0
Potřeboval bych poradit.Chci si pořídit ojety auto a rozhoduju se mezi R.Lagunou 2,Peugeotem 406 a Nissanem (Almera,Primera)Chtěl bych auto z Automat.Přev.Většinu Km.najezdim po Praze a víte jak to tam vypada >😒] Dekuji za vaše rady >😁
Arnold Hackel
0
při této příležitosti bych chtěl trochu varovat před automaty francouzké provenience. Nedokázaly vždy bezchybně pracovat ani jako nové, ojetinu je pak zbytečné zmiňovat... Nissan Almera sice nebude tak bohatýrsky vybavený, zato by mohl celkem obstojně fungovat... Doporučil bych 1.8 aut. (od rv 2000) a 1.6 (do rv 2000). Primera byla ve všech ohledech lepší-až na tu automatiku CVT u objemu 2.0. Je to variátor, který sice má nekonečné množství teoretických převodů, ale v praxi papá o 2L více než manuál a dynamika se blíží šestnáctistovce. Pokud bys přece jenom chtěl francouze, pak s automatem( s oběma očima zavřenýma) by to mohl být P 406 2.0 aut (čtyřstupňový aut. BVA) od rv 1998.
0
Diky moc za názory ještě mě zajima váš názor na Opel Vectra B s automatem?Tam by to mělo bejt O.K vždyt je to GM a kdo ma větši zkušenosti s automatem než amíci
Arnold Hackel
0
Vectra měla jeden z nejlépe fungujících automatů v této třídě. Pokud je technicky v pořádku, řadí bez výrazných rázů a poměrně spolehlivě. Jedná se o klasický čtyřst. automat s ekonomickým, sportovním a zimním režimem. Nároky na spotřebu se pohybují kolem 0.5 až 1L navíc-což je přijetelné. Ideálním kompromisem je spojení s motorem 2.0 16v 100kW. Při menších nárocích by snad mohl stačit i 1.8, to už každý musí vyzkoušet co mu vyhovuje. Pokud jsi tedy opravdu zvážil rizika která automat obecně přináší, mohla by Vectra být dobrou volbou.
Doporučoval bych Ti Lagunu, ale jenom jestli nemá plnou výbavu v elektrice, která je velkou slabinou tohoto vozu. Plně elektricky vybavené Laguny mají docela poruchovou elektroniku, ty méně vybavené jsou docela spolehlivé.
Nemám sice automat ale najezdil jsem 25 000 s novou Lagunou v plné výbavě a žádné problémy nemám vše funguje jak má jen je třeba dával pozor na pokuty.
Laguna II 2,0T GT 205 koní
Laguna II 2,0T GT 205 koní
Mužeš mi specifikovta ryzika automaticke přev.?Když to tak pozoruji možna ještě zvážim jestly auto. mebo manual :shock: :shock: :shock:
vzpomněl jsem slovo rizika. Tak něco o nich: automatická převodovka u ojetých vozů je rizikem sama o sobě. Kombinuje totiž 3 potenciální problémy naráz : Mechanika/ hydraulika/ elektronika. Už jsem to tady někde psal že mám zkušenosti jednak dlouhodobé (z vlastních vozů), a jednak krátkodobé (z několika stovek aut, která mi jakožto prodejci ojetin prošlo rukama). Z deseti ojetých vozů stáří cca 10 let mají tři tuto převodovku v plně funkčním stavu, dalším třem funguje resp nefunguje některý z režimů, a zbylé čtyři majitelé nabídli k prodeji těsně poté, co se objevily první problémy, a v servisu se dozvěděli cenu předpokládané opravy... Pokud už problémy nastanou, pak věz že u nás se zabývá opravou automatů pouze několik (na prstech jedné ruky je spočítáš) seriozních opraven, které mají pořád plno a jakákoliv větší oprava většinou přesáhne celou zbytkovou hodnotu ojetiny... Nad tím málokdo přemýšlí :idea: . Většinou se spokojí s tvrzením nějakého hospodského nebo internetového světáka, že ten jeho automat funguje bez zásahu už 20 let... Takových vyjímek je opravdu velice málo. Mám li vyjádřit riziko procentuelně, pak bych odhadoval že automat toto riziko poruchy nebo problémů proti manuálu zvyšuje asi o 300%. K tomu připočítej nižší dynamiku a vyšší spotřebu, minimální možnost odstranění poruchy v běžných servisech. Za pohodlí se platí, a v případě ojetiny to dostává často hořkou příchuť. Nemá smysl líčit osudy jednotlivých případů, to bychom tu psali do vánoc. I já sám jsem vlastnil dlouhodobě 2X automat, a to vždy ještě renom. značky. Automatika opravdu po čase začne žít vlastním životem a jde jenom o to jak velké ty problémy jsou. Otázka tedy zní: Ne jestli se to pokazí, ale kdy se to pokazí, a jak moc... Mě ojetiny živí už přes 15 let, lecos jsem už viděl a zažil. Věř, že těch, kteří právě v tuto chvíli běhají se starostma nad automatem je možná víc, než těch-kteří ti budou psát o tom že jsem se zbláznil... Tak zlom vaz...
