, asi bych se taky zaměřil na Mondeo, protože kufr u Laguny neni zrovna největší (i když v porovnání s Volvem V40, který jsem měl předtím, je to obr).
Co se týče jízdních vlastností, asi hodně záleží na kolech - já měl situaci přesně opačnou - na laguně mám 17", kamarád na Mondeu 16" - proto ten rozdíl ve prospěch Laguny v mém případě.
Hlavně se mi u tohohle auta líbí spousta technických fíčur, který ale jiného můžou štvát... automatický otevírání a zamykání dveří, otevírací okno na kufru, to, že auto nejen rozsvítí kontrolku, ale navíc ti příjemným hlasem prozradí, co se děje, kontrola tlaku v pneumatikách - to je jen pár drobností, který opravdu potěšej. A u Mondea je člověk nenajde...
Ja se te elektroniky asi moc bojim..Jednou jsem se nemohl dostat do Oktavky, co mela zaslepene zamky, protoze dosla baterka v ovladaci. Kvuli takovehle prkotine mi ujel zajezd na hory😞
no takovou elektroniku má snad mondeo taky ne? Pravda je, že co v tom autě neni, to se nepodělá.
Ale když ono to je tak šikovný 😉
Ale když ono to je tak šikovný 😉
Bude záležet na konkr. kuse a jeho historii.Vím o průserové Laguně ale i Mondeu(jeté) i o naprosto bezproblémových.
U prvních Lagun byl problém s elektonikou, teď už OK.
U prvních Mondeo TDCi s palivovým čerpadlem-materiál,"vydrolování materiálu", buď špatné tep. zpracování nebo kavitace.Nic jiného to být nemůže-už také OK.
Ty 17´´ gumy na Laguně posunou podvozek zcela jinam, než je u Laguny běžné s 16´´, ale je to tvrdé až moc(to je můj subjekt.názor, která má i tvrdá sedadla a podvozek-udělali jakýsi sport. balíček).Někdy před rokem.
Já bych dnes šel do Avensise, asi optimální auto. Spíš určitě. Bude dražší.1,8 benzín, ticho,pohodlí,kufr,spolehlivé. 😉
U prvních Lagun byl problém s elektonikou, teď už OK.
U prvních Mondeo TDCi s palivovým čerpadlem-materiál,"vydrolování materiálu", buď špatné tep. zpracování nebo kavitace.Nic jiného to být nemůže-už také OK.
Ty 17´´ gumy na Laguně posunou podvozek zcela jinam, než je u Laguny běžné s 16´´, ale je to tvrdé až moc(to je můj subjekt.názor, která má i tvrdá sedadla a podvozek-udělali jakýsi sport. balíček).Někdy před rokem.
Já bych dnes šel do Avensise, asi optimální auto. Spíš určitě. Bude dražší.1,8 benzín, ticho,pohodlí,kufr,spolehlivé. 😉
Nový videoweb s testy auťáků na [odkaz] Dnes Masserati Quatroporte, H2 a Honda Civic osmé generace - testováno první auto dodané do střední Evropy! Stream v nejlepší kvalitě na českém internetu! Fotky, diskuze.
Ahoj, stejne dilema jsem resil na zacatku roku 2005. Me rozhodnuti je Renault Laguna Grandtour 1,9 DCi E😜resion 88 kW r.v. 2002, mela najeto 120000km. Zatim jsem spokojeny, investice do servisu zatim asi 50000 Kc, zavady nic neobvykleho [mel jsem predtim Ford Mondeo r.v. 1996 model 97 1.8 benzin a bylo to podobne], tj. olej, fitry, rozvodovy remen, brzdy, atd. z toho co by nemuselo byt je treba ovladac spousteni oken ale ..........
Proc jsem se rozhodl pro Lagunu? Jednoznacne z hlediska bezpecnosti. Jedine co mi vadi je to ze jsem si zvykl na vetsi kufr v Mondeu. Nove Mondeo ma dokonce vetsi kufr nez to stare ale bohuzel bezpecnost ma spatnou. Nakonec se mi ta Laguna zacala i libit vzhledove.
Plusy a minusy obou vozu.
Mondeo 1997 i 2002
plus-kufr,vyhrivane predni sklo,tvrdsi sedadle,vic prostoru pro posadku
minus-bezpecnost
Laguna
plus-bezpecnost, v mem pripade i automaticka klimatizace a xenony
minus-mensi kufr, mekci sedadla a stisnenejsi prostor pro posadku
Spotrebu jsem mel u Mondea 1997 1,8 benzin 7,6/100, u Laguny 2002 1,9 diesel 6/100.
Tak to je zatim vse co me napadlo, pokud jeste neco chces rad odpovim
V.
Proc jsem se rozhodl pro Lagunu? Jednoznacne z hlediska bezpecnosti. Jedine co mi vadi je to ze jsem si zvykl na vetsi kufr v Mondeu. Nove Mondeo ma dokonce vetsi kufr nez to stare ale bohuzel bezpecnost ma spatnou. Nakonec se mi ta Laguna zacala i libit vzhledove.
