Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu
Zpět na článek

14 komentářů

Stará sirka 1,8 TD dosluhuje, tak se poohlížím po novějším. Nejspíš v benzínu do 1,8 l.
P 406, Vectra, mazda 626, ochcavka, passat, mondeo, laguna, BMW 3,5, xantia, audi, ...... je toho moc, osobne bych sel do mondea, kolem tech 200000 se uz da sehnat ten novy model,nevim jak jsou na tom motory.
Sory ze do toho skacu,ale sel bych do Avensise 1.8 16 vent.Skvela spotreba vyborna spolehlivost a pohodlne velke auto.
Já bych do 200 tis. koupil fabií combi 1.9 sdi,nebo 1.4 16V.Levné díly,dobrý servis
A čo tak Fiat Marea Combi?S motorom 1,9 JTD celkom slušná kombinácia.
Ja bych bral cokoliv, krome te fabie SDI - to fakt vubec nejede, ani v sedanu :!: Bral bych maximalni vybavu treba u Vektry, Mondea a podobnych vseobecne podcenenych aut 😄

(Ja bych si teda osobne koupi Omegu 3.0MV6 za polovicni prachy, ale chapu, ze to neni auto pro kazdeho. Navic uz jednu mam v sedanu >😁 )
A co Astra II kombi? Díval jsem se na inzeráty a dá se sehnat v pohodě 5 let stará kolem 150 tis. Nikdy jsem moc Oply nemusel, ale ta II vypadá celkem dobře. Díly jsou levnější jak na Fordy i origoš servis, spousta ND z druhovýroby. Největší mínus vidím v tom, že zrovna kombíky jezdily často jako služební.
Resim podobny problem a mymi favority jsou BMW 525 tds E39 a nebo Lancia Lybta 2,4 JTD, nevim mozna to nakonec dopadne jeste jinak, ale prozatim hledam neco takoveho
nejak mi to uteklo jasne ze Lybra
skoro cokoliv nejlépe po prvním majiteli, servisní knížkou, nestáhnutým tachometrem, nekuřákovi... 😉 teď si říkám, a je to vůbec možné sehnat...??? 8-s 😊
A co Subaru Legacy kombi?
Ta Astra by asi nebyla spatnou volbou, ale za ty prachy bych asi koupil Ochcavku, nebo neco takoveho... Kdyby ti tak neslo o kufr, tak spatnou volbou neni ani A4 Avant 1,8T
fakt tezky. benzin do 1.8 litru ti chvalim. neco jako pisel moreli - 406, mondeo, laguna, xantia. co se tyce ostatnich doporuceni - fabia 1.9 sdi urcite ne, 16V mozna ale jak uz to byva v pripade skodovky - nadhodnocena. krom toho fabia je jina trida, ze. fiat marea weekend muze byt velmi dobra volba - pokud vyberes spravny kus. jinak dobre to taky napsal haya1 - prvni majitel, serviska, bez tezke havarky v dobrem stavu - ale sezen to 😉 a co se tyce oktavek... nadhodnocene. coz by se pak teoreticky melo vratit pri prodeji. jinak ma vsechny vyhody jednoho z nejrozsirenejsich ceskych aut.
mondeo 1,8 je lenivá mrcha - nedoporučuji