Jen stručně - podle mých informací a zkušeností z okolí😒br />
Vectra B: nebrat motor 1.8, často potíže (tuším s mazáním). Dvoulitr už tyto problémy nemá.
Nissan Almera: dost rezaví, antikorozní ochrana mnohem horší než u Evropanů. Naopak třeba Peugeot 406 nerezaví vůbec - jednoho máme, Laguna nevím. Jinak o 406 můžu říct jen to nejlepší (spolehlivá, pohodlná, prostorná), ale nemám a neznám automat.
Vectra B: nebrat motor 1.8, často potíže (tuším s mazáním). Dvoulitr už tyto problémy nemá.
Nissan Almera: dost rezaví, antikorozní ochrana mnohem horší než u Evropanů. Naopak třeba Peugeot 406 nerezaví vůbec - jednoho máme, Laguna nevím. Jinak o 406 můžu říct jen to nejlepší (spolehlivá, pohodlná, prostorná), ale nemám a neznám automat.
:shock:
že by Almera rezavěla? Nemůžu říct, že ne, protože s ní osobní zkušenost nemám. Ale tahle info mě strašně překvapuje, nikdy jsem o tom neslyšel. Jinak je fakt, že frantíci obecně mají antikorozní ochranu poměrně zvládnutou. Což se rozhodně nadá říct o Vektře B. To je rozhodující důvod, proč bych do ní nešel.
že by Almera rezavěla? Nemůžu říct, že ne, protože s ní osobní zkušenost nemám. Ale tahle info mě strašně překvapuje, nikdy jsem o tom neslyšel. Jinak je fakt, že frantíci obecně mají antikorozní ochranu poměrně zvládnutou. Což se rozhodně nadá říct o Vektře B. To je rozhodující důvod, proč bych do ní nešel.
Jo jo, taky mě to překvapilo. Známý Almeru má, nově koupenou v ČR asi před 8 lety a je už pěkně rezavá. Je sice pravda, že s ní jezdí denně v zimě v létě a nemá garáž, ale totéž se týkalo našich dvou Peugeotů (405 a 406) a ani po 14 letech nevypadala 405 ani zdaleka tak jako Almera po osmi. Na 406 po osmi letech není vidět ani stopa rzi...
To Slunce😒br />
Především AUTOMAT NE!!! Pokud nevíš co s penězi,tak potom ano,ale dej na dobrou radu. Automatu je třeba se vyhnout.Nejsi američan,nebo jo?
Z uvedených aut žádné.Důvody😒br />
Protože vlastním Lagunu2, která díky tomu,že nevyužívám "EXCELENTNÍCH"služeb značkového servisu je bezproblémová,přesto varuji.
Značkový servis je naprostá tragédie.Dnes jsem byl na svolávačce,mění i po záruce jednu součástku(protože firmě Renault leží na srdci blaho klientů-něco v tom smyslu psali v dopise). V souvislosti s jinou věcí mi před týdnem ulomili věc,která není vidět,nemá to ani vliv na jízdu,teoreticky je jedno,že to mechanik ulomil,ale nesmlouvavě trvali na tom, že ONI tohle neudělali.