Plusy a minusy obou vozu.
Mondeo 1997 i 2002
plus-kufr,vyhrivane predni sklo,tvrdsi sedadle,vic prostoru pro posadku
minus-bezpecnost
Laguna
plus-bezpecnost, v mem pripade i automaticka klimatizace a xenony
minus-mensi kufr, mekci sedadla a stisnenejsi prostor pro posadku
Spotrebu jsem mel u Mondea 1997 1,8 benzin 7,6/100, u Laguny 2002 1,9 diesel 6/100.
Tak to je zatim vse co me napadlo, pokud jeste neco chces rad odpovim
V.
Ahoj, jen se chci zeptat, jak je na tom Mondeo z roku 2000 se spolehlivostí? Najeto cca 130 tisíc, motor benzin 1,8. Mám ženu na mateřský a 3 děti, tak potřebuju něco spolehlivého, s čím se bude jezdit do školy, školky, na víkendy, ale v létě i do Francie. Samozřejmě nemůžu cpát moc peněz do servisů. Díky 😄.
hlenn.clacsson: Jestli to auto má skutečně 130 000 km a nejezdilo s ním nějaké hovado, tak ti najde dalších 130 000 bez zásadních problémů. Pro jistotu vyměnit rozvoďák (měl by se ve 150tkm, ale věř tachometru 😒). Jinak by měla stačit běžná údržba typu olej, voda, brzdové destičky, možná kotouče (záleží na zacházení). Každopádně před koupí doporučuju prohlídku u forda, ta základní je za pusu a oni vědí, na co se mají dívat.
Lagunu mame v praci, cituji hlavniho uzivatele: "Jak ta automobilka muze jeste existovat?" Co se tyce elektriky a elektroniky uz se stihlo porouchat zy ty necele tri roky skoro vse. Ale je to zatezovane sluzebni auto! Osobne se mi nelibi provedeni a dizajn interieru, proti Mondeu mi prijde Francouz pohodlnejsi, ale ja mam radsi Nemeckou ergonomii a jistejsi podvozek. Preferoval bych tedy Mondeo. V dilnach se rika, ze u techto tezce preplnovanych modernich dieselu je to dost o stesti, protoze uz jsem sedel v novem Volvu S40 ( TDCI ) s menenym turbodmychadlem!!! A to ma nove TDCi dobrou povest! Navic mi prijde prostor v Lagune taky stisneny ( na tak velke auto ), vse na mne pada a sedacky jsou na dlouhe trasy moc mekke. Tot muj nazor...
Lagunu neznám, nemůžu posudit, Mondeo už máme v rodině a jsou s ním dobré zkušenosti. Spolehlivé, velké, dobré jízdní vlastnosti. Problémy se vstřikovači byly, to auto je z roku 2002, vyměněny v rámci záruky. Já koupil z roku 2004, TDCi 96 kW kombi Ghia v automatu, teď jsem na to dal ještě kola 18" a je to parádní svezení. A hláškám o zastaralém interiéru moc nerozumím, já mám auto po faceliftu, kdy i interiér předělali a líbí se mi. Elektronických fíčur je v tom taky dost, podívej se na cmc.fordclubs.org.
Mondeo poznám len z krátkzch jázd, takže môj dojem - veľké auto najmä pre dlháňov, nemecký interiér, ale lepšia jazda pre vodiča ako v Lagune.
Laguna 1,8 16V, 11/2001, cca 65.000 km😒br />
+ komfort, materiály, odhlučnenie, servis 30.000 km, dobrý motor
- poddimenzovaná predná náprava, neistá jazda pri prudkých manévroch (nie pre športovcov)
Z praxe😒br />
Poruchy: regulátor osvetlenia budíkov (v záruke), cca 30.000 k výmena tyčiek predného stabilizátora (cca 4.000 Sk), inak nič
Priestor: ak nevozíš basketbalistov, alebo nemáš 150 cm nohy >😁 , budeš spokojný ty aj ostatní v aute....
Spotreba: mesta cca 8,5 l, mimo 5,5-7 l (príklad - cca 600 km, 6,7 l, priemer 93 km/hod
Na záver: Moje prvé auto v ktorom som si spomenul na reklamu BMW - domov sa vraciaš vždy tou dlhšou trasou.....
Laguna 1,8 16V, 11/2001, cca 65.000 km😒br />
+ komfort, materiály, odhlučnenie, servis 30.000 km, dobrý motor
- poddimenzovaná predná náprava, neistá jazda pri prudkých manévroch (nie pre športovcov)
Z praxe😒br />
Poruchy: regulátor osvetlenia budíkov (v záruke), cca 30.000 k výmena tyčiek predného stabilizátora (cca 4.000 Sk), inak nič
Priestor: ak nevozíš basketbalistov, alebo nemáš 150 cm nohy >😁 , budeš spokojný ty aj ostatní v aute....
