Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu
Zpět na článek

4 komentáře

chtěl bych si vybrat mezi těmito mými favority malých MPVaut budu rád za každou radu zkušenost či názor na tyto vozy nebo klidně doporučení . pomůžete v rozhodnutí??díky všem dobrým lidem
Radim70
pozor na mišáka.. u Spacestaru odcházely... a teď si nevzpomenu přesně co, ale chodím na pivko s kolegou, který pracuje u Mitshubishi a povídal že kolem 100 tis. km odchází všem nějaká věc v motoru která stojí cca. 80 tis. a většinou po záruce.. raději si to ještě zkus ověřit.
Avital: u Space Staru, a to výhradně s motorem 1,8 GDI odcházejí (či spíše odcházely) hydroštely, navíc dokonce mnohem dřív, než ve 100 tis. km. Oprava stojí nikoli 80 tis. Kč (to možná v pražském ESOcaru, kde nevědí, co si za opravy říct - prostě neznají meze...), ale v běžném značkovém servisu cca 30 tis. Kč. V zásadě se jedná o výrobní vadu a je primárně chybou zákazníků, že si nedokázali zjednat nápravu v rámci záruky.
Když jsem vybíral ojeté small MPV, byli mezi nimi i Premacy, Scenic, Picasso a Space St.. Nakonec mám Premacy. Bez toho, aniž bych se s ním svezl jsem ho vyloučil z výběru hned na začátku a to kvůli menšímu zav. prostoru, rozvoru a var. interiéru. Premacy mám rok (DiTD 66kW, r.v. 2000) a zatím OK. Používaná v různých jízdních režimech a se spotřebou 6,5 - 7,5/100 km. Motor je trochu hlučnější než u francouzů, ale zase až takový „traktor” to není, jak tvrdí zastánci benzínu. Mých předchozích 8 aut bylo benzínových, ale zvykl jsem si celkem v pohodě.