Protože jsem na nich naštěstí nezávislý,ani jsem se tím dál nezabýval...zdraví je přednější.
Takže Lagunu,resp.Renault škrtáme.Klientem je tam člověk do okamžiku vyjetí auta z autosalonu. My jsme už tak daleko,že se ani vzájemně nezdravíme a nekomunikujeme spolu....po dnešku definitivně.
Peugeot 406 není špatný,ale velice bych vážil,takže také šrktám.
Nissan je nejlepší.Z těch tří.Ale bude mít za sebou možná nakládačku,skvěle sedí(zadní náprava),takže raději také škrtám.
Vectru bych vypustil.Pro jistotu.
Passat se krade a zase taková pecka to není(vím ze značk.servisu,kde mne varovali před koupením-kamarádi).
CitroenC5-to si můžeš koupit Renaulta a vyjde to nastejno.Servisy hrůza.
Takže závěr:klidně bych šel do poslední verze Mazdy 626.Jistě že to není designérský skvost,ale od auta potřebujeme,aby jezdilo,pokud možno bez poruchy.Nebo minulou generaci Toyoty Avensis.
To píši naprosto vážně,trvám na tom a soukr. přiznávám,že dalším autem bude Toyota. Avensis,ale současná.
Je třeba opravdu😒br />
1.vyvarovat se automatu
2.vyhnout se špatným servisům,resp. minimalizovat potřebu tam jet,tj.,koupit japonce,ale Nissan patří Renaultu a to bych se obloukem vyhnul.
Zkušenost za 750 tis. 😉
Především AUTOMAT NE!!! Pokud nevíš co s penězi,tak potom ano,ale dej na dobrou radu. Automatu je třeba se vyhnout.Nejsi američan,nebo jo?
Z uvedených aut žádné.Důvody😒br />
Protože vlastním Lagunu2, která díky tomu,že nevyužívám "EXCELENTNÍCH"služeb značkového servisu je bezproblémová,přesto varuji.
Značkový servis je naprostá tragédie.Dnes jsem byl na svolávačce,mění i po záruce jednu součástku(protože firmě Renault leží na srdci blaho klientů-něco v tom smyslu psali v dopise). V souvislosti s jinou věcí mi před týdnem ulomili věc,která není vidět,nemá to ani vliv na jízdu,teoreticky je jedno,že to mechanik ulomil,ale nesmlouvavě trvali na tom, že ONI tohle neudělali.
Protože jsem na nich naštěstí nezávislý,ani jsem se tím dál nezabýval...zdraví je přednější.
Takže Lagunu,resp.Renault škrtáme.Klientem je tam člověk do okamžiku vyjetí auta z autosalonu. My jsme už tak daleko,že se ani vzájemně nezdravíme a nekomunikujeme spolu....po dnešku definitivně.
Peugeot 406 není špatný,ale velice bych vážil,takže také šrktám.
Nissan je nejlepší.Z těch tří.Ale bude mít za sebou možná nakládačku,skvěle sedí(zadní náprava),takže raději také škrtám.
Vectru bych vypustil.Pro jistotu.
Passat se krade a zase taková pecka to není(vím ze značk.servisu,kde mne varovali před koupením-kamarádi).
CitroenC5-to si můžeš koupit Renaulta a vyjde to nastejno.Servisy hrůza.
Takže závěr:klidně bych šel do poslední verze Mazdy 626.Jistě že to není designérský skvost,ale od auta potřebujeme,aby jezdilo,pokud možno bez poruchy.Nebo minulou generaci Toyoty Avensis.
To píši naprosto vážně,trvám na tom a soukr. přiznávám,že dalším autem bude Toyota. Avensis,ale současná.
Je třeba opravdu😒br />
1.vyvarovat se automatu
2.vyhnout se špatným servisům,resp. minimalizovat potřebu tam jet,tj.,koupit japonce,ale Nissan patří Renaultu a to bych se obloukem vyhnul.
Zkušenost za 750 tis. 😉