Spotreba: mesta cca 8,5 l, mimo 5,5-7 l (príklad - cca 600 km, 6,7 l, priemer 93 km/hod
Na záver: Moje prvé auto v ktorom som si spomenul na reklamu BMW - domov sa vraciaš vždy tou dlhšou trasou.....
Ani jedno z toho není špatné auto, záleží na prioritách. Ty rozdíly nejsou nikde dramatické. Motoricky si nemají co vyčítat. Spolehlivost je u TDCi i dCi prašť jako uhoď, mondeo mělo problémy se vstřikovači - které ale výrobce řešil v rámci záruky, laguna má zase turbo citivější na zacházení, pokud to někdo honí, tak mu dlouho nevydrží (cca 100 000km) - což ovšem renault nijak neřešil. Co se týká bezpečnosti, Laguna má o hvězdičku víc v NCAP, ovšem i díky dost speciální konstrukci karoserie a použitým materiálům je jakákoliv oprava po bouračce dost drahá (bouranou lagunu raději nebrat). Mondeo má zase bez diskuze lepší podvozek, takže horší pasivní bezpečnost vyvažuje lepší aktivní. V laguně je spousta úžasných vychytávek (automatické stěrače, karta místo klíče, kontrola tlaku v pneu,...), které někdy nefungovaly ani jako nové, s tím má laguna velký problém a často platí, že se nepokazí jenom to, co v autě není. Po stránce servisu, mondeo je na tom lépe (míň se kazí a líp/levněji se opravuje), navíc nejsou nijak drahé originální díly - které ale je zase velmi vhodné používat, neoriginály mondeu moc nechutnají, zvlášť brzdy a podvozkové díly.
Stejně to rozhodování nakonec bude o tom, že se jedno z aut někomu víc líbí a logické argumenty půjdou stranou.
Stejně to rozhodování nakonec bude o tom, že se jedno z aut někomu víc líbí a logické argumenty půjdou stranou.
Řešením je také Lagunu2 s "vychytávkama" nebrat.Přínos, že mi ukazuje tlak v pneumatice je nulový,stejně, když začne pršet,dají se stěrače zapnout páčkou-to platí i pro jiná auta.Známý má Touareg přes2 mil a signalizace tlaku v pneu trvalý problém.Už z toho šílí...Prostě se těm věcem vyhnout-až na tu kartu,to nejde.
Jízdní vlastnosti-asi záleží na modelu a tuhosti podvozku.Sport Edition stíhá v zatáčkách M6 či Hondě a ESP ani nebliká.Konečně-víceprvek jako samospasitelnost jízdních vlastností je iluze, protože zejména u jetého je otázka, v jakém stavu jsou pouzdra podélných a příčných ramen-bavíme se o ojetině,že?
Z našich silnic nic moc, takže jízní vlastnosti mohou být i drobet jiné, než u nového.
Turbo-každé turbo, kde se nedodržují zásady provozu a ty se tu na jiných diskusích řešily x-krát, tak odejde. Nebo naopak vydrží-každé. Rozhodující je, ne KDO jej vyrobil, ale JAK s ním KDO zacházel-spíš s motorem, než s turbem, to dá rozum.
Já bych si nevybral z těch dvou ani jedno a koupil Toyotu Carinu nebo M626.
Jízdní vlastnosti-asi záleží na modelu a tuhosti podvozku.Sport Edition stíhá v zatáčkách M6 či Hondě a ESP ani nebliká.Konečně-víceprvek jako samospasitelnost jízdních vlastností je iluze, protože zejména u jetého je otázka, v jakém stavu jsou pouzdra podélných a příčných ramen-bavíme se o ojetině,že?
Z našich silnic nic moc, takže jízní vlastnosti mohou být i drobet jiné, než u nového.
Turbo-každé turbo, kde se nedodržují zásady provozu a ty se tu na jiných diskusích řešily x-krát, tak odejde. Nebo naopak vydrží-každé. Rozhodující je, ne KDO jej vyrobil, ale JAK s ním KDO zacházel-spíš s motorem, než s turbem, to dá rozum.
Já bych si nevybral z těch dvou ani jedno a koupil Toyotu Carinu nebo M626.
Mrkni na [odkaz]
Mám Lagunu GT 2,2dci, r.v. 2002. najeto měla 96000, nechal jsem si od známého v servisu vyjet servisní historii auta - kromě pravidelných prohlídek a výměny čelního skla zhola nic. Auto je v plné výbavě včetně kůže a navigace, jízdní vlastnosti vynikající.
Závady během provozu: vadné čidlo teploměru (nové 1700) a hučící přední ložiska (6000). Najezdil jsem zatím přes 10 tkm a jsem maximálně spokojenej.
Mondeo má kamarád, takže můžu porovnávat - možná je to jen můj názor, ale mě zevnitř ani zvenku nesedí - ovladače v interiéru jsou jak z konce 80. let, je výrazně hlučnější než Laguna (2,0 tdci), má horší dynamiku. Jedinou výhodou je podle mě větší vnitřní prostor.
Když budeš chtít, přijeď si Lagunu prohlídnout 😄