0
Mmm.. Nerek bych, ze se za 70tis. koupi pouze prvni generace Clia. Spis si myslim, ze by to byla akorat faceliftovana..
Přejít do diskuze
Ja bych bral asi taky Punto. Clio za 70000 se da koupit jen prvni generace, Ka je zas oproti ostatnim nejmensi a Saxo to nevim je takovy nenapadny. Na druhou stranu Punto za 70000 bude nejaky z prvnich let vyroby takze budes mit tezky vyber
Punto, urcite a kazdopadne, nemuzu moc rikat, mam ho asi jenom 3 tydny, ale jezdi skvele a vubec se mi libi vic nez cely ten seznam v prvni zprave tohoto temata. Takze ber punto. jenom je otazka, jestli sezenes dobry kus do 70000. Musis hledat 😄
Z této čtveřice bych si vybral Clio. Měli jsme ho několik let (konkrétně benzín 1.2, r.v. 90), vzhledem k obsahu slušná akcelerace, za dobu co jsme ho měli nikdy nezklamalo.
Punto r.v. 96 má již několik let známý a nestěžuje si.
Ford Ka má kámoška a taky si nestěžuje.
Podle mě nezáleží ani tak na značce, jako na konkrétním stavu vozidla. Takže hledat, hledat a naleznout nějaký pěkný kousek.
Co se týče motoru, tak určitě benzín, obsah 1.2 nákupní tašce bohatě stačí.
Punto r.v. 96 má již několik let známý a nestěžuje si.
Ford Ka má kámoška a taky si nestěžuje.
Podle mě nezáleží ani tak na značce, jako na konkrétním stavu vozidla. Takže hledat, hledat a naleznout nějaký pěkný kousek.
Co se týče motoru, tak určitě benzín, obsah 1.2 nákupní tašce bohatě stačí.
Z těchto aut asi PUNTO 1.2 , ale musíš hooooodně dlouho vybírat, jako u všech aut v této cenové hladině- navíc u punta těch 1.2jek moc nebylo.