0
Po pár letech jsem opět na fóru. Jak říkají předřečníci. Sadu kroužků můžeš koupit u firem co dováží díly motoru Kolbenschmidt (v Brně tuším HN motor). U firem jako Elit, Stangl atd. to nehledej, ti berou jen rychle obrátkové zboží (světla, řemeny atd.) a maximálně mají plechařinu. Jinak ten polomotor si můžeš koupit klidně u prvního Forda za hranicemi a rozhodně za míň, než nabízí naši vydřiduši. Pamatuji, jak mě kdysi nabízeli hlavu na Sierru 1,8 TD za 35-40 tis. Na radu opraváře jsem zajel k nejbližšímu Fordu do Vídně a tam stála hlava jako Austausch (výměnou za prasklou) 13 tis. a to jsem dostal komplet sadu včetně vačky, všech těsnění, šroubů, ucpávek atd. Teď už si nepamatuji, ale myslím, že tam byly i rozvoďák.
Přejít do diskuze
Chci se jenom zeptat, jak jsi poznal, že jsou to zapečené pístní kroužky, čím se to projevovalo? Díky
Jak říká zadek524,nebo třeba já spolupracuju s firmou KS Motorservis v Ústí nad Labem,dodávají výrobky Kolbenschmidt za velmi slušné ceny.
Tel číslo ale momentálně nějak nemůžu najít,ale na informacích Vám ho dají.
Tel číslo ale momentálně nějak nemůžu najít,ale na informacích Vám ho dají.
Zdravím,
mám drobný problém, dovezl jsem si z Německa Ford Mondeo 1,8 92 kW r.v. 2001 - nový typ. Po všech peripetiích jsem přišel na to, že jsou v motoru zapečené pístní kroužky 😒 a originál Ford je nemá jako ceníkovou položku (dodává pouze polomotor za cca 50.000). Prosím o radu, kde bych mohl pístní kroužky sehnat, protože se mi fakt nechce dávat takové prachy do opravy.
Předem díky
mám drobný problém, dovezl jsem si z Německa Ford Mondeo 1,8 92 kW r.v. 2001 - nový typ. Po všech peripetiích jsem přišel na to, že jsou v motoru zapečené pístní kroužky 😒 a originál Ford je nemá jako ceníkovou položku (dodává pouze polomotor za cca 50.000). Prosím o radu, kde bych mohl pístní kroužky sehnat, protože se mi fakt nechce dávat takové prachy do opravy.
Předem díky