pt 2,4 nejede za tím si stojím, je to stejně dynamický jako třeba ta zminovaná 1,6....fakt bída a ta spotřeba je hrozná, má to kámoš jehož auto jsem taky řídil a tohle mi potvrdil, a k tomu automatu??? to je něco hroznýho... auto bylo v cajku takže žádná závada...
2.4 nejede? Sou mi novinky. Dyt ta už se dávala do modelů Chrysler Stratus/ Plymouth Breeze. Tyto vozy vážili cca 1500 Kg. Kolik má PT? Takže jak to může nejet? Automat je prvních PT stále tentýž 4 st., který se dával rovněž u do Stratusu. Spotřeba musí být tak kolem 10, pokud se s tím nejzdí brzda plyn.
Ono i s oktávkou 1,6 jde jezdit za 14....
Sohlasím s tím že 2,0 je slabá, ale 2,4 už je o hodně lepší. Samo šiknul by se takovej V6 2,7 ze Sebringu, jenže by se tam asi nevešel...
Ono i s oktávkou 1,6 jde jezdit za 14....
Sohlasím s tím že 2,0 je slabá, ale 2,4 už je o hodně lepší. Samo šiknul by se takovej V6 2,7 ze Sebringu, jenže by se tam asi nevešel...
no já jsem pt cruiserem najel všeho všudy 250km, ale... nechtěl bych to
nejede to a hrozně to žere(2,4 normální-spíš spořivější spotřeba 12,svižná 16...) , automat je v tomhle autě tak stupidní že je to napováženou(a to mám některé automaty rád) a na prášky,auto je blbě vyvážený a i tam kde bmw na sněhu jede v klidu má tohle problémy, brzdy normální a nicmoc nevydržej, je v tom i docela hluk od motoru, často odcházej ložiska a poloosy, jinak zajímavý auto, zajímavý všechno uvnitř,budí pozornost,celkově je ale jen retro a technicky neuvěřitelnej podprůměr,byl jsem z toho zklamanej
pokud bych tedy musel jít do ptcka určitě bych šel do dieselu a manuálu
nejede to a hrozně to žere(2,4 normální-spíš spořivější spotřeba 12,svižná 16...) , automat je v tomhle autě tak stupidní že je to napováženou(a to mám některé automaty rád) a na prášky,auto je blbě vyvážený a i tam kde bmw na sněhu jede v klidu má tohle problémy, brzdy normální a nicmoc nevydržej, je v tom i docela hluk od motoru, často odcházej ložiska a poloosy, jinak zajímavý auto, zajímavý všechno uvnitř,budí pozornost,celkově je ale jen retro a technicky neuvěřitelnej podprůměr,byl jsem z toho zklamanej
pokud bych tedy musel jít do ptcka určitě bych šel do dieselu a manuálu
Tak ten motor je z Mercedesu kde je znám pod označením 220CDI. Výhody PTíčka jsou hlavně v tom, že má plochou podlahu a velmi dobře se z toho dá udělat celkem slušná dodávka. Jinak je to auto pro ti kteří k tomu mají vztah, stylem a pojetím je to pro stejné lidi kteří mají rádi nového Brouka. Ostatní spíš šáhnou po něčem jako je Scenik, Zafira atd...
Na autoscoutu.de jsem zjistil, že v Německu se dá v pohodě pod 10 000 Eur koupit tenhle krasavec v naftě, tak to bude asi moje volba. Na diesely jsem zvyklej, navíc to nebude tak hladový a i v recenzích vychází traktor jako nejlepší a nejdoporučovanější motorizace. No, půjdu se s tím někam do autosalonu projet a uvidíme....
Tohle auto se mi zdá stále hezčí a lákavější, navíc jich moc nejezdí. Zbývá už jen došetřit chechtáky 😁
Tohle auto se mi zdá stále hezčí a lákavější, navíc jich moc nejezdí. Zbývá už jen došetřit chechtáky 😁
Jen toliko že ten R4 2,0 pochází ještě z Neonu a opravdu se musí "točit" . Je to o něm známé. 2,4 je rozhodně lepší
Zdravím,
s PT Cruiserem jsem sice jel jen na předváděčku (ca. 15 minut), ale aspoň něco málo říct můžu. Byl to benzín 2.0 s manuálem.
1. Podvozek, řízení a řazení: velmi příjemné překvapení. Čekal jsem měkký houpavý podvozek a přeposilované řízení, ale kdepak. Řadící páka je sice celkem dlouhá, ale nijak to nevadí, kvalty tam padají bez problémů.
2. Motor mě naopak nepřesvědčil - málo táhl "odspoda", musel se nečkaně točit, aby auto alespoň trochu jelo.
3. Design je věc vkusu, mě se moc a moc líbí. Mimochodem inovované provedení má úplně jinou (taky hezkou) palubovku.
4. Spousta místa i pro mých 192 cm a přes 100 kg.
Čili můj závěr: PT Cruiser ano, ale buď s dieselem 2.2 CRD nebo s motorem 2.4 benzín. A GT s 2.4 turbo benzín bude asi fantastické.
s PT Cruiserem jsem sice jel jen na předváděčku (ca. 15 minut), ale aspoň něco málo říct můžu. Byl to benzín 2.0 s manuálem.
1. Podvozek, řízení a řazení: velmi příjemné překvapení. Čekal jsem měkký houpavý podvozek a přeposilované řízení, ale kdepak. Řadící páka je sice celkem dlouhá, ale nijak to nevadí, kvalty tam padají bez problémů.
2. Motor mě naopak nepřesvědčil - málo táhl "odspoda", musel se nečkaně točit, aby auto alespoň trochu jelo.
3. Design je věc vkusu, mě se moc a moc líbí. Mimochodem inovované provedení má úplně jinou (taky hezkou) palubovku.
4. Spousta místa i pro mých 192 cm a přes 100 kg.
Čili můj závěr: PT Cruiser ano, ale buď s dieselem 2.2 CRD nebo s motorem 2.4 benzín. A GT s 2.4 turbo benzín bude asi fantastické.
Komu je to málo, může šáhnout po turbu s 220 HP. Je ale nutno si uvědomit že PTčko rozhodně není žádnej sporták. Kdo chce sportovní výkony,at si koupí starší Camaro nebo když se plácne přes kapsu novou Vette....