0
Nova 207 je opravdu moc pekna a to i ve skutecnosti.Porve jsem ji videl asi pred mesicem v Trnave, kde se ty potvurky vyrabeji.Zdalky vypada super, ale po blizsim ohledani je to docela hruza co se tyce dilenskeho zpracovani.Licovani uplne v * a to pominu "malickosti", ze nesly dovrit pate dvere, pry moc hrube tesneni >😁 .Proste francouzky sekernicky zpusob, ale auto to je designove moc hezke.
Přejít do diskuze
to:Tommy181
Nejvíc se mi líbí ti, kteří hrozně chtějí 206-ku, díky úspěchům 206 WRC v rally. Daj si na to samolepky WRC, samolepku na víčko od nádrže, dozadu křídlo a pod kapotou mají vynikající motor 1.1, který má úžasných 44kw >😁 >😁 >😁 . Viděl jsem jak se snažil předjet Favorita 136L (má myslím 46kw) ve stoupacích pruzích a protože se blížil vrchol, kde už byl zase jeden pruh a jeli vedle sebe odhadem asi 110 km/h, tak ten v tom Favoritu dal za čtyři, dupnul na to a ujel mu >😁 >😁 >😁
Nejvíc se mi líbí ti, kteří hrozně chtějí 206-ku, díky úspěchům 206 WRC v rally. Daj si na to samolepky WRC, samolepku na víčko od nádrže, dozadu křídlo a pod kapotou mají vynikající motor 1.1, který má úžasných 44kw >😁 >😁 >😁 . Viděl jsem jak se snažil předjet Favorita 136L (má myslím 46kw) ve stoupacích pruzích a protože se blížil vrchol, kde už byl zase jeden pruh a jeli vedle sebe odhadem asi 110 km/h, tak ten v tom Favoritu dal za čtyři, dupnul na to a ujel mu >😁 >😁 >😁
206 nemala pekny interier.Boli tam take zaujimave plasty na pristrojovke.
Ale teraz to vyzera dobre.Dobry povrch palubnej dosky ma aj Octavia Tour.
Je to na dotyk makke a dobre spracovane.Teda aspon SLX 2,0 85 KW >😁
KOMBI
Ale teraz to vyzera dobre.Dobry povrch palubnej dosky ma aj Octavia Tour.
Je to na dotyk makke a dobre spracovane.Teda aspon SLX 2,0 85 KW >😁
KOMBI
407 a 607 krásne autá,keby nefandím fiatu tak urcite Peugeotu .Krásny dizajn,dobré motory HDI co dodat
A citrony nemusím
A citrony nemusím
Kvalita je stejná, ale pro mě má citroen ošklivý a nepřehledný interier 😒 jinak zvenku jsou ty auta pěkný.